STSL 19/20 H:10 | Kayserispor 1-0 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Öve öve bitirilemeyen Fenerbahçe'yle puan farkımız sadece 1.

Yüzyılın en kötü Beşiktaş'ıyla da 1. Güldük eğlendik de biz bir an önce toparlamazsak bugünkü gibi futbol mucizeleriyle avunmaya devam ederiz. Fener'in toplama kadroyla oynadığı şu oyuna karşılık bizim deplasman oyunumuz kadroya ihanet.

Emre yine hakemin kolunu tutmuş mu itmiş ne öyle diyolar. Olum bu adamın dokunulmazlığı nereden geliyor. Yıllardır emreye bu hareketleri yüzünden kırmızıyı bırak sarı gösteren bir Allahın kulu hakem görmedim
itne herif.kayserili oyuncuyu itip bi de gidip yerdeki adama küfrediyor kimse de buna bi dur demiyor. Resmen sahada terör estiriyor cüce

itne herif.kayserili oyuncuyu itip bi de gidip yerdeki adama küfrediyor kimse de buna bi dur demiyor. Resmen sahada terör estiriyor cüce
Melonun en ufak hareketini 2 saat konuşan yorumcular konu emre olunca hiçbir şey demiyor. Kazanma hırsı, saha dışında çok efendi falan diyip geçiştiriyorlar. Böyle olunca da gündeme mündeme gelmiyor haliyle

yabancı konusu ile alakalı ben de benzer dusunuyorum.Herkes tek duze aynı fikri söylemeye başladı.Sayı azaltılsın demiyorum ama gidip yaşlı bitik adamlara da para gömunce bir şey olmuyor.

yabancı konusu ile alakalı ben de benzer dusunuyorum.Herkes tek duze aynı fikri söylemeye başladı.Sayı azaltılsın demiyorum ama gidip yaşlı bitik adamlara da para gömunce bir şey olmuyor.

Sayı ellenmesin ama ingiltere gibi şartlar getirilsin. 14 uabancı serbest diye her kulüp saçma sapan yabancılar alıyor. Yabancıda da üretime dayalı şartlar olsun

Sayı ellenmesin ama ingiltere gibi şartlar getirilsin. 14 uabancı serbest diye her kulüp saçma sapan yabancılar alıyor. Yabancıda da üretime dayalı şartlar olsun
Yetiştiricilik.Gerekirse ab pasaportlu adamlara falan serbest bırakılsın ama artık Babeli Falcaoyu falan almayalım ya.

Yüzyılın en kötü Beşiktaş'ıyla da 1. Güldük eğlendik de biz bir an önce toparlamazsak bugünkü gibi futbol mucizeleriyle avunmaya devam ederiz. Fener'in toplama kadroyla oynadığı şu oyuna karşılık bizim deplasman oyunumuz kadroya ihanet.

Saçmalama yıllardır şampiyonlar ligine gidemediği için ezilen devlet ve sermaye dahil her türlü desteği alan Fenerbahçe gazla karambol oyunu oynuyor birşey oynadıkları yok kadroları da toplama değil yıllardır transfer yapıyorlar her sene 10 tane düzgün adam bulmak için.

Saçmalama yıllardır şampiyonlar ligine gidemediği için ezilen devlet ve sermaye dahil her türlü desteği alan Fenerbahçe gazla karambol oyunu oynuyor birşey oynadıkları yok kadroları da toplama değil yıllardır transfer yapıyorlar her sene 10 tane düzgün adam bulmak için.

Ne alaka heriflerin 11'e yazdıkları 3 isim Galatasaray'ın beğenmeyip dehlediği adamlar. Kalecilerinin hayatında 1 tam sezon Süper Ligi var, stoperleri patlak, 10 numaraları sakat, en kaliteli heriferi 39 yaşında, sağ kanatları imkanları olsa yarın gönderecekleri kiralık. Takımda Gustavo, Vedat ve sakat Kruse dışında ince eliyip sık dokunarak yapılan transfer yok. Buna rağmen yeni teknik direktörü gelmiş, paraları yeni ödenmiş motive bir takıma karşı 3 direk, 2-3'ü altıpastan olmak üzere 4-5 tane pozisyonları var. Bugün Fener kötü oynadığı için değil, kötü kadro olduğu için puan kaybetti. Geçtim Falcao'yu sol kanatlarında Babel kadar bitirici olsa ilk yarıdan bitirirlerdi maçı. Oyunları bence de kontrolsüz, sistemsiz ama yıllardır bu ligde başarı getiren formül olduğu bir gerçek. Gazla, karambol oyunuyla Fatih Terim 6 kez kazandı bu ligi. Diğer kazandığı son 2 şampiyonluğunda da daha kontrollüye dönse de şakır şakır bir top oynamadığımız ortada.

