STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Yılmaz Vuralı istiyorum arkadaş.Ruhsuz ruhsuz oynayan oyuncuları şöyle ağzına burnuna giren t.d istiyorum.Fathi Terim gibi kendini parçalayan adam istiyorum.Soyunma odasında futbolcu tartaklayan adam istiyorum.Abdullah Avcı istiyorum adı sanı duyulmamış adamlarla 4 büyüklerin anasını ağlatan t.d istiyorum.

Çokmu şey istiyoruz.

Cana da Kewell da Neill da Yılmaz Vural'ı hastanelik eder çok net.

Kaan, aslında mesajlarım doğrudan sana değildi. Veya bir başkasına.

Benim üzüntüm ve sinirim ne biliyor musun? Akbabalar gibi sinsice içten içe bu anları bekleyen ve böyle bir olay sonrası kinder sürpriz yumurtadan çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.

Yoksa sen "bence F. Rijkaard kötü bir T.D'dir, şundan şundan ötürü" dediğin zaman kimse sana "ne? kötü t.d'mi, sen kimsin yeaa!" demez. Fikrine saygı duyarım.

Ama proveke edilmeye dayanamıyorum.

Bende Fatıh terım'e hakeret edılınce dayanamıyorum gozlerım yasarıyor onun resımlerıyle buyudum artıst olabılır kabadayı derler hersey olur ben onun hırsıyla buyudum buyuk kucuk demeden saldıran Galatasaray'la buyudum hakaret ettırmem burdakı ınsanları'da kucumsetmem cahıl dedırtmem cogu arkadasım bak tekrar soyluyorum rıjkaard kotu hoca demıyorum ama sunları bı acıkla takım hazır mı ne yaptılar hazır mı deyıl nerde organıze ataklar kontra ataga bıle kalkamıyoz 5 pas yapamıyoz nerde korner organızasyonu nerde duran top organızasyonu nerde yardımlasma rıjkaard ne yaptı hazırlık kampında

Arkadaşlar bildiğiniz gibi ali sami yen stadının kapasitesi 25000. Stadımızda çok önemli maçlar haricinde önemli boşluklar olduğu bir gerçek.

Sezonun 2. yarısından itibaren yeni stadımıza geçeceğiz. Aslantepe oynanacak ilk maçlarda forvette barış, forvet arkası barış oynasa dahi biliyorumki stad da boş yer olmayacaktır. Peki ya daha sonrası ?

Ben İstanbul da olmadığım için maçları stadyumdan izleyemiyorum malesef. Sorum çoğunlukla maçlara giden arkadaşlara. Sizce takımda arda, kewell ve baros gibi oyuncuların olması maçlara gitmek için yeterli bir sebepmi yoksa takımda böyle bir ortasaha varken ben maç izlemeye gitmem mi diyorsunuz ?

Benim düşüncem şu ki eğer yeni stadımızda ali sami yen de olduğu gibi 15-20 arası seyirci olursa stadda oluşacak atmosfer bence aynı seyirciyle ali sami yen de oluşacak atmosferden daha iyi olmayacaktır. Çünkü 15-20 arası seyirci ali sami yen i boş göstermezken, aslantepe yi bomboş bir stad olarak gösterecektir. Futbolcularda hiç bir zaman boş bir stad önünde futbol oynamak istemezler tabiki.

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

o zamana koprunun altından cok sular akar kımse koskoca klubun bu hallere dusmesıne seyırcı kalmayacakdır. 2. yarıya ne adnan polat kalır ne adnan sezgın. ne barıs kalır ne serdar ozkan. eğer bunlar olmayacaksa o dedığın bos stad olayı tamamen ıcler acısı bı hal alır.

F. Rijkaard gitsin, Yılmaz Vural gelsin deniliyor.

Artık bence sözün bittiği yerdeyiz. :)

En çok şuna üzülüyorum,haftaya Bursa maçına gidicem. Hele de adam gibi transfer açıklanmazsa haftaya kadar , kesinlikle maçın en az yarısını protesto dinlemekle geçiririz. Sırf o yüzden maça gitmemeyi düşünüyorum.

hala aynı ukalalıkla cevap yazılıyor ondan söyledim,dediğiniz gibi olsun Namık sabredelim o vakit.

