STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2010/11 Sezonu 1.Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

zor maç olacaktır. Tek avantajımız ise Sivas da akşam saatleri çok sıcak olmaz.

Eğer takım adam gibi sistemli ve istekli oynarsa kazanma şansımız yüksek ama hazırlık maçlarındaki kopuk ve dağıonık bir görüntü çizersek 1 puana dua ederiz.

Cevap: TSL 2010/11 Sezonu 1.Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

Ben ciddi ciddi fark yememizi istiyorum, yoksa transfer yapacağı yok yönetimin. Farklı kazanırsak 1 ortasaha alınıp transfer kapatılır.

Belki bu maçı kaybederiz ama yapılacak 3 kaliteli transferle sezonu kurtarabiliriz.

Hatta direk küme düşelim o zaman seneye süper kadro kurarız. Mantığını seveyim.

rahat olun beyler KAZANIRIZ.

muhtemel maç kadromuz da bu olur yada kewell forvet oynar ortasahada başka biri oynar.

3-1 kazanırız falan diyenlere gülmek istiyorum. Bu maçta berabere kalırsak iyidir. Bizim takım garanti 1-2 gol yiyecek bu defans anlayışı ve kaleciyle. Kim gol atacak. Arda milli maçta çok efor sarfetti oda etkisiz kalırsa, Barosta hazır olmadığından tüm yük Kewella biner. Oda nereye kadar. 1-1 yada 2-1 sivas galibiyeti bekliyorum.

Tek şansımız Sivasın eski gücünde olmaması olur.

Kadro kalitesini, futbolcularını analiz edersin ondan sonra çıkıp da kazanamayız dersin. Haybeye konuşuyorsunuz böyle. Ben orada neden kazanacağımızı rakibin eksik yönlerini vs açıkladım. Aksi yönde bir teziniz varsa buyrun dinleyelim. Gelip de "3-1 kazanırız diyenlere gülmek istiyorum." demek kadar boş bir yorum yoktur. Bu lafı diyorsan da rakibin eksiklerini, bizim eksiklerimiz kıyaslayarak açıklayacaksın orada verilen emeğe laf atmayacaksın. Benim gibi analiz et, o zaman gel de kazanamayız diye.

Geçen yılki maçın etkilerini görecek gibiyiz.

Özetleyelim, ilk yarıda sadece 2-3 pozisyona girip, olmayan bir toptan gol bulmuş Galatasaray.

2.nci yarıda skor koruma derdiyle geriye çekilmiş, ligin açık ara en kötü takımı Sivas 'ın tek kale oynamasına sebep olmuş ve 90+ da golü yemiş bir Galatasaray. Barış 'ın sonrasındaki tekmesi ve kırmızı kartını da unutmuyoruz tabii.

Benzerlikler çok, Akut yine bizde, orta sahamız yine zayıf, yine forvetimiz yok. Sivas 'ın Barış 'ı unuttuğunu da düşünmüyorum.

O maçta 4 tane savaşçıyla çıkmıştık Abdullah Abi. Keita ve Gio haricinde gole yakın adam yoktu keza Keita maça konsantre olsaydı farkı açardık. Sivas bana göre kadro kalitesi açısından daha kötü şu an. Bir gol bulup maçı 60. dakikaya kadar önde götürürsek Baros'un girmesi ile istediğimiz pozisyonları yakalayıp fazlasını da atabiliriz.:)

Kazanacaz bence çok zor bir maç değil

TSL değil artık. STSL :D

Sezonu açıyoruz sonunda ama pek istediğimiz gibi değil. Geçen sezon bittikten sonra herkes çok umutluydu ama şimdi sezonun ilk maçını oynayacağız ve ben o kadarda umutlu değilim. Rakibimiz ise Sivasspor. Geleceği tam bir muamma olan takım. Gerçi bizimde geleceğimiz pek parlak görünmüyor.

Sezonun ilk maçı ve birçok eksiğimiz var halen daha. Aceleye gerek yok diyen yöneticilerimize selamlarımı iletiyorum. Ne yapmaya çalıştıklarını artık anlayamıyorum malesef. Geçen sene rotasyonu Ayhan, Sarp, Barış olan orta sahadan illallah etmiştik. Şimdi adamlar resmen ilk 11 oyuncularımız oldu. Bunu bize sağlayan yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum. :sopa:

Defansta eksikliklerimiz devam ediyor. Gitmeyi kafasına koymuş her fırsatta beni gönderin diye bağıran bir Servet yine bizim ilk 11 oyuncumuz olma hakkını kazandı. Kendisini tebrik ediyorum bende. Allahtan yanında Neill varda eskisi kadar fazla sırıtmıyor. Kaleci problemimizde tüm hızıyla devam ediyor. Artık hangi eksik bölgeyi kapatacağımızı şaşırır olduk. O kadar çok eksik yerimiz varki Kaleye sıra gelmiyor bir türlü.

