STSL 19/20 H:4 | Gazişehir 3-2 Beşiktaş | MS | 14 Eylül

Ahahahah apo ilk golde taç atışınının hatalı oldugunu ima etti yine.Ezik ağla ağla.

Abdullah Avcı: 95 dakikayı nasıl anlatayım. Bir sürü senaryo değişti. 5. dakikadan sonra 4-4-1'e döndük. Merkezde açık verdik. Yediğimiz 2. gol, 3. gol ve bir kırmızı kart daha. Atılan oyuncu hazırlık maçında kırmızı kart gördü atıldı, bugün bir daha atıldı.

xd xd xd

Abdullah Avcı: Futbol oynamak istiyoruz, hakemler buna yardım etmeli. Halil Umut Meler, finaller yönetti ama o finalleri nasıl yönettiğini biliyorum. Nerede nasıl maçlar yönettiğini biliyoruz. Oyuncular son bölümde geri dönüş yapmak istedi ama olmadı. Toparlanmamız lazım.

Abdullah Avcı: "Rakip beşli oynadı. Topa sahip olma oranımız artacaktı. 5. dakikada, kırmızı kart ve penaltının anına kadar oyun istediğimiz gibiydi, öyle geçiyordu. Taç atışında ayak içeride diyorlar, faul vs. Golün telafisi vardı ama kırmızı kart..."

xd xd xd

Abdullah Avcı: Futbol oynamak istiyoruz, hakemler buna yardım etmeli. Halil Umut Meler, finaller yönetti ama o finalleri nasıl yönettiğini biliyorum. Nerede nasıl maçlar yönettiğini biliyoruz. Oyuncular son bölümde geri dönüş yapmak istedi ama olmadı. Toparlanmamız lazım.
adam tam bir kral.

Abdullah Avcı: Bugün hakemi mi konuşalım, kendi durumumuzu mu konuşalım? Gazişehir'de atılan oyuncu geçtiğimiz hazırlık maçında atıldı. Bugün bir daha atıldı. Ödül mü vermiş olunuyor böylece?

Abdullah Avcı: "Rakip beşli oynadı. Topa sahip olma oranımız artacaktı. 5. dakikada, kırmızı kart ve penaltının anına kadar oyun istediğimiz gibiydi, öyle geçiyordu. Taç atışında ayak içeride diyorlar, faul vs. Golün telafisi vardı ama kırmızı kart..."

ahahahahaha bu ne lan

xd xd xd

Hani ceza. 4 maç verin hadi

Bjk li yonetici hakemlere girdi tamamen. Vida sari kart gerekirmis, kirmizi degilmis!!

Ulan bizden bir yonetici su aciklamayi yapsa once biz gomeriz kimseye birakmayiz. Ya bjk li olsam takimi birakirdim. Asla boyle surekli aglayan adamlara tahammul edemiyorum hele boyle aleni kirmizi karta degil diyen adam beni cileden cikarir. Adamlar kendimi bildigim gunden beri agliyor biktim vallahi biktim.

Geri
Üst Alt