Bence kulüp bu konuda doğru yapmıyor kombine sahibi demek sorumluluk demektir iş güç sağlık gibi problemler olabilir ama üst üstte 2 maç gelmeyenin de kombinesini iptal etmek gerekir. Millet şampiyonlar ligindeki 3 maç için kombine alıyor geri kalan 17 haftada 7-8 kez devredemeyecek ve elinde kalacak. Umarım bu konuda Almanya'yı örnek alırız.

daha sağlıklı çözümler bulunur böyle para alayım bana yeter diyor ama stad boş kalıyor.

deplasman tribününde olacağız

daha sağlıklı çözümler bulunur böyle para alayım bana yeter diyor ama stad boş kalıyor.

Bence de yapması gerekiyor bu da bazı koşullar isteyerek olabilir mesela kombine sahiplerine geldiği maç sayısına göre bir sonra ki sezon kombine fiyatlarında ciddi avantajlar sağlanabilir sonuçta her maça gelen adam takımına ciddi anlamda katkı sağlıyordur. 17 maça gelen adamla 3 maça gelen adam eşit olmamalı diye düşünüyorum 17 maça gelen adama sene sonu ekstradan %20 indirim yaparsın gelmeyenleri tespit edip de kombine aldırmamak daha mantıklı olur. Hem böylece biletlere de uçuk fiyat isteme olayı engellenmiş olur.

Diğer yöntem de kombine satmama kararı alıp maç maç bilet satılabilir

teknolojiden ötürü tribünler bitti renkdaşlar
düzelmez artık

Bence de yapması gerekiyor bu da bazı koşullar isteyerek olabilir mesela kombine sahiplerine geldiği maç sayısına göre bir sonra ki sezon kombine fiyatlarında ciddi avantajlar sağlanabilir sonuçta her maça gelen adam takımına ciddi anlamda katkı sağlıyordur. 17 maça gelen adamla 3 maça gelen adam eşit olmamalı diye düşünüyorum 17 maça gelen adama sene sonu ekstradan %20 indirim yaparsın gelmeyenleri tespit edip de kombine aldırmamak daha mantıklı olur. Hem böylece biletlere de uçuk fiyat isteme olayı engellenmiş olur.

Diğer yöntem de kombine satmama kararı alıp maç maç bilet satılabilir

bana kalsa kaldırırım kombineyi tamam sıcak para için güzel de zararları çok fazla.

deplasman tribününde olacağız

1539725612919.webp

Antalya deplasmanında attığı golle Galatasaray'a 3 puanı getiren Ryan Donk'tan kötü haber var...

Uyluk ön adale grubuna aldığı darbe sonrası kas içinde kanama oluşan Hollandalı yıldızın Bursa önünde forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt