STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Bu saatten sonra transfer yapan ; utanmaz'dır arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim.

Son dakika,

F. Rijkaard istifa etti, Fatih Terim yerine getirildi.

Yaptığı basın toplantısında,4-4-2 sistemiyle yerden baskılı, bol presli, ileri-geri oynayan bir Galatasaray olacağız, dedi Fatih Terim.

---

Çaktırmayın, belki inanırlar da, forum bir süre rahat eder.

proveke dıyosun da ınsanları sen proveke edıyosun kardesım ne dedıgını bılıyomuusun sen nasıl bu rutbeyı aldın halen anlamıs degılım o Fatıh terım sana ruyalarında gormıyecegın basarıyı yakalamanda yardımcı oldu nasıl gormuyon bunu yaşın kac senın hatırlamıyomusun...

ulen Gio olucakki şimdi sivasın sol tarafı kevgir ederdi bomboştu ama işte emre çolağı koyarsan oraya hiç bi atak yapamayız.

Yahu Orkun, bu söylediğine kendin inanıyor musun?

Sence hakikaten "Ulan bir Sivasa yenilsek de, gitsem forumda Frank Rijkaard' a, Adnan Polat' a saydırsam" diyen var mıdır aramızda.

Galatasaraylı olduğumuz için hepimiz burada birşeyler yazıp çiziyoruz. Hangimiz akbaba gibi tuttuğumuz takımın yenilmesini sinsi sinsi bekleriz.

Böyle bir şey yok ya, sen çok üzülmüşsün, aşırı tepkiler veriyorsun, git biraz dolaş, hava al ne bileyim.

İsim vermeme gerek yok. Sonra "lanlı lunlu konuşuyo yea" diye mesaj atıyorlar ki alıntıladıkları mesajda bir "lan" kelimesi bile yok.

5-5-0 ; 5-3-2 ; 4-5-1 vs. vs. oynasan bile bazı oyuncularla olmayacağı belli. Hakan'ın pas hatası gol oldu. Aykut ve Ali'nin hatası gol oldu. Bu sistemle alakalı değil sadece. Ali Sabri'nin yaptığı hücum bindirmelerinin 20'de 1'ini yapamadı. Emere ile hiç bir uyum sağlayamadı. Orta saha topu oyuna iyi sokamadı. Baros hazır oldmadığı için forvet seçeneği zaten kısıtlı. Arda çıkınca takım resmen bitti. