STSL H:31 | Trabzonspor 3-0 Gaziantepspor | 1 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:31 | Trabzonspor 3-0 Gaziantepspor | 1 Mayıs | Maç Sonucu

Dogru demis , dogruya dogru yanlisa yanlis demek gerekli. Nasil fener lehine bi ton hakem hatasi varsa , burak in pozisyonu faul bile degil , iceride hic degil. olcan in pozisyonunda mutlak kirmizi olmasi gerekli . bu sefer de trabzon hakemle yirtti. bu ligin civisi cikmis.

Burak'ın pozisyonu penaltı değil ama faul var bence,Danny Burak'ı çekiyor.

Cevap: STSL H:31 | Trabzonspor 3-0 Gaziantepspor | 1 Mayıs | İlk Yarı | Spormax

Bülo gecen hafta serefsizlik yapmasaydi Trabzon sampiyondu.

Bu nasil bir sey ? Bulent ts ye yatsaydi mi serefli olacakti ? Bu nasil bir sey ya ,biz de fener olmasin diye nerdeyse evde totem yapiyoruz ama ts macina yatmasi mi lazimdi ? elinden geldigi kadar oynadi diye mi serefsiz oldu . terbiyeli olalim.

Bu nasil bir sey ? Bulent ts ye yatsaydi mi serefli olacakti ? Bu nasil bir sey ya ,biz de fener olmasin diye nerdeyse evde totem yapiyoruz ama ts macina yatmasi mi lazimdi ? elinden geldigi kadar oynadi diye mi serefsiz oldu . terbiyeli olalim.

Yatsaydi demiyorum ben, serefsizlik yapmasaydi diyorum. Fb'ye karsi ofansiv oynayip, TS'ye karsi 11 adamla kapanmasaydi TS simdi sampiyondu.

Trabzon'dan gol yemeyen takım, Manisa'dan 3 tane yiyor.

Yatsaydi demiyorum ben, serefsizlik yapmasaydi diyorum. Fb'ye karsi ofansiv oynayip, TS'ye karsi 11 adamla kapanmasaydi TS simdi sampiyondu.

Yahu yapma maclara nasil ciktigini bilemem de , fenere ofansif oynadi da ne oldu , eti butu ne ki eskisehirin , o macta bile 2-1 ken son dakikalarda sansi yaver gitse direkten donen topla mac 2-2 bitecekti ..diger yandan ts macinda kapandi mi bilemem ama macin net pozisyonlarini eskisehir yakaladi.

bu sampiyonlukta fener de ts de haylice itildiler , birbirlerine soyleyecekleri laf yok aslinda. cok kucuk bir nuans var iki takim arasinda puan durumunda , o da kadro kalitesinden kaynakli . bulent i sevmeyiz o ayri ama ts macinda serefsizlik yapti demek ayip kaciyor , ister kapanir ister acik oynar. puanini aldi diye ya da oyun sistemi defansif diye serefsiz diyemeyiz yani

Yahu yapma maclara nasil ciktigini bilemem de , fenere ofansif oynadi da ne oldu , eti butu ne ki eskisehirin , o macta bile 2-1 ken son dakikalarda sansi yaver gitse direkten donen topla mac 2-2 bitecekti ..diger yandan ts macinda kapandi mi bilemem

Maci ac ve izle o zaman.

ama macin net pozisyonlarini eskisehir yakaladi.

Evet kontra ataktan.

Maci ac ve izle o zaman.

Evet kontra ataktan.

Yahu bunlar ne sacma dusunceler ,stand up mi yapiyoruz ciddi mi konusuyoruz anlamiyorum ama soyliyim,

Eskisehir antrenoru ts macina istedigi taktikle cikar ister kontraktan pozisyona girer ister baskili oyun taktigi secer , bulent de cikmis , daha cok pozisyona girmis , maci kazanmaya yakin taraf olmus , biz burda fener sampiyon olmasin istiyoruz diye adama serefsiz demenin dogru yani var mi

bu nasil bir mantiktir ki , defansif kadro ile oynayip kontrataktan pozisyona girmis diye bir takimin antrenorune serefsiz diyoruz ?

Yahu bunlar ne sacma dusunceler ,stand up mi yapiyoruz ciddi mi konusuyoruz anlamiyorum ama soyliyim,

Eskisehir antrenoru ts macina istedigi taktikle cikar ister kontraktan pozisyona girer ister baskili oyun taktigi secer , bulent de cikmis , daha cok pozisyona girmis , maci kazanmaya yakin taraf olmus , biz burda fener sampiyon olmasin istiyoruz diye adama serefsiz demenin dogru yani var mi

bu nasil bir mantiktir ki , defansif kadro ile oynayip kontrataktan pozisyona girmis diye bir takimin antrenorune serefsiz diyoruz ?

Evet serefsiz. Fb'ye karsi takimin en önemli defansiv oyuncusunu yedek birakip, 3-4 tane ofansiv oyuncuyla cikip arkada cok acik verip Fb'ye yenilen takim, TS'ye karsi 3 tane ön libero ile maca cikip sadece 2-3 adamla gol arayip 90dk kapandi. Sonra da TS'yi arkada hazirliksiz yakalayip 1-2 tane pozisyona girdi. Adama sormazlar mi FB macinda niye ailecek hücum ederken TS'ye karsi niye 10 adamla kapandin diye.

