STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

2008 de yarı final oynarken Rijkaard vardı zaten.

2008 de oynanan toptan siz memnunsanız ben size birşey demiyorum. Almanya dışında iyi oynadığımız tek maç söylemessin bana. son dk golleri dışında. hangi maçı son dk golü atmadan kazandık.

Abi kamp başlamadan transfer isteyen adama sadece Cana alındı.. Elindeki takım bu Rijkaard'ın.. Yapabileceği başka ne var?

Ne mi var: Ali Turanı hemen çıkarmak, herhangi bir oyuncuyu yerine koymak; 3 tane benzer ve top yapamayan oyuncuyla oynamamak; mustafa sarpı geri cekip ayhanı öne almak; tek yıldız ve bişey yapabilme ihtimali olan oyuncunu oyunda tutmak; hadi hiç olmadı herhangi bişey yapmak iyi yada kötü.....

Haklısın. Mükemmel bir oyun, olağanüstü paslaşmalar ve tüm ekipleri darma-duman ederek geldik.

Maçlarımız (İsviçre,Çek,Hırvatistan), gelmiş geçmiş en enteresan maçlar listesinde başa oynuyor.

Portekiz maçında nerdeydik peki.

almanya maçını hatırlatırım 4 sene şampiyonlığu uefayı tsyd leri cumhurbaşkanlığı kupalarını hatırlatırım.

mustafanın top rakipteyken ne yaptığını biri bana açıklasın , maçın iyisiydi derim

Beklerin hücumda hiçbir katkısı yok tam tersi el freni gibi. Ortasahada Ayhan çok çabalıyor, sağlam duruyor, yere basıyor ama yanında oynayan Cana hazır değil ve Mustafa Sarp kısa süreli kendini gösteriyor onun dışında yok. Doğal olarak pozisyona girme şansınız da yok. İlerde Arda ve Kewell 'ın yeteneklerine bakıyoruz sadece.

Haklısın. Mükemmel bir oyun, olağanüstü paslaşmalar ve tüm ekipleri darma-duman ederek geldik.

Maçlarımız (İsviçre,Çek,Hırvatistan), gelmiş geçmiş en enteresan maçlar listesinde başa oynuyor.

Portekiz maçında nerdeydik peki.

Almanya maçını da söyle o zaman.Adamlar nasıl kazandırklarına şaşırdı.

Kaan Kapıcı, eleştiriyoruz diye demiyorum.

Bu maçtan sonra Fatih Terim resmi koyan ve proveke eden kişilere söylüyorum.

Adamlar bıktı artık hıkaye sozlerden tamam rıjkaard kalıtesı tartısılmaz ama bu takıma rıjkaard gıbı bır hoca getırıyosan kalıtelı zekı oyuncular ayaga pas yapabılen oyuncular getırcen ama yapmadılar yapmak ıstemıyolar yada Fatıh terım resımlerıyle yattıgımı bılırım ben hırsı bılırım pres'i bılırım proveke sımdı rıjkaardı ıstememek fatıh terımı ıstemek proveke mı oluyo o zaman haldun ustunel resımlerı keıta resımlerıde proveke oyle deyıl mı?

Fatıh terıme hakeret edenlerın Galatasaraylılıgından suphe ederım...

ben ama aykutun on direge sasirtici kosusunu bir izlemek istiyorum namik:)

yakalarsaniz paylasin lutfen:)

ASY'deki OFK maçında onun Galatasaray macereası bitmeliydi bence abi zaten. Bence onu oynatmak hata.

bu takımdan baros arda kewell ı alın bank asyada bile şampiyon olamaz bunu bilir bunu söylerim arkadaş

Edit.

2008 de oynanan toptan siz memnunsanız ben size birşey demiyorum. Almanya dışında iyi oynadığımız tek maç söylemessin bana. son dk golleri dışında. hangi maçı son dk golü atmadan kazandık.

geçen yıl ilk 8 maç dışında bana maç göster o zman renktaş.

yanliz batdal da sanssiz cocuk

ne sut cekti be

son yillarda bizim takimda boyle sut gormemistim

cok ama cok umitliyim mehmetden

bende ama emre colak yerine mehmet batdal ile baslasak boyle olmazdi.. pisi pisine verdik maci..

Abi bilerek mi yapıyorsun ya :D

yooooo ben boyle birsey gormedim ki:)

tarihe gecer diyorum gonulden

ani orta degil ha:)

duran topta on direge kosu yapti savunmadan siyrilip:)

geometri vektor fizik hic mi birsey bilmezsin

sag icle orta sut rovosata naparsan yap o top on direkten girmezki:)

Ulan sabriyi bu kadar arıyacağım hiç aklıma gelmezdi

Geri
Üst Alt