STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Kim ne derse desin geçen yıl değil Türkiyenin, avrupanın en iyi kadrolarından biri verildi rijkaardın eline, eee naptı? Yok o oynamamış bunun canı istememiş falan filan...Sen patronsan eğer oynatacaksın arkadaş işin o senin. Sakatlıkmış, göndermeyeydin Nondayı yada sakatlananın da alternatifini sen bulcaksın işin ne senin...

Lorik Cana adlı futbolcunun özelliklerini biri bana yazabilirmi?

Yuh diyorum başka bişey demiyorum.. Fatih Terimin teknik direktörlüğünü tartışır hale gelmişiz..

Lucescu'nun kadrosu diyor hala bazı cahiller.

Lucescu o kadronun aynısını (H. Şükür ve Jardel değişikliği vardı sadece) ve 4 sene üst üste şampiyon olan takımı, o sene avrupa'da başarılı olsada, ligde şampiyon olamadı.

İkinci sezon ise kadroda, Mondragon-B. Korkmaz-E. Aşık-Ergün Pembe-Suat Kaya-Hasan Şaş- Ergün Pembe- Ümit Karan- S. Perez-Sergen Yalçın gibi isimler vardı.

Sen kimsin millete cahil diyosun çok bilmiş elit.

Mecbur muyuz 4-4-3 oynamaya eldeki malzemeye uygun oynayalım.Sadece 1 türlü yemek yapan adama ben ahçı diyemem kusura bakmayın.

Rijkaard'ı eleştirmenin anlamı yok. Bu takımdaki bazı adamlarla dünyadaki bütün sistemleri denesen olmaz. Beklerin bireysel hataları bugün bizi bitirdi resmen. Takım kadron derinlikli olacak. Sakatlananın yerine oynayanlar da diğerlerini aratmayacak.

Ama nerdeeee... Herşey para olmuş bir kere. 3 milyon Euro fazla versen ne olacak. Bu zamandan sonra gelecek transferlerin takıma alışması zaten 6 haftadan fazla sürer.

Aslında 2012 kriterlerine gerek kalmayacak çünkü bu gidşle seneye Avrupa Kupalarına katılamayacağız zaten...

Emre çolak 'a laf diyenlere kewell ın dediği bir sözü hatırlatıcam. Her gün antremandan sonra kalıp kendimi daha çok geliştirmek için uğraşıyorum. Ben burdayken kimse kalmıyor diyor şimdi. 31 yaşına gelmiş kewell mı çalışmalı emre çolak mı 1 yıldan beri bu takımda fizikin de 1 gram gelişme yok 2li mücadelerde yerde.

Sayın Adnan Polat'ın dediği gibi. Bu yıl küçüleceğiz ve düşmemeye oynayacağız. Stad yapılsa bile lütfen bu futbolla orada oynamayalım. 2011-2012 sezonunda geçelim stadımıza..

Sen kimsin millete cahil diyosun çok bilmiş elit.

Cok zekı arkadasımız lıseyı bıtırmemızı onerıyo eger bu arakdasın yazdıklarını bız yazsak myc alırdık formun huzurunu bozuyoruz dıye ama bu arkadasa bırı cıkıpta nıye boyle yazıyon demıyor ılgınç..

1996-2000 yılında iş Fatih Terimde değildi, kadro süperdi dersiniz.

Ama, Barcelona gibi takımda o oyuncularla herkes başarılı olur, iş Rijkaard' da değildi denildiğinde tepki gösterirsiniz.

Ben de bunu anlamıyorum.

Kimse öyle demiyor. Öyle diyenlerde cahil zaten.

Olay şu. Cruyff daha önce Van Gaal ile denedi aynı şeyi ama başaramadılar.

F. Rijkaard & Neskeens ikilisi, bunu ilk sezon sonrası takıma çok iyi şekilde yerleştirdi. Cruyff bu yüzden "en iyi t.d'nin Rijkaard olduğunu düşünüyorum" gibi bir açıklaması var. Cruyff'un yapmak istediğini ama Van Gaal ile yapamadığını, birlikte yaptılar.

Ayrıca bugün oynayan Valdes, Xavi, İniesta, Messi, Bojan vs. hepsi Rijkaard döneminde alt yapıdan A takıma çıkartıldı.