Tolunay ne diyor?

tolunay Hoca Maç sonu basın toplantısında neredeyse gazetecileri dövecek gibi konuştu çok SERT Lacivert medyaya Adam gibi Adam HELAL OLSUN !

Evet serefsiz. Fb'ye karsi takimin en önemli defansiv oyuncusunu yedek birakip, 3-4 tane ofansiv oyuncuyla cikip arkada cok acik verip Fb'ye yenilen takim, TS'ye karsi 3 tane ön libero ile maca cikip sadece 2-3 adamla gol arayip 90dk kapandi. Sonra da TS'yi arkada hazirliksiz yakalayip 1-2 tane pozisyona girdi. Adama sormazlar mi FB macinda niye ailecek hücum ederken TS'ye karsi niye 10 adamla kapandin diye.

Hakikaten tam bir laf salatasi bunlar. Ben omru hayatimda boyle sacma yorumlar gormedim isitmedim. Hani fb macina atifta bulunup onun uzerinden yorum yapsan dicem ki fenere maci birakti ,serefsizlik etti demek istiyosun. Yine desteklemem ama derim hadi neyse... Ama ts macinda taktik olarak defansif oynayip da ts den de cok pozisyon buldu ve dogru duzgun oynadi diye serefsiz denmesi tam bir art niyettir. bulent i sevmem o ayri , ama suan hem hukuken hem de inancli bir insan isen dinen suc isliyorsun. bilmedigin ,kafanda yorum yaptigin seyler ile ilgili bir insani bu sekilde suclayamazsin. tabi burasi klavye arkasi oldugu icin yapabiliyorsun ama yanlis. unutma ki ayni bulent bizden de burda 4 yedi , baska 4 attigimiz oldu mu bilmiyorum , bize de mi degisik oynadi yani ? birakin bu o ona yatti buna kalkti muhabbetlerini artik da fenerlilerden bi farkimiz olsun

tolunay Hoca Maç sonu basın toplantısında neredeyse gazetecileri dövecek gibi konuştu çok SERT Lacivert medyaya Adam gibi Adam HELAL OLSUN !

Adama helal olsun , degindigi sey su .. bizi ts ye de fenere de herkese ezdiriyorlar , dayanacak gucumuz yok ,biz nasil yukariya oynayalim diyor. esas bu aciklamalar fenere kapak olmali , adam cikmis delikanli gibi ts macindaki olaylari da konusuyor catir catir.

Hakikaten tam bir laf salatasi bunlar. Ben omru hayatimda boyle sacma yorumlar gormedim isitmedim. Hani fb macina atifta bulunup onun uzerinden yorum yapsan dicem ki fenere maci birakti ,serefsizlik etti demek istiyosun. Yine desteklemem ama derim hadi neyse... Ama ts macinda taktik olarak defansif oynayip da ts den de cok pozisyon buldu ve dogru duzgun oynadi diye serefsiz denmesi tam bir art niyettir.

Nesi art niyetmis ?? Maci izlememesin bile ama böyle sacma sapan yorumlar yapiyorsun.

Macta hatta Es-ES'li taraftarlar sampiyon Fb diye bagiriyorlardi. Ben buna art niyet derim iste.

bulent i sevmem o ayri , ama suan hem hukuken hem de inancli bir insan isen dinen suc isliyorsun. bilmedigin ,kafanda yorum yaptigin seyler ile ilgili bir insani bu sekilde suclayamazsin. tabi burasi klavye arkasi oldugu icin yapabiliyorsun ama yanlis. unutma ki ayni bulent bizden de burda 4 yedi , baska 4 attigimiz oldu mu bilmiyorum , bize de mi degisik oynadi yani ? birakin bu o ona yatti buna kalkti muhabbetlerini artik da fenerlilerden bi farkimiz olsun

Bende sana diyorum ki iki maci da tekrar izle. Bir macta ailecek hücum ederken öbür macta niye 10 adamla defans yapiyorsun. Fb'ye karsi puana muhtac degilmiydin ?? O zaman niye kapanmadin ?? Niye acik oynadin ?? Sonra da birden bire TS'ye karsi puana muhtac mi oldun ve kapandin ??

Olcay'a yapılan faule kırmızı verilmemesine çok çok şaşırdım . Vay be .

Dogru demis , dogruya dogru yanlisa yanlis demek gerekli. Nasil fener lehine bi ton hakem hatasi varsa , burak in pozisyonu faul bile degil , iceride hic degil. olcan in pozisyonunda mutlak kirmizi olmasi gerekli . bu sefer de trabzon hakemle yirtti. bu ligin civisi cikmis.

penaltıdan önce trabzonun golü ofsayt diye kesildi.. ama ofsayt yoktu..

Trabzon'un golu kesin ofsayt, Burak'in vucudu ileride. Zaten Cakar ve Toroglu da az once kesin ofsayt dediler....

Trabzon'un golu kesin ofsayt, Burak'in vucudu ileride. Zaten Cakar ve Toroglu da az once kesin ofsayt dediler....

kim takar cakarla toroglunu:) bu arada penaltı pozisyonu dısarda ama faul var kırmızı dogru.. gecen hafta olmayan elle mac döndü bucada onun icin takma sen..

3. gol de selcuk inan'in ara pasi müthis isallah sezon sonu bize gelir

Geri
Üst Alt