- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
adam gecmeyen, orta yapmayan ne kadar kanat ve bek varsa doldurduk. hangi takim mac yapsa imrendigimiz topculari oluyor haliyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sık sakatlanıyor diye 4.5 milyon euro bonservis verdiğin adamı piç edip bedava ezeli rakibine vermek mi gerekiyor? Bu saçmalığa yönetim de izin verdi maalesef. Serdarın yerine aldırdığı marcaoyu görüyoruz çok yakında üste para verip yollarız
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ersun > terım dıyelım mı
Ersun > terım dıyelım mı
Evet yanlış hatırlama olmuş.Ekli dosyayı görüntüle 64034
Geçen sene bu hafta baya dökülüyorlardı renktaş yanlışın var ve biz daha kötüyüz.
ekmegını yemesıne musade edılmeden elınden alındıTudor niye yiyemedi o ekmegi anlatsana biraz
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor niye yiyemedi o ekmegi anlatsana biraz
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet abimiz demişti. Gerçi onu saymayalım bu konulardaOnu da Emre Bol demisti galiba.Forumdan kimsede gormedim.
Maçı izlemiyorum. Geçen sene ve bu sene bir kaç maçını izlediğim Konya tüm oyuncularıyla topun arkasına geçip, alan daraltıp iyi defans yapıyordu. Bunlar 30 dakikada nasıl 3 gol yedi?
Allah yardımcın olsun kardeş senin kafa iyice gitmiş bir an önce futbolu bırakıp badminton takip etmeye başlamalısın sezon sonu fatih hocam yine hüngür hüngür ağlatır yoksa seniMarcao dan 5 gömlek iyi. Hatta marcao futbolcu bile değil komisyon transferi.çok cepler doldu o transferde çok.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet abimiz demişti. Gerçi onu saymayalım bu konularda![]()
Cunku Turkiye super ligini tanimadigi icin, zaten 1puan liderin gerisinde kalarak kovuldu. En azindan takimda disiplin vardi, oteritesi vardi. Yada sucu oyunculara, mhkya, tffye, yonetime, uefaya, transferlere atmiyordu. Bahane uretmiyordu. Bak simdi terimin kadrosuna, daha mi iyi? Takimin yuruyecek hali yok, zavalli bir kadro kurdu kendisi gibi!
Unal aysalin kurdugu o kadronunda ekmegini yedi.. Melo, sneijder, elmander, Drogba vesaire kadroyu herkez sampiyon eder.
Terim formsuz, milandan kovulunca zaten orda kariyeri bitti. Dar goruslu ve egosu asla tatmin olmayan hep ben ben diyen biri kendisi disinda herkeze zarar verir. Suan kaldigi her saat Galatasaraya zarardir! En yakin zamanda defolsun gitsin, hasan sas ile adanada kebap salonu acsin. Ancak oranin mekan sahibi olur. Burasi Galatasaray. Kimse kalici degildir, Galatasaray sanli ismi disinda
Ersun > terım dıyelım mı
abicim anlamamazlıktan mı geliyorsunuz?? Ben neden gitti falan demiyorum.. Sen rakibine bedavaya as stoperini VE-RE-MEZ-SİN. Sözleşmesi bitse kendisi uzatmasa tamam kulübün suçu yok derim ama sen sırf keyfiyetten beleşe yolluyorsun..
Bu kadar basit anlattığım.