STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:22 | Beşiktaş 2-4 Fenerbahçe | 20 Şubat | Maç Sonucu

Ferrari yaktı Beşiktaş'ı. İkinci yarıda Beşiktaş rüzgarı arkasına almıştı. Ve o kırmızı kart + penaltı olmasaydı fark artardı. Ama Fenerbahçe de ilk yarının 25 dakikalık bölümünde farka gidebilirdi.

ne yazikki adamlarin kadrolarida cok iyi seneye baroni santos gider yerine 2 yildiz daha getirirler diye dusunuyorum sampiyonlar liginin etkisiyle ( takima skor yonunden direk katki yapan yildiz)

Özete baktım da BJK'liler boşuna ağlamasın. hakem feneri tuttu diyen arkadaşlarda bence bir daha düşünsün. Ekrem daha ilk yarıda 2 sarı kartlık bir de direk kırmızılık 3 faul yaptı. Daha yarım saat olmadan 10 kişi kalmalıymış BJK hem de golü atacak adam atılmalıymış.

bi şekilde sampıyon olamamaları lazım dire cl ye giderlerse önlerini zor alırız

Hakem Ekremi atmamış..Gönül'ü atmamış.Cüneyt Çakır kart seçmiş vermemiş..Geçen hafta paso çıkarıyordu..

23.45 te dobişko sinan engin i izleyin TV 8 DE :D :D ama böle bi maçtan sonra hakem yerine ferrariyi suçlayan bjk yöntemini tebrik etmek lazım :) HADİ BAKALIM BİZ 32 BJK 32 AVRUPA YOK KUPADA BÜYÜK İHTİMAL YARIFİNALDE RAKİBİZ HADİ BAKALIM BJK HALA TARİHİN EN İYİ KADROSUMUSUNUZ??? :D :D

1- Hakem Cuneyt çakır sarı kartı olan Ekrem'i daha 25. dakıkada kaval kemıge tekme atmaktan kırımızıyı gösteremedi. O Ekrem gitti golü yaptı.

2- Hakem Cuneyt Çakır durum 2-1 iken Ferraının Luganoya sarılıp yıktıgı pozisyonda %1000 penaltıyı vermedi.

3- Hakem Cuneyt Çakır artık kör gözün parmagına bu kadar olmaz deyip lütfen ferrayi attı. Çünkü Ferrari sahada hakem yokmuş gibi işi iyice abatmış ve luganoya tokat atmıştı. Olay top oyunda oldugun için tabiki penaltı.

4- Kral ALEX her zamanki gibi yine pröfesörlüğünü gösterdi ve maçın adamı oldu.

5- Almeida bir şekilde golü atabılseydı maç 3-1 e gelır ve Cuney Çakır asıl amacına ulaşabılırdı.

6- Kim ne derse desin ilk 30 dakika ve son 30 dakikadaki futboluyla Fenerbahce bu maçı sonuna kadar haketti.

7- 2. yarının ilk 5 haftasında Trabzon, Kayseri, manisa ve Beşiktaşı yenen Fenerbahçe şampiyonlugun 1 numaralı favorisi haline gelmıstır.

8- Herkese iyi akşamlar.

Bencede Gökhan Gönül atılmamalıydı zaten

5. olan avrupaya gidemiyor mu acaba fanatiğin puan sıralamasında 5. takım avrupa ya gider renkleri işaretlemesinde yok

Gidemiyor. 5. olan takım istisnai durumlarda Avrupa'ya gidebiliyor ancak. O da şu şekilde mümkün oluyor: Türkiye Kupasında final oynayan 2 takımda ilk 4 te yer alırsa lig 5. si avrupaya gidebiliyor. Türkiye Kupasını kazanan takım ilk 4 te yer alırsa kupada finali kaybeden takım Avrupaya gidiyor ( Kayseri Erciyes gibi ). Türkiye Kupasında final oynayan 2 takımda ligde ilk 4 de değilse 5. gidemiyor Avrupaya. Bu sezon ligde ilk 4 teki takımlarda elendiği için kupada 5. nin Avrupaya gitme şansı kalmadı artık.

