STSL 19/20 H:2 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Ağustos

N

Bok taş gibi oynuyorlar sadece visca 4 tane karsı karsıya kaçırdı.Maçı izlemeden skor taraftarları senin gibi iyi oynadıklarını sanıyor sadece.Nzonzi seri iyi değil 50 yasında emre sktr ettıgımız kazma tolga iyi he anam he.Fenerin kadro daha iyimiş hadi oradan.Hangi fenerli oyuncu bizde 11 e girer futbol cahili herif.Adamlar antuda bile agızlarını suları ile bizim kadroyu sayıyor.6.hafta burada ol sen bekle sadece.

Kazma dedigin adam bugun ipten aldi feneri asistini yapti. Macı ben de izledim, ilk yarıda da 2. yarida da Fener’in cevireceginden emindim foruma da yazdım, kadronun kaliteli olması bu isin az bi kısmını etkiliyor, önemli olan doğru oyunu oynamak. Dedigim gibi Muriqi’i kullanmaya yonelik bi oyun oynuyolar, doğru olan da bu zaten bu kadroyla. Trabzon fener ve biz 34. haftaya kadar yarisiriz. Bizim kadro oturursa tabii

Kazma dedigin adam bugun ipten aldi feneri asistini yapti. Macı ben de izledim, ilk yarıda da 2. yarida da Fener’in cevireceginden emindim foruma da yazdım, kadronun kaliteli olması bu isin az bi kısmını etkiliyor, önemli olan doğru oyunu oynamak. Dedigim gibi Muriqi’i kullanmaya yonelik bi oyun oynuyolar, doğru olan da bu zaten bu kadroyla. Trabzon fener ve biz 34. haftaya kadar yarisiriz. Bizim kadro oturursa tabii

Ya 1 kes.Maçı izleyip böle yorum yapman daha vahim.Bütün yazdıkların saçma.6.haftaya bekle görecen doğru oyunu filan.

Saçmalamışsın, adamların sağ bekte ozan sol bekte dirar oynuyor ve sen bizim bekler ölü diyorsun, nzoni ve seri iyi topçu değilse kimi getireceğiz luca modric'mi gelsin beyim? aynı bölgede adamlarda müzmin sakat tolga ve 40 yaşındaki emre oynuyor.

Nzonzi ve Seri’ye kötü demedim, abarttıgınız kadar dream team’lik topcu degiller. Keza bunu hazırlık maclarında da resmi 2 maçta da seri icin gördük. Yerinde oynamıyor ayaklarını geciniz, dream team’in topcusu kendini her yerde belli eder

Onemli olan fenerin hirsli olmasi degil
Biz ceset gibiyiz suana kadar
hirs ve istek olarak gerideyiz
bazi oyuncular da doymusluk da oabilir dogaldir
yarin ki macta en az 3 farkli galibiyet alip cevap vermeliyiz
Turkiye ligi hirs ve gaz , iyi oyuna gerek yok
Son iki sezon sampiyon olurken iyi oyun falan oynamadik biz.
En son iyi top oynayarak kazandigimiz samiyonluk Drogbali Sneijderli sezon

Nzonzi ve Seri’ye kötü demedim, abarttıgınız kadar dream team’lik topcu degiller. Keza bunu hazırlık maclarında da resmi 2 maçta da seri icin gördük. Yerinde oynamıyor ayaklarını geciniz, dream team’in topcusu kendini her yerde belli eder
Yahu arkadaş dikkat ediyorumda ne zaman fener maçı olsa fener güzelleşmesi övgüleri yapıyorsun kuş değilsin belkide amacın ne anlamadım
Seninki eleştiride değil kusura bakma fenerimi ovuyorsun barcayimi anlayamadım

Onemli olan fenerin hirsli olmasi degil
Biz ceset gibiyiz suana kadar
hirs ve istek olarak gerideyiz
bazi oyuncular da doymusluk da oabilir dogaldir
yarin ki macta en az 3 farkli galibiyet alip cevap vermeliyiz
Turkiye ligi hirs ve gaz , iyi oyuna gerek yok
Son iki sezon sampiyon olurken iyi oyun falan oynamadik biz.
En son iyi top oynayarak kazandigimiz samiyonluk Drogbali Sneijderli sezon

yoo gayet de fena değildik.Oyun oynamadan şampiyon olamazsın.

senin tüm yorumlarında bir tuhaflık var..çok belli ediyorsun..modlar bu arkadaşı inceleyin..bu kadar fener güzellemesi olmaz..fenerin kadrosu bizim kadrodan çok çok daha iyi diyor..hadi antuya...

Şu 1 senelik üyelerin de 10 senelik üyelere kus muamelesi yapmasindan biktik yav.

Anlatamıyorum ben derdimi size. Fener les oynuyor yazilmis sadece ona cevap verdim. Doğru oyunu oynadıklarından bahsettim. Bugun basaksehirin karsisinda biz olsaydık en az 3 yerdik, bu konuda çoğumuz hemfikirizdir, hal boyle olunca dediklerimi anlamanız bu kadar zor olmamalı

FB nin bu kadro ve oyunla şampiyon olması imkansız gibi bir şey; umarım iki galibiyetle havaya girip kadronun yeterli olduğu zannıyla kaliteli birkaç takviye yapmazlar...

Önemli olan bizim takımın durumu ki doğrusu hiç de memnun değilim şu an için. Rakiplerin acizliğiyle kazandığımız son şampiyonluğun etkisiyle oynadığımız kısır futbol göz ardı ediliyor. Ve yeni sezona başladığımız kadronun bir öncekinden daha iyi olduğuna dair bir emare göremedim...

En büyük eksiklik olarak gördüğüm 'dinamizm' bakımından daha bile gerilemiş durumdayız. Bizim takım böyle 'hımbıl' futbol oynamaya devam ederse, şampiyonluk hedefinden çok erken koparız da şampiyonluk adaylarından hangisini destekleyeceğimizi tartışırız burada!..

Bir Falcao' nun transfer edilmesiyle bütün sorunların hallolacağını düşünenlerin fena yanıldığını düşünüyorum. Umarım ben yanılıyorumdur...

Neyse yeterince fener guzellemesi gördük yarın kendi macimiza bakalım mutlaka almalıyız mümkünse iyi oyunla falcao filan derken kafayı yedik

5 te 5 yapacaklar

6. Hafta Biz kazaniriz ilk puan kayiplarini yasarlar

Abartildigi kadar iyi degiller ama oyundan düsmüyorlar

90+ golleri daha cok görecegiz

Sadece Fenerin kazanması önemli değil Beşiktaş kazandı Trabzon muhtemelen kazanır,rakipler kazanıyor biz tutup kazanamazsak bugün Cuma günü Kayseri maçı değişik psikolojiyle geçer iyi olmaz

Başak gitti fener geldi yerine geçen seneden farkı bu.

Ama aslında o kadar değil, fark büyük.

Çünkü bu sefer rakip mahalle takımı değil.

Bizde aklımızı başımıza almalıyız

5 te 5 yapacaklar

6. Hafta Biz kazaniriz ilk puan kayiplarini yasarlar

Abartildigi kadar iyi degiller ama oyundan düsmüyorlar

90+ golleri daha cok görecegiz
Uzatmalarda atılan goller herzaman kıymetli fakat ersunun şampiyon olduğu dönemki kadro ve fizik çok daha iyiydi
Şu anki kadro o kadroyla kiyaslanamaz yani son dk golleri için iyi kadroda gerek

Geri
Üst Alt