STSL 19/20 H:9 | Fenerbahçe 5-1 Konyaspor | MS | 26 Ekim

Ben bu maçı beraberlik olarak görüyordum şaşırdım

Cunku Turkiye super ligini tanimadigi icin, zaten 1puan liderin gerisinde kalarak kovuldu. En azindan takimda disiplin vardi, oteritesi vardi. Yada sucu oyunculara, mhkya, tffye, yonetime, uefaya, transferlere atmiyordu. Bahane uretmiyordu. Bak simdi terimin kadrosuna, daha mi iyi? Takimin yuruyecek hali yok, zavalli bir kadro kurdu kendisi gibi!

Unal aysalin kurdugu o kadronunda ekmegini yedi.. Melo, sneijder, elmander, Drogba vesaire kadroyu herkez sampiyon eder.

Terim formsuz, milandan kovulunca zaten orda kariyeri bitti. Dar goruslu ve egosu asla tatmin olmayan hep ben ben diyen biri kendisi disinda herkeze zarar verir. Suan kaldigi her saat Galatasaraya zarardir! En yakin zamanda defolsun gitsin, hasan sas ile adanada kebap salonu acsin. Ancak oranin mekan sahibi olur. Burasi Galatasaray. Kimse kalici degildir, Galatasaray sanli ismi disinda
Milan dan kovulduktan sonra 10a yakın kupa kazandı adam gerçekten bitmiş kariyeri haklısın

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao dan 5 gömlek iyi. Hatta marcao futbolcu bile değil komisyon transferi.çok cepler doldu o transferde çok.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi ordan.

Serdar futbolcu sinifinda degil.

Kendi kalesine atti yine.

Karsisinda aykut gibi hucum ozurlu teknik adami olmayan her takim karsisinda Serdar yakiyor herifleri. Kadi ki burda bile atti kendi kalesine.

23 yasindaki Marcao nun onune koyman serdar gibi rezili hakketen ilginç!!

fb macında herkesın derdı terım olmus demek kııııııı.......

takımı kotu yonetmıs

Niye farklı görüşlere bu kadar tepki gösteriyoruz. Adam Serdar Aziz Marcao'dan iyi demiş ne var bunda. Bu arada bence de Serdar Aziz Marcao'dan daha iyi futbolcu. Marcao ilk geldiği birkaç maç fena değildi. O maçlar hariç takımı direkt yaktığı en az 5 kritik maç var. İlk aklıma gelenler Erzurum ve Benfica maçları.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konya yenilmeye gelmiş, hiç bir direnç göstermiyor. Şutu bile yok. Kalecileri Bolu'ya 1 milyon'a gönderilen şikeci Ertuğrul gelen her şutu yiyor. Siz de gelin burda Serdar Aziz'i yağlayın. Şimdi soruyorum Fener'e az biraz direnç gösteren Antalya nasıl koydu geçti Kadıköy'de? O maçta neden yazılmadı madem harika bir fener var sahada.

Bizim kadro rezalet bir şekilde kurulmuş.Daha temeli sağlam değil ki başarı bekleyelim.Herkes babele sallıyor ama Feghouli 3.senesine girdi daha ilk yarı top oynadığı yok ve 4 milyon alıyor.Belhanda desen rezalet.Bu seneyi es geçeceğiz yapacak birşey yok.

Halbui bu sene CL gelirini almak cok onemliydi
Ama ben es gecmeyi kabul etmem burasi Galatasaray ve kimse daha buyuk degil
Gerekenlerin yapilmasi lazim

Ersundan bi halt olmaz.

Ancak;

Şenol hem taktik beceri hem de oyuncu seçimleriyle her türlü > Terim.

Terimde adalet falan kalmadı. Bitik durumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim>> Gelmis gecmis tüm yerli teknik adamlarin toplami

Senol kim?

Heee hoca coook formsuz. Bu cok açik. Ama gömmenin alemi yok.

Halbui bu sene CL gelirini almak cok onemliydi
Ama ben es gecmeyi kabul etmem burasi Galatasaray ve kimse daha buyuk degil
Gerekenlerin yapilmasi lazim

Yapacak birşey yok.Fener 5 senedir rezalet planlama yapıyordu bu sene iyi transferler yaptılar.Bizim ise neredeyse nzonzi ve biraz andone dısında tutan transferimiz yok.Eski tayfa da doymuş zaten.

O der.Neyse dedigine gelirsek fener bizden iyi oynuyor.Bunu kabul etmek lazim.
Doğru bu ama buda okadar zor değil bu aralar. Ligde bizden daha iyi oynayan çok takım mevcut.

Biz maalesef durarak statik oyunumuz ile bir cacık oynamıyoruz genelinde. Kadroda tempo yapacak ciddi değişikler olmazsa şampiyonluk imkansız veya mucize olur bizim adımıza zaten.

fener de ama okadar iyi değil hatta İyi bile değil şimdiye kadar pek. Alanya daha iyi mesela bunlardan. Trabzon da daha iyi. İbb de öyle oyun olarak. Ha hakem federasyon desteği ile final haftalarını görüp ipi göğüsleye bilirler belki tabiki. Sonuçta bu ligde kimse gerçek anlamda istikrarlı İyi ve ezici futbol oynamıyor. Biraz iyi denilen takımlar birbirine yakın işte. Birde az çok yardım ve küçük detaylar devreye girdiği vakit olurlar tabiki

Takim top oynamiyor top
siz neyden bahsediyorsunuz???

Yok konya bize defans yapmis da oteki iyi oynamis da

Kac haftadir bir tane akli basinda organize atagimiz, organizasyonumuz mu var, bunalttigimiz rakibimiz mi var da adamlar bize hata yapacak

Oynadigimiz sey futbol degil

Bizden bu sene birşeyler olur mu yarın göreceğiz artık, bu kadar eksikle rezil durumdaki bjk yi yenmemiz lazım.

Niye farklı görüşlere bu kadar tepki gösteriyoruz. Adam Serdar Aziz Marcao'dan iyi demiş ne var bunda. Bu arada bence de Serdar Aziz Marcao'dan daha iyi futbolcu. Marcao ilk geldiği birkaç maç fena değildi. O maçlar hariç takımı direkt yaktığı en az 5 kritik maç var. İlk aklıma gelenler Erzurum ve Benfica maçları.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serdar az mı yaktı bizi bir kaç maç iyimiş senin takımın kamyonla pozisyon versin sonra suçu stoperde ara ne güzel

Geri
Üst Alt