Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.623
- 12.810
- 2.868
Ben bu maçı beraberlik olarak görüyordum şaşırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan dan kovulduktan sonra 10a yakın kupa kazandı adam gerçekten bitmiş kariyeri haklısınCunku Turkiye super ligini tanimadigi icin, zaten 1puan liderin gerisinde kalarak kovuldu. En azindan takimda disiplin vardi, oteritesi vardi. Yada sucu oyunculara, mhkya, tffye, yonetime, uefaya, transferlere atmiyordu. Bahane uretmiyordu. Bak simdi terimin kadrosuna, daha mi iyi? Takimin yuruyecek hali yok, zavalli bir kadro kurdu kendisi gibi!
Unal aysalin kurdugu o kadronunda ekmegini yedi.. Melo, sneijder, elmander, Drogba vesaire kadroyu herkez sampiyon eder.
Terim formsuz, milandan kovulunca zaten orda kariyeri bitti. Dar goruslu ve egosu asla tatmin olmayan hep ben ben diyen biri kendisi disinda herkeze zarar verir. Suan kaldigi her saat Galatasaraya zarardir! En yakin zamanda defolsun gitsin, hasan sas ile adanada kebap salonu acsin. Ancak oranin mekan sahibi olur. Burasi Galatasaray. Kimse kalici degildir, Galatasaray sanli ismi disinda
Marcao dan 5 gömlek iyi. Hatta marcao futbolcu bile değil komisyon transferi.çok cepler doldu o transferde çok.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim kadro rezalet bir şekilde kurulmuş.Daha temeli sağlam değil ki başarı bekleyelim.Herkes babele sallıyor ama Feghouli 3.senesine girdi daha ilk yarı top oynadığı yok ve 4 milyon alıyor.Belhanda desen rezalet.Bu seneyi es geçeceğiz yapacak birşey yok.
Ersundan bi halt olmaz.
Ancak;
Şenol hem taktik beceri hem de oyuncu seçimleriyle her türlü > Terim.
Terimde adalet falan kalmadı. Bitik durumda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Halbui bu sene CL gelirini almak cok onemliydi
Ama ben es gecmeyi kabul etmem burasi Galatasaray ve kimse daha buyuk degil
Gerekenlerin yapilmasi lazim
bunu diyen kisiye sormak lazim filozofun terime şampiyonluğu kaptırdığı kadro mu daha iyi idi yoksa bizim kadro muTerim>> Gelmis gecmis tüm yerli teknik adamlarin toplami
Senol kim?
Heee hoca coook formsuz. Bu cok açik. Ama gömmenin alemi yok.
Marcao serdardan 2 kat iyi stoper kiyaslama bile olmazSık sakatlanıyor diye 4.5 milyon euro bonservis verdiğin adamı piç edip bedava ezeli rakibine vermek mi gerekiyor? Bu saçmalığa yönetim de izin verdi maalesef. Serdarın yerine aldırdığı marcaoyu görüyoruz çok yakında üste para verip yollarız
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru bu ama buda okadar zor değil bu aralar. Ligde bizden daha iyi oynayan çok takım mevcut.O der.Neyse dedigine gelirsek fener bizden iyi oynuyor.Bunu kabul etmek lazim.
adam gecmeyen, orta yapmayan ne kadar kanat ve bek varsa doldurduk. hangi takim mac yapsa imrendigimiz topculari oluyor haliyle.
Niye farklı görüşlere bu kadar tepki gösteriyoruz. Adam Serdar Aziz Marcao'dan iyi demiş ne var bunda. Bu arada bence de Serdar Aziz Marcao'dan daha iyi futbolcu. Marcao ilk geldiği birkaç maç fena değildi. O maçlar hariç takımı direkt yaktığı en az 5 kritik maç var. İlk aklıma gelenler Erzurum ve Benfica maçları.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi