STSL H:23 | Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | Mac Sonucu

Cevap: STSL H:23 | Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | 2.Yari

Taraftardaki neşeye ,huzura ,mutluluğa bir bak,bi biz kahır çekmeye gelmişiz.

Artık şu alexe, volkana laf atmaları falan bırakın, komik oluyorsunuz. Alex iyi futbolcudur, bugüne kadar yaptıkları ortada, Hagiyle hiçbir zaman kıyaslamadım, çünkü Hagi'nin yanına bile yaklaşamaz ama hala alexe laf atanlar, topçu değil diyenler komik duruma düşüyor. Yok avrupada iş yapmaz, yok milli takıma çağrılmıyor falan deyipte gereksiz cümleler kurmaya gerek yok. Bir futbolcuyu da başkalarıyla kıyaslamayı bırakın artık. Guti de iyi futbolcudur alex de iyi futbolcudur. Kendinize kompleks oluşturmayın, iyiyse iyi kötüyse kötüdür, o kadar.

Volkan da Onur'dan sonra en iyi kalecidir ligde, belki ilerde cenk volkanı geçebilir. Biz 3 tane kovaya sahipken volkana laf atmak sadece komiklik olur.

Nokta...

bu arada tamer hakli kasimpasa bizden iyi top ceviriyor

Fener zaten şu formunu 5-6 hafta daha sürdürse 5-6 puan fark ile şampiyon olur.Ama onlar da garip bir takım bir anda dağılıyorlar.Galatasaray medyası biraz çirkefleşip olayların üzerine gitmeli.Karıştırmak lazım Fenerbahçe'yi.Ben Fener Rum takımı ile oynasa RUM'U tutuyorsam küme düşmeye bile oynasam yine Şampiyon olmasını istemem o adi camianın.EVET EN AZ GALATASARAY SEVGİM KADAR FENERBAHÇE NEFRETİM VAR.

ayni fikirdeyim :animation: :tiphat:

Yine pas yapıyolar, yine basıyolar.

Cevap: STSL H:23 | Fenerbahçe 1-0 Kasımpaşa | 26 Şubat | Devre

Ben Guti'yle Alex'i TSL çerçevesinde kıyaslarken araya R.Madrid'i katan sen değil miydin?

Biz futbolculari TSL çervesinde kiyaslamazken siz niye TSL'yi kattiniz olaya ? Biri 6 aydir burda, digeri 6 senedir.. Sadece oynadiklari bir kaç haftalik dönemi baz alarak, hangi futbolcun daha iyi oldugunu anlayabilecek kapasiteniz var herhalde ? O zaman burada durmayin, Scout diplomasi alin, futbolcularin bir maçini seyredin, Galatasaray'a transferini gerçeklestirin...

Aralık ayından beri söylediğim şey, Fenerbahçe şampiyon. İyi veya kötü oldular. Zaten 3-4 hafta önceden kesinleştirecekler bu sefer. Hemde 9-10 puan fark atacaklar. O kısmı bizi ilgilendirmez ama, Fenerbahçe'nin şampiyon olması bir bakıma iyi, Adnan Polat ve ekibi defolup gidecek. BAM+Hakan+Servet defolup gidecek. O yüzden Fenerbahçe hakkıyla veya yardımlarla fark etmez şampiyon olsun.

Taraftardaki neşeye ,huzura ,mutluluğa bir bak,bi biz kahır çekmeye gelmişiz.

Yoo bizim trübündeki taraftarda neseliydi

90 dakika boyunca yönetime toz kondurmadılar

Bagımsız taraftarımız ''Lay lay saldır Galatasaray'' diyip durdu

Bir ara tam baslıyorlardiki BAGIMSIZ TARAFTAR oldukları akıllarına geldi tekrar lay lay laya geri döndüler

kasimpasa gercekten iyi geliyor

Galatasaray'ın kurtuluşu Fb'nin şampiyonluğundan geçiyorsa yemişim öyle büyük camiayi.

Bu sene Trabzonspor şampiyon olacak.

Aralık ayından beri söylediğim şey, Fenerbahçe şampiyon. İyi veya kötü oldular. Zaten 3-4 hafta önceden kesinleştirecekler bu sefer. Hemde 9-10 puan fark atacaklar. O kısmı bizi ilgilendirmez ama, Fenerbahçe'nin şampiyon olması bir bakıma iyi, Adnan Polat ve ekibi defolup gidecek. BAM+Hakan+Servet defolup gidecek. O yüzden Fenerbahçe hakkıyla veya yardımlarla fark etmez şampiyon olsun.

