Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her maç dogranıyoruz zaten biz.var sistemi kaldırılsın ve yusuf namoglu gitsin diyolarsa,lehimize olur hay hayBaktılar Porto karşısında çatır çatır top oynuyorlar üstüne 67 saat sonra Antalyaspor gibi formda bir takıma karşı iyi top oynuyorlar demişlerdir bu sene bizim şampiyonluk hayal en iyisi spor medyasıyla beraber hakemlerin üstlerine yüklenelim belki oradan bir şeyler çıkar
Hataları tek tek çıkarsak şuna eminim ki Beşiktaş'ın lehine daha çok hata yapılmıştır. Genelde bizim hep alehimize kararlar çıktı.
Muslera kalede olacağından çok yorulmaz muhtemelen de sol bek de Ömer Bayram oynayacaktır bu ara baya iyi performans sergiliyor.16 Ekim'de oglen Japonya-Uruguay maci varmis.Muslera ve Nagatomo yogun olabilir.
16 Ekim'de oglen Japonya-Uruguay maci varmis.Muslera ve Nagatomo yogun olabilir.
Muslera'yı dinlendirebilsek keşke. İsmail hazırlık maçlarında iyi performans sergilemişti. Bursaspor maçında kale emanet edilebilir mi sizce?
Ben de bunu anlamıyorum lehimize kaç hata yapıldı ki sene başından beri bir tek Akhisar maçında rakibin golü iptal edildi ve penaltı kazandık ama o maçta 3-0 yenildik. Bu maç hariç VAR konusunda hiçbir zaman bize yardımcı olmadı ki aksine gollerimizi ve penaltılarımızı iptal etti. Bu hafta ki Muslera'nın pozisyonu gereğinden fazla abartılıyor bunu da spor medyasının Türkiyede Bayern Münih ve Juventus gibi domine etme yolunda gittiğimiz için artık endişelenmeye başladıklarını düşünüyorum.her maç dogranıyoruz zaten biz.var sistemi kaldırılsın ve yusuf namoglu gitsin diyolarsa,lehimize olur hay hay
akhisar macında mustafa yumlu kırmızı kart görmeyip ,bi de gol attı üstüne.valla gerekirse kulüp olarak savcılıga verelim ekşi sözlüğü,twitterdaki hesapları,çarşıyı vs farketmez.sen hem şerefsizlik yapıp hem de suç atarsan başkasına *********************************** aglatmaları gerekir dogal olarak.GALATASARAY da bunu yapacakBen de bunu anlamıyorum lehimize kaç hata yapıldı ki sene başından beri bir tek Akhisar maçında rakibin golü iptal edildi ve penaltı kazandık ama o maçta 3-0 yenildik. Bu maç hariç VAR konusunda hiçbir zaman bize yardımcı olmadı ki aksine gollerimizi ve penaltılarımızı iptal etti. Bu hafta ki Muslera'nın pozisyonu gereğinden fazla abartılıyor bunu da spor medyasının Türkiyedeki Bayern Münih, Juventus gibi domine etme yolunda gittiğimiz için artık endişelenmeye başladıklarını düşünüyorum.
Ben de bunu anlamıyorum lehimize kaç hata yapıldı ki sene başından beri bir tek Akhisar maçında rakibin golü iptal edildi ve penaltı kazandık ama o maçta 3-0 yenildik. Bu maç hariç VAR konusunda hiçbir zaman bize yardımcı olmadı ki aksine gollerimizi ve penaltılarımızı iptal etti. Bu hafta ki Muslera'nın pozisyonu gereğinden fazla abartılıyor bunu da spor medyasının Türkiyede Bayern Münih ve Juventus gibi domine etme yolunda gittiğimiz için artık endişelenmeye başladıklarını düşünüyorum.
biz topçular dinlensin diyoruz abuk sabuk milli maçlar yüzünden daha fazla yoruluyorlar.
japonya uruguay birbirine uzak 2 ülke b.k var zaten hazırlık maçı yapın.