Abi, ben de yeterince takip edemiyorum bilgisayarımda sorun var siz raporlayın da gereken yapılır ;)

Yılmaz Vuralı istiyorum arkadaş.Ruhsuz ruhsuz oynayan oyuncuları şöyle ağzına burnuna giren t.d istiyorum.Fathi Terim gibi kendini parçalayan adam istiyorum.Soyunma odasında futbolcu tartaklayan adam istiyorum.Abdullah Avcı istiyorum adı sanı duyulmamış adamlarla 4 büyüklerin anasını ağlatan t.d istiyorum.

Çokmu şey istiyoruz.

avcı dışında hiçbir td'yi görmek istemiyorum bu takımda yeterki saldırsınlar. yeterki yönetim işlerine karışmasın ekibini kafasına göre değiştirmesin.

En çok şuna üzülüyorum,haftaya Bursa maçına gidicem. Hele de adam gibi transfer açıklanmazsa haftaya kadar , kesinlikle maçın en az yarısını protesto dinlemekle geçiririz. Sırf o yüzden maça gitmemeyi düşünüyorum.

Ben öleyim aga, Bursa'dan kalk oruçlu oruçlu İstanbul'a git, sonra bir de maç kötü olsun. Ağlarım :p

Benim amacım asla kimseyi kırmak veya ukâlalık yapmak değildir.

F. Rijkaard'ı beğen beğenme, beni ilgilendirmez. Fikrine saygı duyarım.

Sadece,

İçten içe, akbabalar gibi, sinsice bu anları bekleyen ve bir anda kinder sürpriz gibi ortaya çıkan taraftar profiline gıcık oluyorum.

:tiphat:
Bende Fatıh terım'e hakeret edılınce dayanamıyorum gozlerım yasarıyor onun resımlerıyle buyudum artıst olabılır kabadayı derler hersey olur ben onun hırsıyla buyudum buyuk kucuk demeden saldıran Galatasaray'la buyudum hakaret ettırmem burdakı ınsanları'da kucumsetmem cahıl dedırtmem cogu arkadasım bak tekrar soyluyorum rıjkaard kotu hoca demıyorum ama sunları bı acıkla takım hazır mı ne yaptılar hazır mı deyıl nerde organıze ataklar kontra ataga bıle kalkamıyoz 5 pas yapamıyoz nerde korner organızasyonu nerde duran top organızasyonu nerde yardımlasma rıjkaard ne yaptı hazırlık kampında

[/QUOTE

F. Rijkaard gitsin, Yılmaz Vural gelsin deniliyor.

Artık bence sözün bittiği yerdeyiz. :)

O yılmaz vuralın takımı,senin 10 senedir sahasında yenemediğin takımın anasını ağlattı.Senin takımında hala 10 kişi yenemiyor.Buyrun izleyin total adamları.

Ayrıca Oğuzhan Türkmen, aşağı yukarı her mesajının Fatih Terim ve o dönem yönetimi üzerinden şimdiki ekibe ve yönetime laf giydirme, ağır eleştiriler vs. yapıyorsun mesajlarında.

Ve özellikle hep bu gibi durumlarda forumda aktif oluyorsun.

bu kadar tepkinin bir kısmına sebeb olan scoutgs dir.beklentiyi yükselttiler birde bumağlubiyet sinirleri tavan yaptırdı..

Ben öleyim aga, Bursa'dan kalk oruçlu oruçlu İstanbul'a git, sonra bir de maç kötü olsun. Ağlarım :p

Senin işin daha da zor be Namık :) Maçın güzelliğini geçtim zırla protesto olucak maç öncesi ve maç başı. Daha ligin başı yahu dicem de haksız da değil insanlar. Haftaya 20 Ağustos olacak,o zamana kadar transfer yapılmazsa yönetimin gözünü açmak niyetiyle bütün maç boyunca protesto bile yapılabilir ben de katılırım.

Ama transfer yapılırsa ve hala da protesto olursa maç başlamadan terk bile ederim stadı. Moralmen hem takım hem tribün çöküyor protesto sonrası. Çok ikiyüzlü bir hal alıyor tribün protesto sonrası tezahürat yaparak.

Onu diyen kisi hic ciddiye alinacak biri degil, bos ver.

Barış vallahi çıkıp dese ki, "F. Rijkaard bence iyi bir t.d değil".

Eyvallah. Gitsin dersin, başkası gelsin dersin, herşeye eyvallah.

Ama yerine Yılmaz Vural gelsin demek, nasıl bir vizyonsuzluktur yarabbim.

Geri
Üst Alt