Xavi bir röportajında- "Rijkaard beni yeni bir pozisyon ve görevde oynatıyordu. İlk başlarda alışamadım ama sonradan asist sayım arttı."

Xavi hep aynı Xavi idi. Ancak Rijkaard'ın oyun mantelitesi sayesinde bugün dünyanın en iyi orta sahasına dönüştü.

Vs. vs.

Son zamanlarin modasi oldu. Galatasaray transferde para kaybetmiyor. Bu isler oyle piyasada ne kadar kelepir futbolcu varsa hepsini toplamakla olmuyor. Serdar,ali turan,gokhan, batdal,sarp. anadolu takimlari ayarinda futbolcular. Keske para kaybetsekte ligde veya avrupada kazansak.bu gidisle o da zor

Sakin olsun herkes beyler !

Lucescu'nun kadrosu diyor hala bazı cahiller.

Lucescu o kadronun aynısını (H. Şükür ve Jardel değişikliği vardı sadece) ve 4 sene üst üste şampiyon olan takımı, o sene avrupa'da başarılı olsada, ligde şampiyon olamadı.

İkinci sezon ise kadroda, Mondragon-B. Korkmaz-E. Aşık-Ergün Pembe-Suat Kaya-Hasan Şaş- Ergün Pembe- Ümit Karan- S. Perez-Sergen Yalçın gibi isimler vardı.

Sende olmasan bu kadar cahil ne yapacaktı acaba ,yanarım yanarım isminin altında yazan GALATA SARAYI EFENDİLERİ yazısına rabbim hak etmeyene hak etmediğini verme yarabbim.

Rijkaard'ı eleştirmenin anlamı yok. Bu takımdaki bazı adamlarla dünyadaki bütün sistemleri denesen olmaz. Beklerin bireysel hataları bugün bizi bitirdi resmen. Takım kadron derinlikli olacak. Sakatlananın yerine oynayanlar da diğerlerini aratmayacak.

Ama nerdeeee... Herşey para olmuş bir kere. 3 milyon Euro fazla versen ne olacak. Bu zamandan sonra gelecek transferlerin takıma alışması zaten 6 haftadan fazla sürer.

Aslında 2012 kriterlerine gerek kalmayacak çünkü bu gidşle seneye Avrupa Kupalarına katılamayacağız zaten...

4-4-2 oynasaydık bekler de ortasaha da bu kadar sırıtmazdı,aradaki fark bu.

herkes sarpı eleştiriyor ama orta sahada çok savaştı gol de attı kimse beğenmiyor adamı elinden geleni yapmaya çalışıor...hakan balta ise hala sol ayağıyanında sağ ayağı olduğunu bilmior galiba, bi futbolcu hiç mi sağ ayagıyla topa dokunamaz bütün maçlarda takip ediyorum pozisyon gereği sağ ayağıyla vurması gereken yerde sollla vurunca her pası tehlike arz ediyor geçen sene gönderdiğmz volkan yaman dan ne fazlası var allah aşkına..ayhan zaten futboldan soğumuş ...bu takıma transfer yapsan ne olur ki eminim adnan sezgin bonservisi elinde olan ucuz oyuncu peşindedir hala ...benim içim yanıyor hazmedemiyorum bu mağlubiyeti ha diyeceksinz daha ilk maç çok şey değişier ama ben öle bişe görmüyorum inş yanılırım....

İyi ki düşmekten son anda kurtulan Sivas'la oynadık ilk maçımızı (!)

Etmez bence bak bakalım T.D kariyerine ne görüyorsun kaç takım kaç başarı Guardilo çok mu büyük hoca o takımları DEL BOSCE de ARAGONESTE şampiyon yapıyor.Ama size yabancı olsun.

hmm o yüzden 99 dan 2004 e kadar şampiyonlukları yok rijkaard takıma 2003 de gelene kadar

Lorik Cana adlı futbolcunun özelliklerini biri bana yazabilirmi?

Valla cok sevinmislerdi ilk geldiginde, ben tanimadigim icin sorup duruyordum, yok böyle bir adam yok söyler bir adam, yok psikopatin tek diyorlardii ama bugün 35 yasindaki Ceyhunu bile indiremedi.

Geri
Üst Alt