STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | İkinci Yarı

Zaten burada karşılarştırma Galatasaray - Fenerbahçe değil,benim kabullenemediğim Fenerbahçe'nin bu oyununa çok iyi denip,yerli yabancı ne varsa övülmesi.

överler kardeşim okuma madem sende milletin fikirlerine sansürmü koycan kendi aklınca ne bu ali kıran baş kesen üslup ? herkez kendi fikirlerini beyan ediyor katılmıyorum buna dersin olur biter herkes senin istediğin gibi düşünecek değil ya

Cevap: STSL H:24 | Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe | 7 Mart | Maç Sonucu

yetkili arkadaslardan kimse avatarini kaldir tahrik edici avatar demedigi sürece avatarim kalacak.fatih terimi istemiyorum o kadar, bu görüse saygi duymalisiniz.

Bunun adına nankörlük derler arkadaş. Adam sana hayal dahi edemeyeceğin başarıları kazandırmış, yaptığına bak. 12 yıl önce biri sana UEFA Kupası alacağını söylese Galatasaray'ın, gece yatarken kaba etin açık kalmış derdin. Bir Galatasaraylı nasıl olur da sevmez Fatih Terim'i akıl sır erdirecek gibi değil.

fenerin bjk karşısında, karabük'ün bizim karşımızda oynadığı şey aynıdır ve futbol değildir.Aynısını biz oynamayız.

destek olma sen, köstek ol

haldun üstünel de açıkladı dün: 10 maçtır oyuncuların sahada bacakları titriyor korkudan

"takımı sabote edicek şekilde oynayan adamları, 2 pas üst üste yapamayan takımı" diye bahsettiğiniz insanlardan daha fazla sabote ettiğinizi düşünüyorum

istediğin gibi düşünmekte özgürsün.

desteği hak eden takım var, protestoyu hak eden takım var. sen de bu ikisini iyi ayır bence.

O pozisyonları vermeden dahi her oyuncumuz laf yiyor zaten bu da bazı şeylerin çok yanlış gittiğini gösterir. Bana sorarsanız da ligin en iyi takımı Trabzon'dur ancak fenerbahçe de küçümsenecek durumda değil. Bu ligde şampiyon olmak için zaten çok iyi futbola gerek yok.

Aynen öyle şu anda Fenerbahçe,şampiyonluğun en güçlü adayıdır.Ama kati suretle ligin en iyi takımı olduğuna ve bireysel olark her adamının bizden iyi olduğuna katılmam.

en büyük aşk galatasaray gerisi yalan... :ask:

Lugano çirkefi Seyrantepe'ye gelebilmek için neler yaptı, futbol kariyerinde ilk defa bir karta itiraz etmedi, umarım pişman olur.

peki. avatarimi degistiriyorum, önce size göstereyim, ok derseniz koyarim.

olur mu?

bu kadar kolay'dir arkadaslar. birbirimizi neden kiriyoruz.

Sinir bozucu bi adamsın forumda sana bu kadar nasıl tahammül ediyolar anlamak güç.

Bunun adına nankörlük derler arkadaş. Adam sana hayal dahi edemeyeceğin başarıları kazandırmış, yaptığına bak. 12 yıl önce biri sana UEFA Kupası alacağını söylese Galatasaray'ın, gece yatarken kaba etin açık kalmış derdin. Bir Galatasaraylı nasıl olur da sevmez Fatih Terim'i akıl sır erdirecek gibi değil.

doğru, terimi ne kadar eleştirsek de, diğer takımlarla başarı anlamında aramızdaki en önemli fark uefadır

bu nedenle de terim efsanedir

o kadrodaki herkes efsanedir (emre ve fatih dışında)

serdarın yediği 4 golde hatalı.

hatali degİl kasitli. Helekİ mac 2-2 İken altindan kacirip dİrekteN dÖnen topta bellİ ettİ ne mal oldugunu.. Bİtek hakem yetmedİ kalecİlerde sahneye cikiyor..

överler kardeşim okuma madem sende milletin fikirlerine sansürmü koycan kendi aklınca ne bu ali kıran baş kesen üslup ? herkez kendi fikirlerini beyan ediyor katılmıyorum buna dersin olur biter herkes senin istediğin gibi düşünecek değil ya

Kardeşim üslubum gayet normal,anormal algılamak isteyen varsa buyursun raporlasın,herkese saygım var kimseyi de kırmayacak kadar mantıklı yazarım ;)

istediğin gibi düşünmekte özgürsün.

desteği hak eden takım var, protestoyu hak eden takım var. sen de bu ikisini iyi ayır bence.

sen de istediğin gibi düşünmekte özgürsün

iyi gün taraftarı var, kötü gün taraftarı var. bence sen de bu ikisini ayır

O pozisyonları vermeden dahi her oyuncumuz laf yiyor zaten bu da bazı şeylerin çok yanlış gittiğini gösterir. Bana sorarsanız da ligin en iyi takımı Trabzon'dur ancak fenerbahçe de küçümsenecek durumda değil. Bu ligde şampiyon olmak için zaten çok iyi futbola gerek yok.

Bir oyuncu 3 senedir önündeki adama pas atamıyorsa o lafları hak ediyordur.

Ne oldu da herkes birdenbire taraftarı suçlama psikolojisine girdi?

Taraftar her oyuncuya fazlasıyla şans verdi ama oyuncular her seferinde ben bu formayı hak etmiyorum diye bas bas bağırdı.

sor bakalim burdaki kisilere, en az 50 kisi sevmiyorum der. Ayrica nasil bir mantiktir bu arkadas. Her Galatasaray'li Fatih Terim'i sevmek zorunda midir?Ne kadar iyi yaptigi is varsa bi o kadar da eksileri var.

Manisada semihe yapılan penaltıyı hakem kaçırsa,cüneyt çakır ferrarinin luganoya yaptığını görmese,bugün nianga yapılan penaltıda kalk kalk dese vb. Fener puan kaybedebilirdi 2.yarıda 4-5 puan.Bu kritik kararları fb maçında hakemler görüyor ve çalıyor.Aynı şey bize gelince çalınmıyor.

+

Bunun yanında şans da olacak adamların 3 topu direkten dönüyor.Galatasaray bir sürü pozisyon buluyor ama bizimde toplar direkten dönüyor veya kalemize 1 kez geliyorlar gol oluyor.Buca maçı hariç.Tabi bu beceriylede alakalı.Fener her zaman olduğu gibi iyi pas yaptı.

doğru, terimi ne kadar eleştirsek de, diğer takımlarla başarı anlamında aramızdaki en önemli fark uefadır

bu nedenle de terim efsanedir

o kadrodaki herkes efsanedir (emre ve fatih dışında)

terim bir gün feneri çalıştırsa ne olacak o zmn?

Volkanin yaptigi kurtarislari, Aykut veya Ufuk yapabilirmiydi? Santosun attigi golu, Hakan veya Caglar yapabilirmiydi? Alexin attigi ara paslari ve golleri, bizde kim atar? Luganon attigi kafa gollerin haddi hesabi yok, gol krali olacak kafayla, bizde böyle bir stoper varmi? Kimse hikaye anlatmasin arkadas, futbol kaliteli topcularla oynanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt