Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.095
- 10.883
- 2.838
yunus oynamaz mı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutti frutti.
Neyse ki shazam var da şarkıyı buldum .
Neymiş
Mancini zamanı diye hatırlıyorum 13/142014 2015 mi
Sanmiyorumyunus oynamaz mı
Diğer maçlara oranla biletlere çok daha fazla ilgi var artık düşmana tamamen korku salma vakti geldi.
Geçmiş maçlara oranla baya iyi gidiyor futbol olarak havayı yakaladık cuma olmasına rağmen 40.000 ortalamaya oynarız kombinelerin hepsi gelse 46-47 bin olur da Cuma geleceklerini sanmam 6-7 bin fire olurfiyatlar yüksek yine 40 k yı göremeyiz 8 9 10 11 güzel satılmış ama ilk 7 kategori yine duruyor.
Geçmiş maçlara oranla baya iyi gidiyor futbol olarak havayı yakaladık cuma olmasına rağmen 40.000 ortalamaya oynarız kombinelerin hepsi gelse 46-47 bin olur da Cuma geleceklerini sanmam 6-7 bin fire olur![]()
Saydın mı lan?
Maçın 80 küsürüncü dakikalarında anons edilecek sayıyı yazdım sadeceSaydın mı lan?
Bence kulüp bu konuda doğru yapmıyor kombine sahibi demek sorumluluk demektir iş güç sağlık gibi problemler olabilir ama üst üstte 2 maç gelmeyenin de kombinesini iptal etmek gerekir. Millet şampiyonlar ligindeki 3 maç için kombine alıyor geri kalan 17 haftada 7-8 kez devredemeyecek ve elinde kalacak. Umarım bu konuda Almanya'yı örnek alırız.Bu bilet devir kısıtlaması kötü oldu full kategori satışı olmadığı zaman kulübe devir de olmuyor , başkasına da satamıyor boş kalıyor koltuk.