STSL H:23 | Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | Mac Sonucu

Cevap: STSL H:23 | Fenerbahçe 1-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | Devre

bu dia'ya da marketler zinciri falan diye dalga geçiyorduk adam çok iyi çıktı ya

Cevap: STSL H:23 | Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | 2.Yari

ne kadrosuya ben de istiyorum :D

o zamanki gutinin oynadigi realdede alexe krampon baglatmazlar

Bende Fenerbahçeliyim ama doğruya doğru Guti ile Alex kıyaslanamaz.Şimdiki performanları farklı olabilir 1 yıl Türkiyede gösterdikleri performansı tüm kariyerlerine mal edemeyiz

Carlosdan ders almamız lazımdı tüm Türkiye olarak .Böyle bitik adamlara bir çuval para verip kral muamelesi yapmamalıyız

Ayrıyetten bide Fener'in kadrosu oturdu bu sene kesin olurlar seneyede en guclu adaydır Baroni'nin yerine cok üstün bi box to box alınır Santos'dan gelecek parayada kadroya oturacak bir solbek yeter

Bizde hepsi gidecek yerine farklı adamlar gelecek :D

Fener bu hafta lider kalabilir

Trabzon kayseriyi yenermiki

Türk insani için gol atan, asist yapan futbolcu iyidir.. Futbolu böyle tek bir noktadan seyretmeyin.. Ankaragücü maçina bakin, BJK savunmasi forvetlerle topu sadece ileri sisirerek bulusturabiliyor.. Guti var mi o maçta ? Yok.. Fener maçinin ilk ve ikinci yarisinin baslarina bakin, Guti varsa top yaparak forvetlerle bulusuyor top.. Bunu görmek kolay degil, gün gelir sizde görürsünüz...

Kasımpaşa bizden iyi top yapıyor.Pas oyunu anlamında en kötü takım biziz

o zamanki gutinin oynadigi realdede alexe krampon baglatmazlar

Bu mazi ayaklarını bırakalım artık reis. Mal meydanda, herşey ortada. Kewell'ın Premier Ligi, Guti'nin La Ligası beni alakadar etmez. Ben buradaki icraatlara.. İcraatıda geçtim, izleyene verilen keyife bakarım. Alex alayından önde, alayından.. Artık bahaneler üretmek yerine bir futbolsever olarak keyif almayı ve alıkşlamayı seçin. Emin olun hiçbirşeyiniz eksilmez :)

goruruz fener gene tokezlerse adnan polata bir cacik olmaz

ayni tas ayni hamam devam ederiz

Tarihinin en kötü sezonundan sonra, Galatasaray'da hiçbir şey aynı tas aynı hamam devam edemez. Fener gene son hafta patlasın işte. Niye ezeli rakibimiz şampiyon olsun istiyosunuz. Mazoşist misiniz Allah aşkına ?

Fener olursa Galatasaray'da kaos cıkar mantıklı isler yapılmaya baslanır

Ama neden?

Neden biz kendimize bakmiyoruz?

Ayrica Alexi hala Guti veya Hagiyle kiyaslayanlara gülüyorum.

Alex sadece Türkiye capinda bir yildiz.Bunu anlayin artik.Gutide yillarca Realde yedek kalmis.Zekasi muazzam,ama cok yumusak.

Bunlarin ikiside Haginin pabucu olamaz.

Fifa 11in tarihin en iyi oyunculari koyulan takimda Hagimi var,Gutimi,Alexmi?

Alexi simdiki türk nesilinden ve o türk nesilin yabancilara anlattiklarindan baska kim taniyor?

Hagiyi ise bütün nesiller taniyacak,ve tüm dünya biliyor.

Futbolun adaleti varsa eğer ,Trabzonspor şampiyon olmalıdır.

Bu mazi ayaklarını bırakalım artık reis. Mal meydanda, herşey ortada. Kewell'ın Premier Ligi, Guti'nin La Ligası beni alakadar etmez. Ben buradaki icraatlara.. İcraatıda geçtim, izleyene verilen keyife bakarım. Alex alayından önde, alayından.. Artık bahaneler üretmek yerine bir futbolsever olarak keyif almayı ve alıkşlamayı seçin. Emin olun hiçbirşeyiniz eksilmez :)

dunyada alex ve gutiy karsilastiran tek insan sensindir heralde

dia onca o kocaman gotunu kaldirsin pino sakatlanmdan onca super maclar cikardi o yetenek var adamda .

Abicim bırak ya göz var nizam var

Dia Keita'nın daha cabugu Nice'dayken bir cok macını izledim bircok kez önerdim suan tam fransa'daki performansını sergilemiyor ama giderek artıyor performansı

müzmin sakat Pino'yla kıyaslanması hata

goruruz fener gene tokezlerse adnan polata bir cacik olmaz

ayni tas ayni hamam devam ederiz

is kongre uyelerine ve taraftara dusuyor ustad

dediginde haqlisin ama fenerin sampiyon olmasini istemek bilincli olarak t.....larimi kesmek gibi

Tarihinin en kötü sezonundan sonra, Galatasaray'da hiçbir şey aynı tas aynı hamam devam edemez. Fener gene son hafta patlasın işte. Niye ezeli rakibimiz şampiyon olsun istiyosunuz. Mazoşist misiniz Allah aşkına ?

galatasaray maçlarını izliyor musun sen ? bak görürsün mazoşistlik nasıl oluyor

diğer takımların naaptığını beni ilgilendirmiyor. şampiyon mu olmuşlar küme mü düşmüşler bakmıyorum. ama komadan çıkmak için elektro şok tedavisi şart gözüküyor arada derede.

gecen senede ayni laflari ediyorduk

aynen devam

Bende Fenerbahçeliyim ama doğruya doğru Guti ile Alex kıyaslanamaz.Şimdiki performanları farklı olabilir 1 yıl Türkiyede gösterdikleri performansı tüm kariyerlerine mal edemeyiz

Carlosdan ders almamız lazımdı tüm Türkiye olarak .Böyle bitik adamlara bir çuval para verip kral muamelesi yapmamalıyız

Yani...

Guti Real'de iken, Galatasaraylilara Guti mi, Alex mi diye sorsalar, herkes Guti der, Guti'yi takiminda görmek ister.. Guti geldi, berbat BJK'in içinde parlayamadi, birden tu kaka oldu...

Geri
Üst Alt