STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:29 | Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu

burda herkes sadece lugano'yu izlemiş. özeti izleyin tavsiyem. böyle boş sorularla gelmeyin bana.

2 dakikalık saçma sapan pozisyonalrın olduğu özeti değil koskoca 110 dakikayı izledik böyle "taraflı" yorumlarla milleti gereceğine bence sen maçı izle öyle gel braderim.

Bu Hüseyin Göçek çukur kazan Bilica'yı bile oyundan atamayan Hüseyin Göçek'ti değil mi.

Üstada boş soru sormayın :)

@Alp Atalık : Trt izle kardeşim.Herhangi bir kuş değilsen abartmadığımızı görebilirsin bence.

Bu Hüseyin Göçek çukur kazan Bilica'yı bile oyundan atamayan Hüseyin Göçek'ti değil mi.

Ben ne diyorum, bana ne diyorsun arkadaşım. Hakem dökülmüş maçta. İlk yarıda vermediklerini verse maç 90+4'e mi kalcak? Hüseyin Göçek bildiğin ilk yarı maçı b*k etmiş. Devrearası telefon gelmiş saçmalamasın diye. Hakem'in neyini soruyorsun bana :D

Üstada boş soru sormayın :)

@Alp Atalık : Trt izle kardeşim.Herhangi bir kuş değilsen abartmadığımızı görebilirsin bence.

TRT'yi açtım şimdi. Ama maçın yarısını bitirmişler.

2 dakikalık saçma sapan pozisyonalrın olduğu özeti değil koskoca 110 dakikayı izledik böyle "taraflı" yorumlarla milleti gereceğine bence sen maçı izle öyle gel braderim.

TRT'deki geniş özeti izledim. Ona göre konuştum. 2dk değil.

Fenerbahce´nin öyle bir Medya Gücü varki kelimelere sigdiramiyorum.. Abi böyle bir Medya Gücü Dünyanin hicbir yerinde yoktur..!!

Galatasaray'la olan gönül bağım olmasa şu ligin özetlerini bile izlemem, net.

Feneri savunanlar, objektif olmaya çalışmayın boşuna çünkü, aynı şeyler Galatasaray'ımızın başına 23168468468 kere geldi, o zaman nerdeydiniz.

Feneri savunanlar, objektif olmaya çalışmayın boşuna çünkü, aynı şeyler Galatasaray'ımızın başına 23168468468 kere geldi, o zaman nerdeydiniz.

O posizyonlara burda böyle cevap gelse gene böyle cevap verirdim merak etme. Ama biz genelde bize olan pozisyonlarda %100 anlaşıyoruz. Dert yok.

Fb'ye verilen kararlara birde bizim maçlarda verilen kararlara bakıyorum..Her iki takımada farklı kurallar geçerli sanırım..Lugano 2 haftadadır sahada kalıyor..Bizimkiler dokunsa sar yiyor..Boşverin şulnarı..El Clasico izleyelim.

Bravo Sergen

Tanıdığım tüm fenerliler hakemden yakınıyor. Nasıl insanlar bunlar ya ? :S

Aydın Doğan, Fatih Altaylı, Digiturk sahibi, Ali Kırca, Serhat Ulueren, Hıncal Uuç ve Mehmet Ali Birand gibi medya devleri bildiğim kadar Galatasaray'lı? Yada benmi yanlış biliyorum...:ays:

Galatasaray'la olan gönül bağım olmasa şu ligin özetlerini bile izlemem, net.

Katiliyorum...

Malesef diyorum Cocukluktan beri bir Galatasaray Tiryakiligi var. Ama Su Türkiye Ligini izlemenin cok gereksiz oldugunu bile bile seyretmek benim kahrediyor...

Benim bir yasinda bir Oglum var... Allahim ona uzun ömürler versin.. Acik söylim elimden gelirse onu Türkiye Liginden uzak tutmaya calisacagim.. Öyle Galatasarayli olmasina gerek yok abi.. Biz Türkler kendi Ligimizde saadece birbirimizi kandiriyoruz... Her Pislik var Türkiyede.. Tarafsiz olmasi gereken Medya bile bir Kulübün Resmi yayin organi gibi....

Oglumu insallah Barcelona bagimlisi yyapacagim...

Markus Merk fener lehine konusmak icin ekstra para aliyor Sansal'dan

FENERİN HAKEME FİLAN SAYDIRDIĞI YOK, TÜM HAKEMLERE ADAM OLUN BÜTÜN MAÇLARI EN FAZLA BU KADAR ZORLANACAĞIMIZ ŞEKİLDE YÖNETİN DİYORLAR.

Kazıma 2 maç ceza veren federasyon bu maçın bitimiyle kameralardan görülen görüntülerle Mehmet Topuz'a 3 maç, Luganoya 2, Emre B. 2 maç ceza vermeli.Seyircilerin çıkardığı olaylardan ötürüde en az 1 maç seyircisiz oynamalılar.

Yeni gelececk yönerim bu yaşananlara hazırlıklı ve eylem planları olmalı.Federasyondaki fb ağırlığı kırılmalı, bunu yapmak için mağdur kulüplerle zamanında azizin yaptığı gibi birlikmi yapılır başka şeylermi bilemem ama bunun önüne geçilmeli.

Geri
Üst Alt