Belgrad gibi bir takıma kaç pozisyon verdiğimizi herkes biliyor. Türkiye ligi kalitesi gittikçe artıyor. Sivasspor'u çok büyütmüyorum ama Galatasaray'ı bundan daha kötü bir halde bulamaz heralde. Onlar için büyük bir fırsat. Galatasaray'da oynamaya çalışan tek adam Arda. Onun ayağına bakıyoruz. Yarında ya Arda bişeler yapar yada sonuç hüsran olur. Ben pek kolay geçeceğini düşünmüyorum. Ama ligin ilk haftaları genellikle kazanıyoruz. İnşallah kayıpsız atlatırız diyorum. Ama nereye kadar bu kadro ile kayıpsız gideriz orasını bilemiyorum.

Umut olmadigi senelerde hep sampiyonluk gelmisltir. Bu sezonda tarihin bir kez daha tekerrur edecegini umuyorum.

Ufuk Ceylan

Cetin-Neill-Gokhan-Hakan

Baris-Lorik Cana

Sabri---Kewell---Arda​

Umut olmadigi senelerde hep sampiyonluk gelmisltir. Bu sezonda tarihin bir kez daha tekerrur edecegini umuyorum.

Ufuk Ceylan

Cetin-Neill-Gokhan-Hakan

Baris-Lorik Cana

Sabri---Kewell---Arda​

GS'ın olduğu yerde umutsuzluk olmaz.

Ufuk Ceylan

Cetin-Neill-Gokhan-Hakan

Baris-Lorik Cana

Sabri---Kewell---Arda​

Yalniz kadroda sadece 10 topcu var.

Sarp/Ayhani oynatacagimiza bir kisi eksik oynayalim daha iyi diyorsan bilemem tabi )

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

KALECİLER

Aykut Erçetin

Ufuk Ceylan

DEFANS

Ali Turan

Lucas Neill

Gökhan Zan

Servet Çetin

Hakan Balta

Serkan Kurtuluş

ORTA SAHA

Lorik Cana

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Ayhan Akman

Musa Çağıran

Serdar Özkan

FORVET

Arda Turan

Emre Çolak

Harry Kewell

Mehmet Batdal

Milan Baros

G.Zan sakat ama kadroda ilginç. Bu arada Çağlar diye bir oyuncu transfer etmedikmi biz, nerede bu?

muhtemel maç kadromuz da bu olur yada kewell forvet oynar ortasahada başka biri oynar.

mantikli olan bu kadro ama cana ve sarp yer degistirmeli cunku serdar orta sahaya yardima geliyor ama kewel cok gelmiyor gelmemelide zaten onun arkasini sarp toparlayamaz

ayrica sarp sol ayagini hic kullanamiyor orda olmazsa iyi olur

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor - Galatasaray | 14 Ağustos | 20.00

Rijkaard kadroyu kurdu!

Galatasaray, Spor Toto Süper Ligi'nin ilk haftasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlarken teknik direktör Frank Rijkaard'ın sakat olan Sabri'nin yerine sağ bekte Ali Turan'ı görevlendireceği belirtildi.

Hollandalı teknik adamın savunmadaki diğer 3 isim Neill, Servet ve Hakan Balta'da değişikliğe gitmeyeceği, ancak orta sahada Ayhan'la Mustafa Sarp'ın yanında Barış'a şans vereceği bildirildi. Lorik Cana'nın ise yedek soyunacağı ifade edildi.

Orta sahanın sağında Serdar Özkan'ın solunda da Arda'nın oynayacağı vurgulanırken tek forvet olarak Kewell'ın görev yapacağı öğrenildi. Teknik direktör Rijkaard'ın sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Milan Baros'u ikinci yarıda sahaya sürmeyi düşündüğü vurgulandı.

LİGTV

O maçta 4 tane savaşçıyla çıkmıştık Abdullah Abi. Keita ve Gio haricinde gole yakın adam yoktu keza Keita maça konsantre olsaydı farkı açardık. Sivas bana göre kadro kalitesi açısından daha kötü şu an. Bir gol bulup maçı 60. dakikaya kadar önde götürürsek Baros'un girmesi ile istediğimiz pozisyonları yakalayıp fazlasını da atabiliriz.:)

Ledesma ' yla Rosicky neden yok bu maçta :sad007:

Yalniz kadroda sadece 10 topcu var.

Sarp/Ayhani oynatacagimiza bir kisi eksik oynayalim daha iyi diyorsan bilemem tabi )

Haklisin :ka23: Lorik Cana yazinca 3 isim olarak gordum sanirim.

GS'ın olduğu yerde umutsuzluk olmaz.

Bunlar bos laflar arkadasim. Tromso'ya elendigimiz sezon kim sampiyonluk bekliyodu? 5-3'luk Manisa macina kadar hersey laftaydi, Fener macinda hersey bitti, Besiktas macinda yine dogdu. 21 senedir Galatasarayliyim, yasitlarim cizgi filim izlerken ben PSV, Werder Bremen maclarinda tribunde, geriye kalanlarda babamin ShowTV reklamli sari formasi ile televizyon basinda mac izliyor olurdum. Bir Galatasaraylinin yasayabilecegi her sevinci her uzuntuyu yasadim. Umut var ruh var bunlar bos laflar. Zaten 2000 ruhu diye diye takim hayalet oldu cikti.

Geri
Üst Alt