STSL 19/20 H:10 | Kayserispor 1-0 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

5a53ce1fc03c0e2b9470c185.jpg

İlk yarıda bunları göklere çıkaranları da ayrıca tebrik ederim. Aralarında gizli kuş olabilme ihtimali yüksek olmasına rağmen.

Kayseri'nin sonradan giren 10 numarası gol yedirmek için her şeyi yaptı.
Ne savunmaya ne hücuma katkısı oldu.
Son 10 dakika tüm ataklar onun olduğu bölgeden geldi.
Hiç geriye gelmedi.
Ben olsam bir daha ona forma vermem

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Nasıl oldu bu iş, halen şoktayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umut kazma falan da herif feneri gördümü duramiyor. her zaman salliyor sikecilere

Bu iş bitti diye 1-2 haftadir aglayan, fener one gecwrse bassaga benzemez deyip feneri 9 puan geriden gelip gectigimizi unutan Fenersever arkadaşlar şimdi fener şampi... diyebilirmiyiz?

Ne dersiniz 24 hafta kala 1 puan fark kapanir mi sizce ? :)

Adebayor eski halinde olsa 2 asisti vardı.çok kötü paslar verdi

Fb'nin bizden ekstra yaptığı tek şey daha fazla mücadele etmeleri bir de hızlı kanatları var diye bize göre hızlı oynamaları gerisi boş sadece mücadele işe yarasa Anadolu takımları her yıl şampiyon olurdu biz bireysel gidiyoruz üstüne cl maçları var ona rağmen 1 p fark var.

Azıcık takım oyunu katarsak yine şampiyon olabiliriz 2.devre Avrupa olmuyacak her türlü daha fazla puan toplarız fbnin ise maximumu bu.

malatya ve konya maclarini adam akilli bitirsek liderdik simdi. fatih hocaya ders olsun bu kadar kötü olmamiza ragmen kopmadik. 2 deplasman galibiyeti bizi kendimize getirir.
malatya maçı resmen şımarıklık yüzünden gitti gerçekten iyide oynamıstık bana göre. diğer deplasmanlardan oldukca farklıydı.
konya macına ise halen anlam veremiyorum. ama şu ligde kendi götünü düşünen her rakip fenerden bjkdan rahat puan alır.
sadece şunu bile yenemedik bak adamlar nasıl yeniyor mantığını bırakın. cidden öyle bi mantık yok.

Fnerliler buradakilerden daha az inanıyor takıma:) ilk haftadan beri şampiyon ilan ettiniz ezikleri alın size fner ...

Oyun olarak bizden iyiler ama bu pek bir anlam ifade etmiyor açıkçası çünkü bizim oynadığımız futbol, futbol değil. Şu leş halimizde durum bu sen bir de takımın toparlandığını düşün. Oynanan futbol,hocanın açıklamaları,ısrarla bazı isimleri sahaya sürmesi falan gözümüzü kararttı ama bakma sen en iyi kadro net bizde, fenerin kadrosuna bakıyorsun ikinci yarı düşecekleri o kadar belli ki, rotasyon yapacak adam yok 40'lık adamların ayağına bakıyorlar.
Ne yalan söyleyeyim ben inanmıyorum ağabey ama umarım olur ne diyeyim.

Geri
Üst Alt