Gene son dönemde hazırlık maçlarını kaldırıp Uluslar ligi yaptılar da maçlar daha izlenebilir hale geldi geçen seneye kadar saçma sapan takımlarla amaçsızca maç yapılıyordu bu sene gene son milli maç aşırı keyif verdi onda da genç ağırlıklı doğru kadroyla çıkınca olduBu milli maçlar kadar sacma sapan bir olay yok ya. Turnuvalar bile zevkli degil ya
Ben de bunu anlamıyorum lehimize kaç hata yapıldı ki sene başından beri bir tek Akhisar maçında rakibin golü iptal edildi ve penaltı kazandık ama o maçta 3-0 yenildik. Bu maç hariç VAR konusunda hiçbir zaman bize yardımcı olmadı ki aksine gollerimizi ve penaltılarımızı iptal etti. Bu hafta ki Muslera'nın pozisyonu gereğinden fazla abartılıyor bunu da spor medyasının Türkiyede Bayern Münih ve Juventus gibi domine etme yolunda gittiğimiz için artık endişelenmeye başladıklarını düşünüyorum.
Bu milli maçlar kadar sacma sapan bir olay yok ya. Turnuvalar bile zevkli degil ya
Bu sene operasyon çekemezler VAR sistemi var. Ne kadar eleştirilse de bariz hatalara müdahale ediyor ki şimdiye kadar çok ciddi bir hatası olmadı. Spor basını ve medyası sürekli bizle uğraşacaktır bu sene geçen seneden daha rahatız şampiyon olursak 2/2 olmuş olacak ve tüm havayı arkamıza alacağız bu da otomatik olarak seneye çok daha güçlü bir takım haline dönüşeceğiz demek oluyor. Rakipler bundan dolayı korkuyor biz güçlendikçe onların borçları artacak ve kadro kalitemiz daha güçlü hale gelecek. Fatih hocamızla 5 sene üst üstte şampiyonluk neden olmasın diyorum hayalimizdeki kupaya da adım adım yaklaştırır. Her şampiyonluk daha kaliteli ve istikrarlı kadroya dönüşür sonunda da daha başarılı yıllar gelir.Geçen sene hatırlar mısınız ikinciye yanlış hatırlamıyorsam 7-8 puan fark atmıştık, bir anda bütün yorumcular Galatasaray bu sene açık ara farkla şampiyon olur, ligin tadı tuzu kalmadı; insanlar ne izleyecek vs diye muhabbete başlamıştı. Şeytan Rıdvan da başı geçmişti. Ondan sonra Trabzon deplasmanında hakem nasıl doğradı malum, beni korkutuyor bu yorumcu müsveddeleri, operasyon yapılacağını biliyorlar kendilerine verilen talimatları mı uyguluyorlar nedir?.
Bu sene operasyon çekemezler VAR sistemi var. Ne kadar eleştirilse de bariz hatalara müdahale ediyor ki şimdiye kadar çok ciddi bir hatası olmadı. Spor basını ve medyası sürekli bizle uğraşacaktır bu sene geçen seneden daha rahatız şampiyon olursak 2/2 olmuş olacak ve tüm havayı arkamıza alacağız bu da otomatik olarak seneye çok daha güçlü bir takım haline dönüşeceğiz demek oluyor. Rakipler bundan dolayı korkuyor biz güçlendikçe onların borçları artacak ve kadro kalitemiz daha güçlü hale gelecek. Fatih hocamızla 5 sene üst üstte şampiyonluk neden olmasın diyorum hayalimizdeki kupaya da adım adım yaklaştırır. Her şampiyonluk daha kaliteli ve istikrarlı kadroya dönüşür sonunda da daha başarılı yıllar gelir.
Topa doğru sahip olduğun sürece kimseye o fırsatı vermeyiz yeter ki doğru oyun oynayalım bir şekilde kazanırızHocam VAR sistemi var da her şey sahadaki hakemde bitiyor sonuçta. Adam doğramak isterse gider izler gene doğrar, biz sövdüğümüzle kalırız... Umarım korktuğumuz başımıza gelmez.
Hikaye yav takma.Hele Fb'nin şu 1 puanından sonra kimse bir şey diyemez.