STSL 19/20 H:10 | Kayserispor 1-0 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

İlk yarıda bunları göklere çıkaranları da ayrıca tebrik ederim. Aralarında gizli kuş olabilme ihtimali yüksek olmasına rağmen.
Bende beğendim oyunlarını ama defanslarida lesti..Kayseri çıksa fenerin arkası boştu ama Kayseri gomulunce fener iyice geldi üstlerine hapsetti sahalarına..Eşek yüküyle pozisyona girdiler galip de gelebilirler di..Mesele yenilemeleri yenmeleri değil iki direk karşı karisya kacirdikalri vs atsalar dagilirdi Kayseri..Mesele hırsları biz bu kadar pozisyona 3 maçta girip daha fazla puan topluyoruz ama biz bu kadar hırsla oynamıyoruz bu kadar basmiyoruz Fener klasik büyük takım oyunu oynadi bastırdi atamayana attılar iyide oldu .
Ama ben bizim takımı deplasmanda böyle istekli hırslı görmek istiyorum..biz iki yıldır can cekisiyiruz deplasmanda .Biz iyi olursak zaten fener bu defansla her türlü gol yer atamazsa da puan kaybeder..fenerde boklu ozan dan tolgayq kadar hırsla kosuyo basiuo ..Ama aslında 3 adam vedat garry gustavo fenerin yarısından fazlası bu 3 u kotusyse bitiyoalr...
Ha unutmadan nkfvas kuş familyası allerji bünyeye

Bit yavruları penaltı diye ağlıyorlar, alıştılar haftalardır tabii kollanmaya. Şerefsiz oğlu şerefsizler...
Neye diyorlar.her halta itiraz ediyorlar.adamın sırtına çarpınca bile 5 kişi saldırıyorlar.ortada verilmeyen penaltı varsa o da kayserinin verilmeyen penaltısı

Fb'nin bizden ekstra yaptığı tek şey daha fazla mücadele etmeleri bir de hızlı kanatları var diye bize göre hızlı oynamaları gerisi boş sadece mücadele işe yarasa Anadolu takımları her yıl şampiyon olurdu biz bireysel gidiyoruz üstüne cl maçları var ona rağmen 1 p fark var.

Azıcık takım oyunu katarsak yine şampiyon olabiliriz 2.devre Avrupa olmuyacak her türlü daha fazla puan toplarız fbnin ise maximumu bu.

Böyle giderse ilk yarıda önleride bitirebiliriz.2.yarılar her zaman daha iyiyiz zaten.Fenerin kadrosu aşırı çöp.Kanatları hızlı fakat yeteneksiz adamlar.En teknik oyuncuları 40 yaşındaki Emre.Diğerleri hep odun.Defansları zaten saatli bomba.

Pohahahahahahahahahah beter olun lannnnnnnnnn, Tebrikler Kayserispor

Kayseri'nin sonradan giren 10 numarası gol yedirmek için her şeyi yaptı.
Ne savunmaya ne hücuma katkısı oldu.
Son 10 dakika tüm ataklar onun olduğu bölgeden geldi.
Hiç geriye gelmedi.
Ben olsam bir daha ona forma vermem

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!
Takımın en iyi oyuncusu o adam bülent ilk 11 e yazmazsa haftaya kovulur

Bazi yorumlari okuyorum cok ilginc
Simdi fener yenildi diye biz cok iyi mi olduk
Mesele fener yendi yenildi olmamali
Biz 5 macta adamlarin su macin ikinci devresinde girdigi kadar pozisyon olusturamadik
Asil sorun bu ve acilen duzelmesi lazim
Duzeltilirse zaten fener arkamizda tozumuzu yutacak
2 direk 1 karsi karsiya var, biri girse simdi bambaska seyler konusulurdu
Bizde malesef hem organize atak yok hem de hirs yok
Acilen duzelmemiz sart

Geri
Üst Alt