Şimdiye kadar oynadığımız deplasmanlar:
Denizli 0
Kayseri 3
Malatya 1
Gençler 1
Bjk 0

FB'nin şimdiye kadar oynadığı deplasmanlar:
Başakşehir3
Alanya 0
Galatasaray 1
Denizli 3
Kayseri 0

Kayseri-Denizli ikilisinden her iki takım da 3 puan aldı. Nötr.
Onların Alanya deplasmani 0 puan, bizim Malatya deplasmanı 1 puan. +1
Onlar da deplasman derbisi oynadı, biz de. Onlar 1 puan aldı, biz yenildik. -1

Onların çok önemli bir Başak galibiyeti var 90+6'da gelen. Ama iç sahada Antalya'ya yenilerek bu avantajı da noturlediler.

Kısacası fikstür mükemmel bir dengeye geldi. Kayseri'nin galibiyeti bu açıdan hayati önemliydi.

Galatasaray, şampiyonlar liginde Real-Psg maçları, Brugge deplasmani-Bjk-Fb maçları, 4 çetin Anadolu deplasmanı vs derken, takım tam oturmadan, özgüven kazanmadan bu periyodu oynadı. FB bu periyotta arayı açamadi, bu avantajını kullanamadi.

Şimdi bizim önümüzdeki 8 maçın 5'i Arena'da. Ligin bu kısmında GS çıkışa geçebilir. Şöyle 1 iç saha+1 deplasman+1ic saha şeklinde 3 maç bi seri yapabilsek, olay kopacak zaten de.

Lig bizim için yeniden başladı. Yeter ki isteyelim, bu oyuncu kalitesi ile çok rahat goturmemiz lazım bu ligi.

Şimdiye kadar oynadığımız deplasmanlar:
Denizli 0
Kayseri 3
Malatya 1
Gençler 1
Bjk 0

FB'nin şimdiye kadar oynadığı deplasmanlar:
Başakşehir3
Alanya 0
Galatasaray 1
Denizli 3
Kayseri 0

Kayseri-Denizli ikilisinden her iki takım da 3 puan aldı. Nötr.
Onların Alanya deplasmani 0 puan, bizim Malatya deplasmanı 1 puan. +1
Onlar da deplasman derbisi oynadı, biz de. Onlar 1 puan aldı, biz yenildik. -1

Onların çok önemli bir Başak galibiyeti var 90+6'da gelen. Ama iç sahada Antalya'ya yenilerek bu avantajı da noturlediler.

Kısacası fikstür mükemmel bir dengeye geldi. Kayseri'nin galibiyeti bu açıdan hayati önemliydi.

Galatasaray, şampiyonlar liginde Real-Psg maçları, Brugge deplasmani-Bjk-Fb maçları, 4 çetin Anadolu deplasmanı vs derken, takım tam oturmadan, özgüven kazanmadan bu periyodu oynadı. FB bu periyotta arayı açamadi, bu avantajını kullanamadi.

Şimdi bizim önümüzdeki 8 maçın 5'i Arena'da. Ligin bu kısmında GS çıkışa geçebilir. Şöyle 1 iç saha+1 deplasman+1ic saha şeklinde 3 maç bi seri yapabilsek, olay kopacak zaten de.

Lig bizim için yeniden başladı. Yeter ki isteyelim, bu oyuncu kalitesi ile çok rahat goturmemiz lazım bu ligi.

Maalesef sezon boyunca deplasmanda kazanacağımız maç sayısı Kayseri dahil en fazla 4 olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yetiştiricilik.Gerekirse ab pasaportlu adamlara falan serbest bırakılsın ama artık Babeli Falcaoyu falan almayalım ya.
30 yas ve üstü yabanci transferine kota getirilmeli. her transfer dönemi en fazla 2 tane gibi mesela. babel-falcao-adem-nzonzi-jimmy biz 5 tane almisiz. elimizde anlamsiz bir sekilde sözlesmesi yenilenen selcuk, gecen sezonun sonuna dogru zaten patlak vermeye baslayan nagat ve mari bekleri, kontrati kazik bir ücretle uzayan donk ve hadi neyse kalecimiz nandonun yasinin pek önemi yok ama toplamda 10 tane böyle adamimiz var suan. muslera, nzonzi ve falcao disindakileri yollayalim desek kimse hayir demez herhalde :)

