——————Muslera—————-
Linnes—Kabak—Serdar—omer
————Badou——Fernando------
Mariano—--------------—Feghouli--
————Sinan——eren————

Sakatlar ve dinlendirecekleri düşünürsek eğer bu kadro fena sayılmaz.

Linnes'i ve mariaono'yu onlu arkali değişmeli kullanıp ara sırada ortasahayi desteklemelerini sağlamaliyiz.

Samet ölümüne kapanacağı için ileride mutlaka iki forvet olmalı biri pivot diğeri hızlı.Eren sinan mevcut kadroda bi tanima uygun isimler.

bu kadro iş yapmazsa birde ortasahada yaratıcılık ve pas sıkıntısı çekersek eğer o zaman beklerden biri çıkar yerine yunus girwr feghuli 10 numaraya sinan kanada geçer.

Ayrıca ileri uc ve ortasahada diğer gençlere de mutlaka son dakikalar da şans verilmeli.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

——————Muslera—————-
Linnes—Kabak—Serdar—omer
————Badou——Fernando------
Mariano—--------------—Feghouli--
————Sinan——eren————

Sakatlar ve dinlendirecekleri düşünürsek eğer bu kadro fena sayılmaz.

Linnes'i ve mariaono'yu onlu arkali değişmeli kullanıp ara sırada ortasahayi desteklemelerini sağlamaliyiz.

Samet ölümüne kapanacağı için ileride mutlaka iki forvet olmalı biri pivot diğeri hızlı.Eren sinan mevcut kadroda bi tanima uygun isimler.

bu kadro iş yapmazsa birde ortasahada yaratıcılık ve pas sıkıntısı çekersek eğer o zaman beklerden biri çıkar yerine yunus girwr feghuli 10 numaraya sinan kanada geçer.

Ayrıca ileri uc ve ortasahada diğer gençlere de mutlaka son dakikalar da şans verilmeli.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Lines ile Mariano’yu önlü arkalı oynatma fikrini uzun bir süredir ben de düşünüyorum ama ben Mariano’yu değil Linnes’i önde oynatırım. Maç içinde yer değiştirebilirler ama Linnes’in hızından dolayı daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum.

Lines ile Mariano’yu önlü arkalı oynatma fikrini uzun bir süredir ben de düşünüyorum ama ben Mariano’yu değil Linnes’i önde oynatırım. Maç içinde yer değiştirebilirler ama Linnes’in hızından dolayı daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum.
gerek yok değişmeli oynarlar ikisi de rakibi karşılar , biri yorulunca diğeri kademeye geçer.çok zor değil aslında.

Yenip puan farkını 6 ya çıkarmalıyız bu geceden. Psikolojik olarak ezelim herkesi. Puan kayıpları olacak bu hafta bjk, fb, başak takılabilir üçü de.

cildirdim

musabakayi boyle bekliyorum
d88fc2643476477ec67dc344ae69b89a.jpg

Muslera mariano serdar ozan Ömer fernando ndiaye feghouli yunus eren sinan 4 4 2

Bugün aslinda fazla mesaim vardi bu yüzden maci izleyemeyecektim ama kendimi nasil kaptirdiysam isi daha simdiden tamamlayip eve geldim simdi.

Kazanırız. Maç saatinin 20:00'den 20:30'a alınması çok işime geldi.

Tuh ya tatilden sonra ilk macimi izleyecektim (CL macini gecenin bi yarisi uyanipta radyo dan dinlemistim) o da kismet olmadi iyimi. Tatilde gobek yaptim ayiptir soylemesi, gelmemle spor a yazilmam bir oldu. Bu aksam antreman var, buyuk bi bolumunu izleyemeyecegim ama insaAllah tokatlar geceriz diyorum. Eksikler biraz canimi sikiyor ama Imparatore ve taraftar tamamlar eksik yonlerimizi diye dusunuyorum.

Vurdugun GOL olsun aslanim

Tuh ya tatilden sonra ilk macimi izleyecektim (CL macini gecenin bi yarisi uyanipta radyo dan dinlemistim) o da kismet olmadi iyimi. Tatilde gobek yaptim ayiptir soylemesi, gelmemle spor a yazilmam bir oldu. Bu aksam antreman var, buyuk bi bolumunu izleyemeyecegim ama insaAllah tokatlar geceriz diyorum. Eksikler biraz canimi sikiyor ama Imparatore ve taraftar tamamlar eksik yonlerimizi diye dusunuyorum.

Vurdugun GOL olsun aslanim
Gitmeyiver renktas, yanina da bol yagli Adana dürüm oh mis.

Gitmeyiver renktas, yanina da bol yagli Adana dürüm oh mis.
Rdas valla icimden bi his te 'LAN BUGUN GUNLERDEN GALATASARAY ULAN' diyor da bugun sabah tartiya ciktim 87 kg olmusum. Tatile giderken 82 kg dim ve o zamanda gobegim vardi, suanki gobegim sanki o gobegi hamile birakmis gibi duruyor :D

Bazi insanlara gobek (hafif) yakissa da ben ben omurumce her zaman spor yapmis birisiyim (son 4 yil disinda) o yuzden bana yakismiyor be rdas. Sadece gobek buyuyor baska hic bi yerim kilolu degil. Bacaklar felan Atbacagi gibi masaAllah :D

Basladik artik devamini getirmem gerekir, bugun 2. antremanim.

Geri
Üst Alt