Her Fenerbahçe sampiyonlugunda Galatasaray'da baskan mi degismiste bu kadar emin olabiliyorsunuz ? Biz Fenerbahçe'nin basarilarina göre yaptirim yapacak kadar küçüldük mu ?

Fener bizim rakibimiz, amaç rakibi yenmek olmali, onlarin basarisini istemek degil... Birsey olacaksa, bu Fener sampiyon olmadan olmali..

Galatasaray'ın kurtuluşu Fb'nin şampiyonluğundan geçiyorsa yemişim öyle büyük camiayi.

Aynen.Koca Galatasaray başkanı eğerki Fenerbahçe şampiyon olunca akıllanacaksa kalsın öyle şampiyonlukta,öyle yönetim zihniyetide.

Adnan Polat yeterince küçülttü zaten, büyüklük namına armadan başka birşey kalmadı ortalıkta.

Bizimkiler Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ni alsa yine bir halt yiyemez. Bu Adnanlar başımızdayken şampiyon falan olamayız biz.

Alex defansa gelip top cikartiyor allahim ne sinir oluyorum var ya.

Bizde bu olmuyor benide sinir eden o. Kıskanclık mı dersiniz ne dersiniz bilmem. Bizim defans oyuncumuzdan cok geliyor Alex kendi defansina

ya sacmalamaya devam ediyorsun ac oku yazdiklarimi alex icin

ama kalkip gutiden iyi falan dersen gulerler adama

ha evet ya alex metin hagidende iyi baksana adam TD olmus birakmis futbolu

tatile gelmis adamlaa alexin su halini karsilastirmak komediden oteye gidemez

alex iyi guzel bravoda oha yani

guti olum guti yasin kacki yetismedinmi gutiye seyretmedinmi?

ne diyim daha yahu

Bu başlıktaki yazışmamız baştan sona aşağıda. Cevap veremeyince "saçmalıyorsun" ayakları falan, kıvırmak sana yakışmıyor!

O ligimizdeki Guti, Alex'in ancak kramponlarını bağlar.

o zamanki gutinin oynadigi realdede alexe krampon baglatmazlar

Bu mazi ayaklarını bırakalım artık reis. Mal meydanda, herşey ortada. Kewell'ın Premier Ligi, Guti'nin La Ligası beni alakadar etmez. Ben buradaki icraatlara.. İcraatıda geçtim, izleyene verilen keyife bakarım. Alex alayından önde, alayından.. Artık bahaneler üretmek yerine bir futbolsever olarak keyif almayı ve alıkşlamayı seçin. Emin olun hiçbirşeyiniz eksilmez :)

dunyada alex ve gutiy karsilastiran tek insan sensindir heralde

Sen de yazdıklarımı anlamamakta ısrarla diretiyorsun. Ya da anlıyorsun ama işine gelmiyor. TSL diyorum, icraat diyorum hala "Gutiyle Alex mukayese edilir mi" yazıyorsun. Evet edilemez; çünkü biri takımını sırtlamakla diğeri de taraftara orta parmak çekmekle meşgul :)

kabulet birsey eksilmez diyorsunya

onu bir anlatsana neyi kabul etmemisim

hagien sonra en iyi alex diyorum bu ligde

sen kime cevap veriyorsun banami baskasinami?

Ben Guti'yle Alex'i TSL çerçevesinde kıyaslarken araya R.Madrid'i katan sen değil miydin?

Bu başlıktaki yazışmamız baştan sona aşağıda. Cevap veremeyince "saçmalıyorsun" ayakları falan, kıvırmak sana yakışmıyor!

ne bu yani

ben alexin burda yaptiklarina agzimi acip birsey soylemismiyim?

ne anlatmaya calisiyorsun?

neyi kabul edecekmisim diyorum anlatsana?

ben bu ligde alexin hagiden sonra gelmis gecmis en basarili oyuncu oldugunu soyluyorum kabul ediyorum

sen gutinin alexden cok daha buyuk futbolcu oldugunu kabul edebiliyormusun kelime oyunu yapmadan?

yoksa tek amacin alexi tanri gibi gostermekmi hasaaaa?

Geri
Üst Alt