Ne alaka heriflerin 11'e yazdıkları 3 isim Galatasaray'ın beğenmeyip dehlediği adamlar. Kalecilerinin hayatında 1 tam sezon Süper Ligi var, stoperleri patlak, 10 numaraları sakat, en kaliteli heriferi 39 yaşında, sağ kanatları imkanları olsa yarın gönderecekleri kiralık. Takımda Gustavo, Vedat ve sakat Kruse dışında ince eliyip sık dokunarak yapılan transfer yok. Buna rağmen yeni teknik direktörü gelmiş, paraları yeni ödenmiş motive bir takıma karşı 3 direk, 2-3'ü altıpastan olmak üzere 4-5 tane pozisyonları var. Bugün Fener kötü oynadığı için değil, kötü kadro olduğu için puan kaybetti. Geçtim Falcao'yu sol kanatlarında Babel kadar bitirici olsa ilk yarıdan bitirirlerdi maçı. Oyunları bence de kontrolsüz, sistemsiz ama yıllardır bu ligde başarı getiren formül olduğu bir gerçek. Gazla, karambol oyunuyla Fatih Terim 6 kez kazandı bu ligi. Diğer kazandığı son 2 şampiyonluğunda da daha kontrollüye dönse de şakır şakır bir top oynamadığımız ortada.

Galatasaray'dan üçüncü şahıs gibi bahsetmeler, rakibin girdiği pozisyonların rakamına kadar detaylı yazmak, lig sonuncusu rakibine yenilmesine rağmen lig sonuncusunu süper bir takım gibi anlatmak.

Bak 2 yıldır foruma kayıtlısın binin üzeri mesajın var neden vaktini takkiye yaparak harcıyorsun?Gidip fenerol'up cüzdanındaki son kuruşları yalı çocuğu milyoner başkanına vermek varken neden böyle boş işlerle uğraşıyorsun?

Galatasaray'dan üçüncü şahıs gibi bahsetmeler, rakibin girdiği pozisyonların rakamına kadar detaylı yazmak, lig sonuncusu rakibine yenilmesine rağmen lig sonuncusunu süper bir takım gibi anlatmak.

Bak 2 yıldır foruma kayıtlısın binin üzeri mesajın var neden vaktini takkiye yaparak harcıyorsun? Gidip fenerol'up cüzdanındaki son kuruşları yalı çocuğu milyoner başkanına vermek varken neden böyle boş işlerle uğraşıyorsun?

Gökhan'ı tanıyorum.Başka bir Galatasaray forumunda da yazıyor.İfadelerine dikkat et.

Çok muhteşem uçan kaçan über mega fener ile b.k gibi oynayan, hocası istifaya çağrılan, gol atamayan takımımız aramızda 1 puan mı var şimdi..
Biraz silkinsek sezonun başından ayağa kalksak demekki 10 puanı koymuştuk yine şimdiden.. Sezon sonu için şahsen gayet rahatım ve çok müsterihim.. Tavsiye ederim, bünyeye iyi geliyor..

Peki Kayserinin kaçırdıklari ne olacak.Bir futbol takımının sadece yaptığı hücumlardan ibaret oldugunumu sanıyorsunuz.Fenerin oynadığı futbol gerçek futbolmu.Tamamiyle doldur boşalt kaos futbolu.Kimse biz çok iyiyiz demiyor zaten.Berbat oldumuz halde puan farkı 1.Madem fener bu kadar iyi oynuyor neden uçup gitmedi.Evet bizden tek farkları hırslı olmaları.Lakin bişey oynadıkları yok.

fener iyi oynuyor mu yazmisim ben iyi okuyun lutfen
Biz kotu oynuyoruz diyorum
biraz iyi oynasak zaten tozumuzu yutarlar diyorum
Kac mactir dogru duzgun pozisyonumuz yok diyorum

Yoooo. Bjk özüne döndü. 2 sene ust uste basimizda dursun varken sampiyon oldular bi 10 yil olamazlar.

Biz berbatız. Umarim toparlarız.

Adebayor adam olsa kayseri 3 atardı , verilmeyen penaltılara ne diyorsun peki ?

Adamlar ligin sonuncusu yahu pozisyona girmişler diyorsun ee bir zahmet bizde 3 tane attık bunlara biz kötüyüz zaten bunla alakası ne bu durumun kayseri aldığı her topla orta sahayı rahat geçti ilerde düzgün işler yapamadılar diye golü geç buldular bunları da yazsana kimse aa fb hiç pozisyon bulmadı yazmıyor burda ama sen kayseriyi komple silip sadece fb üzerinden konuşuyorsun.

fener iyi oynuyor mu yazmisim ben lutfen iyi okuyun
Biz kotuyuz diyorum
Biraz iyi oynasak tozumuzu yutarlar diyorum
Ama kac mactir pozisyona bile giremiyoruz diyorum
Iki satir yazinca herkes fener guzellemesi yapiyoruz saniyor

Geri
Üst Alt