STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İkinci Yarı

ULAN BUNLARIN 1 i gidiyor digeri geliyo. ezik patlaması yaşıyoruz. kendini yere atanlara penaltı denmiyor. luganonun vagnerin ayagına basmasını anlat. niangın 2. sarıdan atılmadıgını anlat. her hafta ceza sahası icinde havuz varmış gibi atlıyonuz. yüzsüzler bide hakemler bize karşı diyorlar.

Daha 20. saniyede Alex'e penaltıyı çalsa zaten maç böyle gerilmeyecek. Bugün futboldan anlayan bütün yorumcular, hakem hocaları vs herkes Alex'in pozisyonuna kesin penaltı diyor. Niang'ın pozisyonu da aynuı şekilde net penaltı. Markus merk, Ahmet Çakar, Toroglu hepsi satılmış, hepsi futbol cahili ama 1 tek sen anlıyorsun öyle mi?

Fenerbahçe son 13 maçının 12 sini kazandı. O 1 maçta da Semihe yapılan net penaltı verilmedi. ( herkes hem fikir bunda)

Trabzonu, Kayseriyi, Antep'i kadıköyde, Beşiktaşı inönüde, Galatasarayı Arenada yendi bunlardan haberin var mı?

Bu takıma kulp bulmak ayıptır.

Lugano'nun yaptıgı hareket evet net kırmızı ancak dedigim gibi hakem zaten penaltıları verse maç o duruma gelmeyecek. Emre, Luganonun formasını neredeyse kafasından cıkaracak ama hakem üç maymunu oynuyor. Böyle hakemlik olmaz.

Bu gercekleri soyleyemessen oyle yorumculuk da olmaz.

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

4 penaltımı. yok sen az saymıssın azcık daha zorla 1-2 tane bulursun. semihin alexin luganonun atlayışlarına iyi bak cıkar 1 kactane daha. luganoyu görende masum bir cocuk sancak. lugano sanki adamları tutmuyo. aynı seyi ozaman karsı rakip serbest vurus kullanırken görelim lugano napıyormuş rakibine bu adamların yaptıgının 2 katını yapmıyorsa ben birşey bilmiyorum....

Bize karşı kullanılan duran toplarda inan ki bu kadar olmuyor. Ben hatta Emre kırmızı görür, kendini bilerek attırdı diye spekülasyonlar olur diye düşündüm maçı izlerken ama atılmadı bile.

Keşke ilk penaltıyı verseydi de yaşanmasaydu bütün bunlar.

Daha 20. saniyede Alex'e penaltıyı çalsa zaten maç böyle gerilmeyecek. Bugün futboldan anlayan bütün yorumcular, hakem hocaları vs herkes Alex'in pozisyonuna kesin penaltı diyor. Niang'ın pozisyonu da aynuı şekilde net penaltı. Markus merk, Ahmet Çakar, Toroglu hepsi satılmış, hepsi futbol cahili ama 1 tek sen anlıyorsun öyle mi?

Fenerbahçe son 13 maçının 12 sini kazandı. O 1 maçta da Semihe yapılan net penaltı verilmedi. ( herkes hem fikir bunda)

Trabzonu, Kayseriyi, Antep'i kadıköyde, Beşiktaşı inönüde, Galatasarayı Arenada yendi bunlardan haberin var mı?

Bu takıma kulp bulmak ayıptır.

Lugano'nun yaptıgı hareket evet net kırmızı ancak dedigim gibi hakem zaten penaltıları verse maç o duruma gelmeyecek. Emre, Luganonun formasını neredeyse kafasından cıkaracak ama hakem üç maymunu oynuyor. Böyle hakemlik olmaz.

Bu gercekleri soyleyemessen oyle yorumculuk da olmaz.

Hakem Penaltiyi verse Lugano o hareketi yapmazmis.

