Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dia'ya balon Pino cok daha iyi diyenler vardı bide
o zamanki gutinin oynadigi realdede alexe krampon baglatmazlar
o zamanki gutinin oynadigi realdede alexe krampon baglatmazlar
goruruz fener gene tokezlerse adnan polata bir cacik olmaz
ayni tas ayni hamam devam ederiz
yahu bir tek benmi fener sampiyon olsun istiyorum bu forumda
?
Fener olursa Galatasaray'da kaos cıkar mantıklı isler yapılmaya baslanır
Bu mazi ayaklarını bırakalım artık reis. Mal meydanda, herşey ortada. Kewell'ın Premier Ligi, Guti'nin La Ligası beni alakadar etmez. Ben buradaki icraatlara.. İcraatıda geçtim, izleyene verilen keyife bakarım. Alex alayından önde, alayından.. Artık bahaneler üretmek yerine bir futbolsever olarak keyif almayı ve alıkşlamayı seçin. Emin olun hiçbirşeyiniz eksilmez![]()
dia onca o kocaman gotunu kaldirsin pino sakatlanmdan onca super maclar cikardi o yetenek var adamda .
goruruz fener gene tokezlerse adnan polata bir cacik olmaz
ayni tas ayni hamam devam ederiz
Tarihinin en kötü sezonundan sonra, Galatasaray'da hiçbir şey aynı tas aynı hamam devam edemez. Fener gene son hafta patlasın işte. Niye ezeli rakibimiz şampiyon olsun istiyosunuz. Mazoşist misiniz Allah aşkına ?
Tarihinin en kötü sezonundan sonra, Galatasaray'da hiçbir şey aynı tas aynı hamam devam edemez. Fener gene son hafta patlasın işte. Niye ezeli rakibimiz şampiyon olsun istiyosunuz. Mazoşist misiniz Allah aşkına ?
Bende Fenerbahçeliyim ama doğruya doğru Guti ile Alex kıyaslanamaz.Şimdiki performanları farklı olabilir 1 yıl Türkiyede gösterdikleri performansı tüm kariyerlerine mal edemeyiz
Carlosdan ders almamız lazımdı tüm Türkiye olarak .Böyle bitik adamlara bir çuval para verip kral muamelesi yapmamalıyız