STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Ben Q7'yi Guti'yi izlemeye gidiyorum.

Koskoca Galatasaray ortasahasında 1 tane Ceyhun Eriş kalitesinde adam yok.Ceyhun diyorum lan Kaka değil!

Bunu diyince de bazı arkadaşlar tarafından "skor ve transfer taraftarı" ilan ediliyoruz malesef.

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | İkinci Yarı

Asistten başka bir şey yaptı mı ? Pozisyonları öldürmek dışında ?

2-1 yeniliyoruz ali turan hakan balta dökülüyor bunlar nasıl çıkmaz da Arda çıkar.Ne oldu Arda çıkınca

Ne olurmuş 3 lü defans oynasak son dakikalarda veya çıkar aliyi barışı oraya koy ali turandan 100000000000000 kat daha iyi olacağı kesin

Bu takıma 1 kaleci 2 defans 2 ortasaha lazım Bu sene geçen seneden daha kötüyüz geçen senenin ilk haftalarında oynanan futboldan eser yok Rezalet bAKALIM nereye kadar gidecek

Tam anlamıyla rezalet. Ne defans var,ne orta saha ne de kanatlar. Eeee böyle olacağı belliydi. Böylesi daha iyi oldu. Her kararı maç skorlarına göre alan yönetim şimdi transfer yapmasında görelim.

Not: Arda niye çıktı,barış niye arda'nın yerine girdi? Anlayabilen var mı?

Şu takıma aslantepe büyük gelir. Artık bu işin ruhla alakası olmadığını anlamıştır herkes. Teknik yok , kalite yok, kondisyon yok. Yani ruhla muhla alakası yok.

Cana topal'ı bile aratacak gibi görünüyor. Hamleleri direk kartlık. Oyun bilgisi yok. Neyse yapıcak bişey yok. Sezon başında böyle yenilgiler iyidir.

Tek pozitiflik rijkaard'ın agresifliği. Haaa şöyle hareketlen biraz rijkaard.

Haaa bi de cana'ya scholes muamelesi yapan blog yorumcularını alkışlıyorum. Rıdvan haklı ne yazık ki.

rijkaard napsın dienleeer beni delirtioorr :(

Rıdvan bile görüyor, bizim Yiönetim'de hala tık yok.14 Ağustos oldu..

Senenin ömür törpüsü belli oldu; Ali Turan. Yazık ki doğru düzgün 3 pas yapamadı takım. Defansı geçen top zaten gol, Aykut 'un maşaallahı var elinin arasından top kaçırmakta üstüne yok. Ama diyorum ki iyiki yenildik. Transfer mecburi hale geldi. Eğer yenseydik transferde olmayacaktı, önümüzdeki haftalarda da takım sıkıntı verecekti. Zaten Ceyhun yine bize patladı.

Serdar Özkan denen adam maçtan önce ateşlenmiş, ulan oruç tutmuyorsunuz bir şey yok, yaz gününde futbolcu bünyesi ateşlenir mi insan hatırladıkça deli oluyor yahu. Baros 'u 70 de aldı, ben senin Rijkaard gibi taa... şu adam ölüde olsa kefeniyle al oyuna ölüsü yeter be. Sonra Arda 'yı alıp Barış 'ı oynatmasına edecek küfür bulamıyorum zaten. 4-5 doktor almış gelmiş bana sağlık ekibi diye transfer beklediğimiz siteden sağlık ekibi açıklıyor alay eder gibi... Ayıp yahu vallahi ayıp. Pas yapamadık. İlk yediğimiz gol zaten tam bir komedi Ali Turan denen adam salıyor al da at diye.

Sonuç olarak bu takımdan bir nane olmayacağı gerçek maç öncesine kadar transfer olmasada çok umutluydum ama olmadı. 4-5 haftada toparlayamayız gibime geliyor (o da gerekli transferler yapılırsa 4-5 haftada toparlarız.)

Adnan polat İstİfa!.adnan sezgİn fenere.

bir moderatör transfer nöbetini açsın

Emre Çolak'ı sağ açık oynatarak hem çocuğu hem takımı bitiren hocaya sevgiler.

Kadro açıklanır açıklanmaz,Emre Çolak sadece isim olarak sahada olur ama takıma katkı veremez demiştim.Bu kısıtlı futbol bilgimle bunu ben gördüm de Rijkaard nasıl göremez!!!!

Aman başkan transfer yapma.Takım düzelir falan Allah korusun...

Adnan Polat: "Türk Telekom Arena'da kimse çıkamayacak." :asd: Hey allahım ya sinirden gülüyorum.

adnan polat bunu maçtan sonra mı söyledi ??? şimdi yeni mi ? eğer öyleyse ruh sağlığının bozuk olduğunu düşüneceğim ?

stat boş olunca da mı kimse çıkamayacak ?? buraya yazıyorum maça giden adam değildir.

buca bizden iyi mi sanki:)

Körler ülkesinde görmek idamlık suçtur. Az mı dedik körlere ne yapıyorsunuz diye, felaket kaçınılmazdı...

bu maçtan önce bazı çok bilmişler elimizdeki oyunculara sahip çıkalım diyordu nerde bunlar.... ben oyuncuya sahip çıkmam bugün sahada rezil edilen adıma, armama , formama sahip çıkarım. futboşlcular sadece işçidir beğenmediğini kovar beğendiğini översin okadar.

yapma hocam ya her pozisyonda yere yığıldı emre.eğer orta sahada falan olsaydı hiç kalkamazdı yerden.sağda en azından boşken top aldı.onlarıda kullanamadı.

yenilmemize seviniyorum belki 3-4 tane adam alırız

Kaç senedir bu kadar umutsuz olmamıştım takımdan ya valla ne hallere geldik...

Bana Rijkaard kimse demesin Total Berbat Futbolu icat etti ve ülke futboluna tek hediyesi de bu olacak!!!!!!!!

Geçen yılın devre arasından itibaren bu fikirdeyim.

Bitti.Bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun.

Polyannacılık oynamaya gerek yok! Bu takımdan hiçbir şey olmaz!!!

Yönetim ve Rijkaard gitmeli durdukları gün gitmelerinden daha büyük ziyan!

Geri
Üst Alt