YÜRRÜÜ. hadi ordan, git angutlara takil yani senin gibilerine;)

Angut'a altin Semer vursan, angut her zaman anguttur;)

Essek demiyorum, essege küfür etmek istemiyorum, bunlardan olsa olsa ancak ANGUT oglu Angut olur

Şimdiye kadar çok verildi o penaltılar. Niang çok faul aldı, penaltı aldı. Semih bugün formasından asılıp kendine çekiyor rakibi. Bursa maçında da ona yapılan yüzde 100 penaltı değilmiş, önce o faul yapmıştır kesin. Ceza sahasının hemen önünde düşme yarışı vardı bu gece.

Kayseriyi, Galatasarayı Arenada yendi bunlardan haberin var mı?

Boşa konuşma da, Kayseri'ye attığınız birinci golü, Kayserispor'un süper giden mücadelesinin sizin maçta zemin yapmasını, Galatasaray maçında da hakemin Galatasaray her atağını basket gibi hücum faulle kesmesini bi anlat hadi bizlere.

turkiye-fenerbahce-nin-sampiyonluk-kutlamasini-konusuyor-651304.jpg

Önden arkaya:

Hakan Demir, Aydin Arslan, Mustafa Güleryüz,...

Tekrar yazayım.Bazen burada Galatasaraylılar yazıyor ya efendi Semih.Semih adam gibi adam.

Semih bu ligin en karaktersiz futbolcusudur.Gerçi sürekli fenerlilere en çirkef en karaktersiz en pislik diyoruz.Ama ayırt edemiyorum ki :( En sahtekar alex diyorum sonra semihe haksızlık yaptığımı düşünüyorum.En çirkef gökhan gönül diyorum sonra luganoyu görünce pişman oluyorum.

Bu semihin sahtekarlığı başka.Geçen seneye kadar genelde kendini atardı bunu geliştirmiş artık rakibe faul yapıp kendini atıyor.

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 0-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Devre Arası

antucular 4 penaltılarının verılmedğnı soyyluyor ne içiyo la bunlar :D

ohooo :D :D ama onlar futbolun en iyisini bilirler ... mesela fenerli oyuncuların hiçbir yaptığı faul değildir. fakat fenerli oyuncuların dokunulmazlıkları vardır. adam topu çalar derler faul. aynı faulu rakip takımdan bi adam yapar sarı karttır. ama fb li oyuncu yaptı mı dewam kararı doğrudur ... onların ne içtiğini ne yediğini biri biliyorsa mutlaka söylesin ... ( içlerinde objektif bakan bazılarını hariç tutuyorum ) bu adamlar futboldan bi gram anlamıyo. boş beleş konuşmalar kendi kendilerine gelin güvey olmalar. örnek verirsek tipik lugano :D

hakem maç bittikten sonrada 1 penaltıyı vermemiş

''Üslubu beyan aynıyle insandır.'' beyler. Dikkat edin ele verıyorsunuz : )

Bize karşı kullanılan duran toplarda inan ki bu kadar olmuyor. Ben hatta Emre kırmızı görür, kendini bilerek attırdı diye spekülasyonlar olur diye düşündüm maçı izlerken ama atılmadı bile.

Keşke ilk penaltıyı verseydi de yaşanmasaydu bütün bunlar.

Penaltıyı versede yaşanacaktı zaten.Keşke verseydi de antepi ezmeseydi hakem.

İkili mücadeleye gelince Luganonun çıktığı her kafa topu fauldür.Luganonun bugün yoboya yaptığı faulü geldiğinden bugüne kadar her maçta her kafa topuna çıktığında yapıyor.

10 parmağını sağa sola sallayarak çıkmak nerde görülmüş.Adam bütün her yeriyle faul yapıyor.

Neyse Semih neden bu kadar karaktersiz?

aramizda büyük FILozof olacak adamlar var, harcaniyorlar.

a2Z5RGd0cWFHaUhpaHpjNDVEZkgxZz09.jpg

konuyla alakali degil ama bisey soracagim, bu albüm gecen seneki Fener-Trabzon macindan sonra cikmis, alaniniz oldu mu? Müthis bir albüm.