bi şekilde sampıyon olamamaları lazım dire cl ye giderlerse önlerini zor alırız

aynen bende onu yazdim biraz once direk cl ye gitmeleri demek takima direk etki eden 2 transfer demek ust duzey baroni santos, belki stoch'un yerine bile oyuncu gelebilir eder 3, herseyi bir yana biraktim gidip gurbetci fulbolcularida alirlarsa pes derim ki yapmadiklari sey degil

Evet Ekrem atılmalıydı. Son dakikalarda gökhan atılmalıydı. lugano'ya penaltı vardı vermedi başka bir pozisyonda.

Kırmızı karttan önce de lugano nun faulü vardı. Hakem otoritesini maçın daha başında karşılıklı sarı kartları vermeyerek kaybetti. Eyyamı abarttı, maçı katletti. Kimin lehine olduğu umrumda değil, maçın gidişatını direkt etkiledi.

Sinan engin hangi kanalda konuscak? :)

aynen bende onu yazdim biraz once direk cl ye gitmeleri demek takima direk etki eden 2 transfer demek ust duzey baroni santos, belki stoch'un yerine bile oyuncu gelebilir eder 3, herseyi bir yana biraktim gidip gurbetci fulbolcularida alirlarsa pes derim ki yapmadiklari sey degil

hatta direk giderlerse selcuk hayallerını unutalım.dedıgın gıbı 2 ybancı saglam yıldız alırlar.bızımde yetısmemız ıcın en az 60 mılyon euro falan harcayıp ayarında taım kurmamız gerek.

trabzon mallaşmasa bişey olmazdı.bunların fıksturunu bılmıyorum kolaysa bızım maca kadar vura vura gelırler

bu almeidaya geldiginde kazma demiştim. ve haklı cıktım. o kacırdıgı golü bizim sabri atar.. guizayı söylemiyorum:)

bu almeidaya geldiginde kazma demiştim. ve haklı cıktım. o kacırdıgı golü bizim sabri atar.. guizayı söylemiyorum:)

Bobo-Sivok 18'de yok yahu. Bobo her türlü atardı. Büyük maçları farklı oynuyor. Yedeklerde stopere koyacak adam yok, Sivok evde

Beşiktaş'a yazık oldu farka giderken Ferrari'nin saçmasapan bir hareketi nedeniyle fark yediler. Bu arada Quaresma ve Alex'in biraz sıkıyı gördüler mi hiçbir halta yaramadığını birkez daha gördük.

Schuster'e gösterilen tepki için yöneltilen soru üzerine "Bunu geçtiğimiz hafta konuştuk. Taraftar tepkisini, memnuniyetsizliğini ifade etti kapandı" diyen Düren, Sivok'un kadroda olmayışı ile ilgili soru üzerine ise "Sivok yabancı kontenjanından kaynaklanan bir durum. Hoca böyle uygun görmüş. Bugünkü kadro maçı kazanabilecek bir kadroydu. Farklı galip gelebileceğimiz maçı farklı kaybettik" diye konuştu.

Hangi maç bu Mete Düren ?

Maçta farkı kaçıran Fenerdir.Bjk farka falan da gidemezdi.

Bobo-Sivok 18'de yok yahu. Bobo her türlü atardı. Büyük maçları farklı oynuyor. Yedeklerde stopere koyacak adam yok, Sivok evde

hadi hakemleri anladıkta. bu futbolculardada var bi sorun. ulan sen 2-1 yeniyosun sinirine hakim olacaksın. sivok sakatmıydı. 18de yok bobo nasıl oynamaz bu macta. fenerin sevdigi adam bide bu herif..

Geri
Üst Alt