Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riijkard ile bes yillik imzalayalim diyenler hemen nasilda kivirdilar imparatormus allah akil fikir versin size
açın quti ile q7 izleyin sarp barış izlemektense
saka maka ben bu klubu daha iyi yonetirim
biraz sakala ihtiyacim var o kadar
orta saha kotu degildi bence bugun
her zaman soyledigim gibi bu takimin sorunu iki bek
ama dedigim gibi once sakal sonra laf![]()
Ne var dı kardeş 2 dönemınde ?
Gecen seneden bır farkı yoktu hala olımpıyat stadlarında eziyet bu muhtesem kadrodan daha muhteşemı veeeeeeeeeee
Rağmetlı Özhan başkan vardı..
Aslında Bu seneden bır farkı yoktu kardeş...
Aynı zihniyette bır yonetim vardı. Herhalde adnan başkan bu şekilde seçilebildi tekrar...
Saygılar.
Riijkard ile bes yillik imzalayalim diyenler hemen nasilda kivirdilar imparatormus allah akil fikir versin size
![]()
Hafiften üşüyoruz reis![]()
Kimse bana çıkıp şimdi Mustafa sarp, Ayhan hikayeleri anlatmasın.Maçın yine en iyisi Mustafa sarp idi.O kadar Cana dedik oda onlara uydu.Demek ki hata başka yerlerde aranmalı artık.Yönetim bir kere %100 suçlu.Ancak 2 senedir hala şu takıma 2 pas yapmayı öğretemeyen Rijkaarda da suç var.Kimse körü körüne Rijkaardı savunmasın.Oyuncular iyi hazırlanamamışlar o da ortada.Tamam Rijkaard iyi niyetli ama bize uygun değil malesef.Hayallerini gerçekleştirebileceği başka bir takıma gitsin.Bu saaten sonra ben hatayı oyuncularda değil Yönetim ve Teknik kadroda ararım...