Macin sadece ozetlerini seyrettigim icin genel anlamda bir yorum yapmam yanlis olur ama Lugano'ya kirmizi yerine sari kart cikaran birisine hakem demek hakemlere yapilmis en buyuk hakarettir bence.

Bu nasil gaddarliktir? Sadece basmiyor, bilerek isteyerek ziplayip basiyor orda. Isin daha da kotusu ayni Lugano sari kartlardan ikinci kez atilmasi gerekiyor ama maci tek sari kartla tamamlamayi basariyor!

Macin 'dudugu' boyle olunca her sonuc normaldir. Ozetlere gore ilk dudukten son duduge kadar neredeyse dogru bir karari yok. Yaptigi tek dogru Semihin attigi golu iptal etmesi ama ondada golu vermis once, yardimci hakem iptal ettirmis yanlis gormediysem.

Maç sonu gerginliğinden olsa gerek deyip,hoş olmayan üslubunu hoşgörüyorum.

Erman en Fenerbahçe karşıtı yorumcudur içlerinde. Bizim aleyhimize kullanılabilecek en ufak birşey gördü mü ortaya çıkarır kullanır, tersini hiçbir zaman düşünmez. Kolay kolay da faul, penaltı çalmaya karşıdır. Böyle bir adam bile penaltı demişse bunun üzerine tartışma olmaz.

Niang'ın kırmızısı sözkonusu değil, adama yapılan bariz penaltı verilseydi ortada 1. sarı kart diye birşey olmayacaktı.

Lugano'nun duran toplarındaki pozisyonlarına bakın, Lugano hep kendini kurtarıp koşmak istiyor, kural dışı müdahaleleri ilk yapan kişi hep Emre.

Sakin kafayla maçın özetini izledim de bu maçta Avrupa standartlarına göre 4 penaltımız verilmemiş. Verilmeyen golümüz de tartışmalı.Bütün bunları bir kenara bırakıp nasıl hala hak, adalet diyorsunuz?

2 penalti ile ilgili yoruma katiliyorum. Gerek Alex e yapilan kontrolsuz mudaheleye , gerekse Niang a yapilan arkadan itme faul gorunuyor. Bunu hangi gozle izledigimizin farki olacagini dusunmuyorum. Ozellikle Niang a bir de uzerine sari kart gostermek hakemin sacmaladiginin ispatidir.

Yalniz , mac dikkatli incelendiginde bir kac pozisyon daha var , 22 inci dakikada yine luganonun tac cizgisi kenarinda daha o andan sari (belki kirmiziyi) gorecegi bir rovans faulu var. Emre Gungor u bizim takimdan da hatirliyorum , Lugano ile beraber onun da postalanmasi gerektigini dusunuyorum. Yalniz burda ilk dakikadaki hata olmasaydi ilerideki olmazdi varsayimi dogru olmaz. Verilmeyen penaltilar nasil yanlis ise luganonun hareketleri de elestirilmeli. Muratin kirmizisini dogru olarak degerlendiriyorum cunku bu tip hareketler de maci dinamitleyen seyler. Oyun durmus ,zaten gole ihtiyaci olan bir takim var, gelip kasten topu ileri vuruyosun ,bi de bunu sari kart cebinde oldugunu bile bile yapiyosun.

Atlanan cok kritik bir karar var. Alex in 70-80 civarinda bos kaleye asirtamadigi bir pozisyon var (sag caprazdan attigi asirtma degil ondan 1-2 dk sonra) . O pozisyonda dia alenen offside da , alex in o golu atamamasi buyuk surpriz. Genclerbirligi macindaki net offside pozisyonun bir benzerini yasamamiz soz konusu idi.

Kisaca bu mac acisindan "hakem fenere maci verdi sonunda" demek yanlistir renkdaslarim. Diger yandan fenerlilerin de hakem sanki lehlerine hic hata yapmamis gibi kesti bicti dogradi demeleri dogru degil. Bu macta hakemin bunca hatasi var iki tarafa da , agirlik olarak bence fenerin aleyhindeki hatalari daha ciddi , ancak bu maci esas tayin eden yine de sanstir.

Geri
Üst Alt