STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Allah aşkına biyerinize bişiler kaçınca; FATİİİH TEEEERİİİM diye bağırmayın ya.

İlk haftadan takıma don biçmek adetim değildir ama bu takım bu futbolla küme düşmemeye oynar ancak maalesef.Eğer biz 4-3-3 oynayacak adamları almayacaksak 2-3 gün için de ;ve takıma sihirli bir değnek deymeyecekse ;Rijkaard'ı göndermemiz lazım,onun kariyerine de bize de yazık.

Servet balta aykut ayhan bu takimda yeei yok , herkes yakin oynamapi birbrne ama bu kasroyla imkansiz

Hakkaten şirket olduk çıktık ya sportif başarıyı unuttuk:S

Herkes oyuncu kalitesinden bahsediyor ama ne olursa olsun elindekilerden bir takım oluşturamayan Rijkaard'ın da çok suçu var..

yahu elinde 4-3-3 uygun adam yoksa oynama niye oynatıyosun bumu senin büyük hocalığın taraftar kadar basın kadar kafan basmıyomu nerde görülmüş böyle bi takım kurgusu

Arkadaşlar biraz yenilenin be Fatih Terim gelsin.Bu mudur yani?Koca klubün kurtuluş reçetesi Fatih Terim gelsin. Yazık mantıksız bilinçsiz taraftar beni üzüyor.

Nedemek Rijkardi Elestirmeyin Ya? Tabi Elestircem! Elinde Yoksa 4-3-3 icin Yeterli Futbolcun Sende Ozaman Malzemene Göre Yemek Yaparsin! Mesela Elindeki Az da Olsa Bir Tane Forveti Oyuna Baslatirsin, Mesela Kewelli Sol Ardayi Sag Aciga Atarsin, Mesela Emre Colak Denilen Cocugu Sag Acikta Yem Etmessin Herkeze Mesela Ayhan Akmanla Cacik Olmicani Daha Ilk Yarida Görmelisin...... Ama Sen Hic Birini Yapma Ondan Sonrada Yan Gel Ben Rijkardim 4-3-3´den Taviz Vermem de! Bir Zamanlar Fenere Zeman Gelmisti Kuslara Oda 4-3-3 Hastasiydi, Korkarim Rijkardin Sonuda O gibi Olacak!!!

Rijkaarda yüklenmeyin.Zaten 5.hafta sonu Hollandaya dönmüş olur

Takımdaki sorunların ortaya çıkmasının nedeni 4-3-3. Takımdaki sorunların nedeni de yönetim. Bu sorunların ortaya süzülmesine meal veren de Rijkaard.

Bu durumda en masum kişi Rijkaard,ama ortada o kadar suçlu var ki Rijkaard'a sütten çıkmış ak kaşık demek aptallık olur.

Ben hala iddia ediyorum yine de 4-4-2 oynasaydık çok rahat maçı kazanmıştık. Mehmet Batdal oyuna girdikten sonra da Sivas'ın iki stoperi de Mehmet'e darlandı direk,Mehmet gibi bir dağıtıcı varken Kewell-Arda çok boş alan bulabilirdi.

Takımda bir tane bile orijini kanat oyuncu yokken 2 kanat oynamamız da başka bir enstantene :)

saka maka ben bu klubu daha iyi yonetirim

biraz sakala ihtiyacim var o kadar:)

orta saha kotu degildi bence bugun

her zaman soyledigim gibi bu takimin sorunu iki bek:)

ama dedigim gibi once sakal sonra laf:)

O sakal yönetimde var, istersen bi yokla :D

Ne var dı kardeş 2 dönemınde ?

Gecen seneden bır farkı yoktu hala olımpıyat stadlarında eziyet bu muhtesem kadrodan daha muhteşemı veeeeeeeeeee

Rağmetlı Özhan başkan vardı..

Aslında Bu seneden bır farkı yoktu kardeş...

Aynı zihniyette bır yonetim vardı. Herhalde adnan başkan bu şekilde seçilebildi tekrar...

Saygılar.

Bu yönetim zihniyeti değişmezse daha çok teknik direktör yenir abi.

keitatakla.png

Hafiften üşüyoruz reis :(

usuyoruzz

Kimse bana çıkıp şimdi Mustafa sarp, Ayhan hikayeleri anlatmasın.Maçın yine en iyisi Mustafa sarp idi.O kadar Cana dedik oda onlara uydu.Demek ki hata başka yerlerde aranmalı artık.Yönetim bir kere %100 suçlu.Ancak 2 senedir hala şu takıma 2 pas yapmayı öğretemeyen Rijkaarda da suç var.Kimse körü körüne Rijkaardı savunmasın.Oyuncular iyi hazırlanamamışlar o da ortada.Tamam Rijkaard iyi niyetli ama bize uygun değil malesef.Hayallerini gerçekleştirebileceği başka bir takıma gitsin.Bu saaten sonra ben hatayı oyuncularda değil Yönetim ve Teknik kadroda ararım...

katiliyorum.. sanki sivasin kadrosu cok iyi hersene takiliyoruz.. gecen seneden ders alinmamis..

Fatih hoca değil kralı gelse bu kadrodan hiç bir şey olmaz ...

Geri
Üst Alt