Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.633
- 4.921
- 838
Bildiğin mücize gerçekleşti!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize gelince o da scarYalnız Kayserideki Mensah tam bir canavar Belhanda çöpüyle takas edebilsek keşke.
İlk yarıda bunları göklere çıkaranları da ayrıca tebrik ederim. Aralarında gizli kuş olabilme ihtimali yüksek olmasına rağmen.
İlk yarıda bunları göklere çıkaranları da ayrıca tebrik ederim. Aralarında gizli kuş olabilme ihtimali yüksek olmasına rağmen.
Kayseri bu maçtan puan koparsın foruma 1 hafta girmem
Kayserispor ilk 3 puanına uzanabilir
malatya maçı resmen şımarıklık yüzünden gitti gerçekten iyide oynamıstık bana göre. diğer deplasmanlardan oldukca farklıydı.malatya ve konya maclarini adam akilli bitirsek liderdik simdi. fatih hocaya ders olsun bu kadar kötü olmamiza ragmen kopmadik. 2 deplasman galibiyeti bizi kendimize getirir.
Ne yalan söyleyeyim ben inanmıyorum ağabey ama umarım olur ne diyeyim.Oyun olarak bizden iyiler ama bu pek bir anlam ifade etmiyor açıkçası çünkü bizim oynadığımız futbol, futbol değil. Şu leş halimizde durum bu sen bir de takımın toparlandığını düşün. Oynanan futbol,hocanın açıklamaları,ısrarla bazı isimleri sahaya sürmesi falan gözümüzü kararttı ama bakma sen en iyi kadro net bizde, fenerin kadrosuna bakıyorsun ikinci yarı düşecekleri o kadar belli ki, rotasyon yapacak adam yok 40'lık adamların ayağına bakıyorlar.