STSL 19/20 H:9 | Fenerbahçe 5-1 Konyaspor | MS | 26 Ekim

adam gecmeyen, orta yapmayan ne kadar kanat ve bek varsa doldurduk. hangi takim mac yapsa imrendigimiz topculari oluyor haliyle.

Maçı izlemiyorum. Geçen sene ve bu sene bir kaç maçını izlediğim Konya tüm oyuncularıyla topun arkasına geçip, alan daraltıp iyi defans yapıyordu. Bunlar 30 dakikada nasıl 3 gol yedi?

Sık sakatlanıyor diye 4.5 milyon euro bonservis verdiğin adamı piç edip bedava ezeli rakibine vermek mi gerekiyor? Bu saçmalığa yönetim de izin verdi maalesef. Serdarın yerine aldırdığı marcaoyu görüyoruz çok yakında üste para verip yollarız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

abicim anlamamazlıktan mı geliyorsunuz?? Ben neden gitti falan demiyorum.. Sen rakibine bedavaya as stoperini VE-RE-MEZ-SİN. Sözleşmesi bitse kendisi uzatmasa tamam kulübün suçu yok derim ama sen sırf keyfiyetten beleşe yolluyorsun..

Bu kadar basit anlattığım.

Durumun ne kadar kritik oldugunu suradan anlayin
9. Hafta olmus ve hala sistem tartisiyoruz
Kimse de ne oynadigimizi anlayamiyor
Bu haftadan itibaren seri yakalayamazsak isimiz cok zor

fenerbahçemizin başarısını çekemediğinizi görüyorum

Bizim maçta şöyle oynadı bu maçta niye öyle oynamıyorlar tarzı yorumlar yanlış. Bizim bir şey oynadığımız yok ki. Savunulması en kolay takımlarından biriyiz. Rakibe şut bile atamıyoruz doğru düzgün. Fenerbahçe ilk yarıdan 13 tane şut atmış bile.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor niye yiyemedi o ekmegi anlatsana biraz

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cunku Turkiye super ligini tanimadigi icin, zaten 1puan liderin gerisinde kalarak kovuldu. En azindan takimda disiplin vardi, oteritesi vardi. Yada sucu oyunculara, mhkya, tffye, yonetime, uefaya, transferlere atmiyordu. Bahane uretmiyordu. Bak simdi terimin kadrosuna, daha mi iyi? Takimin yuruyecek hali yok, zavalli bir kadro kurdu kendisi gibi!

Unal aysalin kurdugu o kadronunda ekmegini yedi.. Melo, sneijder, elmander, Drogba vesaire kadroyu herkez sampiyon eder.

Terim formsuz, milandan kovulunca zaten orda kariyeri bitti. Dar goruslu ve egosu asla tatmin olmayan hep ben ben diyen biri kendisi disinda herkeze zarar verir. Suan kaldigi her saat Galatasaraya zarardir! En yakin zamanda defolsun gitsin, hasan sas ile adanada kebap salonu acsin. Ancak oranin mekan sahibi olur. Burasi Galatasaray. Kimse kalici degildir, Galatasaray sanli ismi disinda

Maçı izlemiyorum. Geçen sene ve bu sene bir kaç maçını izlediğim Konya tüm oyuncularıyla topun arkasına geçip, alan daraltıp iyi defans yapıyordu. Bunlar 30 dakikada nasıl 3 gol yedi?

Uzaktan, kova kaleci yüzünden

Biz şut çekme özürlü olduğumuz için açamayız kapalı savunmaları

Bizim kadro rezalet bir şekilde kurulmuş.Daha temeli sağlam değil ki başarı bekleyelim.Herkes babele sallıyor ama Feghouli 3.senesine girdi daha ilk yarı top oynadığı yok ve 4 milyon alıyor.Belhanda desen rezalet.Bu seneyi es geçeceğiz yapacak birşey yok.

Cunku Turkiye super ligini tanimadigi icin, zaten 1puan liderin gerisinde kalarak kovuldu. En azindan takimda disiplin vardi, oteritesi vardi. Yada sucu oyunculara, mhkya, tffye, yonetime, uefaya, transferlere atmiyordu. Bahane uretmiyordu. Bak simdi terimin kadrosuna, daha mi iyi? Takimin yuruyecek hali yok, zavalli bir kadro kurdu kendisi gibi!

Unal aysalin kurdugu o kadronunda ekmegini yedi.. Melo, sneijder, elmander, Drogba vesaire kadroyu herkez sampiyon eder.

Terim formsuz, milandan kovulunca zaten orda kariyeri bitti. Dar goruslu ve egosu asla tatmin olmayan hep ben ben diyen biri kendisi disinda herkeze zarar verir. Suan kaldigi her saat Galatasaraya zarardir! En yakin zamanda defolsun gitsin, hasan sas ile adanada kebap salonu acsin. Ancak oranin mekan sahibi olur. Burasi Galatasaray. Kimse kalici degildir, Galatasaray sanli ismi disinda
alnından öpmek ile ilgili görsel sonucu

abicim anlamamazlıktan mı geliyorsunuz?? Ben neden gitti falan demiyorum.. Sen rakibine bedavaya as stoperini VE-RE-MEZ-SİN. Sözleşmesi bitse kendisi uzatmasa tamam kulübün suçu yok derim ama sen sırf keyfiyetten beleşe yolluyorsun..

Bu kadar basit anlattığım.

Bu 3-4 mln €’yu cope atmak degil rakibine hediye etmektir ve sonuna kadar haklisin kardesim
Boyle durumda en kotu kadro disi birakir ve aylarca oynatmazsin
Cok buyuk yanlislar yapildi ve sirf ego ugruna yapilmaya devam ediliyor
Cunku hoca kulupten buyuk oldu artik
Yonetim de arkasina saklanmis izliyor

Fener'in de geçen sezon hızlı kanat sıkıntısı vardı bu sıkıntıdan dolayı bir sürü puan kaybı yaptılar ve bizim kanatlara imrenirlerdi. Şimdi biz aynı duruma düştük. Yarın kazanamayız bu arada tahminim az gollü bir maç.

Geri
Üst Alt