.... Ulan Garry ve Onye yok ama belhanda düzelmis gibi

Garryde dönsün bari Onyekuruyu idare edecez bi şekil

.... Ulan Garry ve Onye yok ama belhanda düzelmis gibi
1539882461331.webp

Sağda yunus
Solda fegulli olabilir

Garry donk belhanda bence kadroda olur. Onyekuru olmaz gibi

Sola Belhanda, sağ taraf Yunus, ortaya Feghouli, arkalarına Ndiaye ve Donk. Forvet Sinan devam.

Maçın 20:30a alınması iyi oldu, iş çıkışı maça zor yetişiyoruz.Stad kilit.

Gs mizi izlemek arzuyla sabirsizliktan duvarları yumruk manyagi yapan kac renkdasiz

Sazan.avi mi oldu yahu Belhanda nasıl iyileşti hemen.

Hido yla karsilikli yuruttugunuz sohbet ilgimi cekti ve kiymetli bir konu . 50 tane milli mac arasi baydi veya onun ayagi kopsun tarzi sacma sapan , bir anlam ifade etmeyen mesaj yerine hatri sayilir bir mevzuya deginmissiniz

Bu sezon tum indirimlere ek olarak 5% lik sembolik bir indirim tanimladilar belirli sayida macin uzerinde katilim saglayanlara . Fakat rakami ve acaba o koltuk icin mi yoksa o kisi icin mi saydilar rakami bilmiyorum

15 ya da 17 olsa gerek . Fakat ben kendi kombinemle kendim maca gitme sayisi olarak 17 mi tutturmam lazim yoksa birine devredip yahut kulube devredip o koltuk icin mi 17 bulmak lazim bilmiyorum

Bir de kulubun senelerdir amatorlugu , bu tip firsat ve indirimleri , madem bir sarta bagliyorsun , o sartin anonsu ve bilgisi kombine yenilerken "suurrprizzz , 5% indirim" diye verilmez . 2017-2018 sezonu yani gecen yilki kombineyi alirken belirtilir ki bir anlami olsun

Ustelik 5% cok yetersiz bir oran . Ben her sezon 90% in uzerinde katilim sagliyorum , gecen sezon ise firesiz gitmisim denk gelmis . Hatta forumda 23/23 muydu neydi yapan 100 kusur kisi var diye kulup haber yapmis , onu koymuslardi . Onun disinda da maksimum 2-3 mac kacirmisimdir

Sadakat saglamak icin surekli kombine alip katilim gosterenleri tesvik kadar , bjk den kopyaladigimiz devir mevzusunu da cozmek lazim , kesin katiliyorum

Devir kisitlamasini bir yerde anliyorum , es dost uzerine kombineler alan ve bunlari pazarlayan ve gelir elde eden insanlar var . Ama diger yandan da lig/avrupa/kupa topladigin zaman 25 leri gecen bir mac sayisinda 7 devir sayisi cok dusuk

Kulube devir sartlari da cok dezavantajli

-hem kulubun o bilet kategorisindeki biletleri tukenecek

-hem senin biletini alan biri olacak

-bu olursa gise fiyatinin 60% i iade edilecek

-ama bunu para olarak alamayacaksin

-ustelik bununla mac bileti dahi alamayacaksin (ornegin bir baska takima veya Gs nin bir deplasman tribunune)

Ozellikle son madde degistirilmesi lazim olan bir sey . Cunku onca seyden sonra gelecek 60% i sadece seneye kombinede indirim olarak alabiliyorsun

Bu sartlarda kimse kulube devirle ugrasmaz. Cazip kilmak icin ya 60% i arttirirsin ya da nakit veremiyorsan bile bu puani passolig sistemi ile entegre kullanip her macta gecer hale getirirsin . Bu haliyle sakat dogmus cocuk resmen

Bir de sanirim , emin olmamakla beraber , bir olumsuz konu daha var .. bir bloktaki biletini kulube devrettiginde , o bloktaki biletler bitse bile , atiyorum dogu alt 114 , eger ayni fiyat yani kategoride bati 103 misal , bilet varsa , halen senin doguyu satisa sokmuyor .. bu sartlarda fb ve CL maclari disinda ust kategori bilet devirleri hic bir anlam ifade etmez hale geliyor

Şu maddeler çok can sıkıcı.

Türkiye kupası maçları hariç 20 maç var cl'de üst tura çıkmazsak , 7 tane limit var yani 13 maça ya gidecen ya da havaya gidecek.

Son 3 4 maç ve derbiler hariç biletler kolay kolay bitmez özellikle ilk 7 kategoride , kulübe devir işi de yalan olur bu yüzden , hem bir daha ki kombinede indirim verip hem de o kategori de biletler bitsin öyle satışa çıkaralım yanlış , beki adam direkt senin bileti alıcak satışa koysan , kulüp önce ben para kazanayım diyor ama stad boş kalıyor böyle.

Karaborsaya karşı çok güzel çözümler üretilir istenirse şu an yapılan garip bir uygulama.

Şimdi baktım baya bilet duruyor tutmaz bu sistem.

Cuma maçları için bilet fiyatları da biraz düşmeli bence , hiç satmamaktansa az düşük fiyata satmak daha iyi olur.

Geri
Üst Alt