STSL H:18 | Beşiktaş 5-1 Bucaspor | 21 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 2-0 Bucaspor | 1.Yarı

rakibini ne kücük ne de hor göreceksin...dogruya dogru derim kardesim...rakip makip diye asagilamam...adamlar futbol güzel oynuyorlar...yigidi ölüdr hakkini ver...keske bizde böyle oynasak...rakip kaleye zor gidiyoruz

Bende onu diyorum işte küçümsemiyorumki. Maç zevkli çünkü Buca dirençsiz ve yetenek sayısı az bir takım. Bjk ise hücuma yatkın bir kadro ile sahada. Lakin bu futbolda Buca'nın payını görmeyip Bjk'ye mal edersen bende bunu söylerim "futbol oynadıkları yok". Baskı falanda kurmadılar kusura bakmasın kimse. Tv'den cam gibi izliyorum ilk dakikadan beri. 10-15 arası 2 korner bir yan top ise sana göre baskı, yazık ediyorsun gözlerine.

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 1.Yarı

aynen bizi neden bulmaz balık şans ya da neden bizde kornerden gol atan olmaz,penaltıları gören bir hakem olmaz anlamıyorum. bjk iyi evet . q7 fark yaratyo ama onun dışında goller biraz bucanın şansızlığına oldu.:).

biz ceza sahasina giremiyoruzki 4-6-0 sistemimiz sagolsun

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası

Trabzon Beşiktaş'ı rahat rahat yener.Ama Simao muhteşem bir oyuncu.Bana göre ligin en iyi kanat oyuncusu.Halen nasıl aldıklarına şaşıyorum ve Sİmao'nun olduğu yerde q7'nin borusu ötmez zaten. Ama savunmaları patates.

yönetim'e katılmıyorum tüpcü borç batağına batırdı yaptığı rezillikler ortada ama gerisi şuanlık doğru

millet için yönetim transferle ölculuyor . Gecen sene bizden iyisi yktu o zaman :) bu filmin sonu yok buca kafadan 10 kişi erman var 36 37 yasnda amca :)

yahu bjk ye kob atanlarida anlamiyorum haaa

sanki her mac rakibi eziyoruz

birde en komigi bunlarda bizim gibi yildizlari doldurdular dususe gecerler diye dua eden grup:) herkes bizim gibi hata ustune hata yapacak diye ummanin manasi yok bence:)

Buca zayıf belki ölçü değil ama şu gerçek Beşiktaş çok coşkulu. Tribünleriyle, takımıyla havaya girmişler. En önemlisi takımda herkes istekli. Tabi bu hava İnönü'nün dışında olmayacağı için Beşiktaş deplasmanlarda sıkıntı çeker. Hele ki Schuster böyle kadro çıkarırsa.

Hala Trabzon Besiktas'i rahat rahat yener diyen varya, helal olsun.

Aurelio out Fernandes in. Ozaman izleyin.

handikap oldu iddaa atmadık tüh be !

yahu bjk ye kob atanlarida anlamiyorum haaa

sanki her mac rakibi eziyoruz

birde en komigi bunlarda bizim gibi yildizlari doldurdular dususe gecerler diye dua eden grup:) herkes bizim gibi hata ustune hata yapacak diye ummanin manasi yok bence:)

Ben ummuyorum. Böyle adice bir dua etmem edenide ayıplarım. Ama şunu söylüyorumki bjk 3-5 maçlık kadro kurmuş. Gerisi fasa fiso.

ayrica bjk taraftari havaya girerse bizim gibi sarki soylemiyor takimin kapasitesini fisekliyorlar

kendimizi dev aynasinda gormeyelim :)

millet için yönetim transferle ölculuyor . Gecen sene bizden iyisi yktu o zaman :) bu filmin sonu yok buca kafadan 10 kişi erman var 36 37 yasnda amca :)

bunlar böyle sene sonu yıldırım demirören yeter derler klüp avrupa kupalarına katılma cezası alırsa borçları nedeniyle ki öyle bir tehlikesi var o zaman görecem bunların havasını

Tüpcü 34lük Gutiyi getirdi diye, 32 Simaoyu getirdi diye, 2 senedir Topun T sini oynamayan Q7 getirdi diye, Siradan bir golcü olan Ameida getirdi diye (Almeida yildiz degildir)... Kulübü borc batagina soktu diye Adnan Polattan iyimi ?

Geri
Üst Alt