- 30 Ağustos 2009
- 30.532
- 20.728
- 2.763
Ben gelmeyeceğim revize edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence kulüp bu konuda doğru yapmıyor kombine sahibi demek sorumluluk demektir iş güç sağlık gibi problemler olabilir ama üst üstte 2 maç gelmeyenin de kombinesini iptal etmek gerekir. Millet şampiyonlar ligindeki 3 maç için kombine alıyor geri kalan 17 haftada 7-8 kez devredemeyecek ve elinde kalacak. Umarım bu konuda Almanya'yı örnek alırız.
Cuma, Bursa maçı 30-35 bin civarı gelse bile yeterli görürüm.

Uğurlu sayım 31 olduğu için 31031 demek istiyorum.Paşa maçı 35.919
Erzurum maçı 31.161
30 35 arası tahmini kabul edemeyiz revize et daha az aralık olsun![]()
Yok önemli çünkü iç sahada en önemli silahımız geçen sezonun başından beri taraftar.3 puan alalimda gerisi önemli degil isterse 0,51 - 0 olsun
daha sağlıklı çözümler bulunur böyle para alayım bana yeter diyor ama stad boş kalıyor.
Bence de yapması gerekiyor bu da bazı koşullar isteyerek olabilir mesela kombine sahiplerine geldiği maç sayısına göre bir sonra ki sezon kombine fiyatlarında ciddi avantajlar sağlanabilir sonuçta her maça gelen adam takımına ciddi anlamda katkı sağlıyordur. 17 maça gelen adamla 3 maça gelen adam eşit olmamalı diye düşünüyorum 17 maça gelen adama sene sonu ekstradan %20 indirim yaparsın gelmeyenleri tespit edip de kombine aldırmamak daha mantıklı olur. Hem böylece biletlere de uçuk fiyat isteme olayı engellenmiş olur.
Diğer yöntem de kombine satmama kararı alıp maç maç bilet satılabilir
Kazandığımız sürece Cuma günü oynamamızda sorun yok.
[Xiaomi Mi A2 Lite ] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi