Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.641
- 3.000
- 458
Bende beğendim oyunlarını ama defanslarida lesti..Kayseri çıksa fenerin arkası boştu ama Kayseri gomulunce fener iyice geldi üstlerine hapsetti sahalarına..Eşek yüküyle pozisyona girdiler galip de gelebilirler di..Mesele yenilemeleri yenmeleri değil iki direk karşı karisya kacirdikalri vs atsalar dagilirdi Kayseri..Mesele hırsları biz bu kadar pozisyona 3 maçta girip daha fazla puan topluyoruz ama biz bu kadar hırsla oynamıyoruz bu kadar basmiyoruz Fener klasik büyük takım oyunu oynadi bastırdi atamayana attılar iyide oldu .İlk yarıda bunları göklere çıkaranları da ayrıca tebrik ederim. Aralarında gizli kuş olabilme ihtimali yüksek olmasına rağmen.
Ama ben bizim takımı deplasmanda böyle istekli hırslı görmek istiyorum..biz iki yıldır can cekisiyiruz deplasmanda .Biz iyi olursak zaten fener bu defansla her türlü gol yer atamazsa da puan kaybeder..fenerde boklu ozan dan tolgayq kadar hırsla kosuyo basiuo ..Ama aslında 3 adam vedat garry gustavo fenerin yarısından fazlası bu 3 u kotusyse bitiyoalr...
Ha unutmadan nkfvas kuş familyası allerji bünyeye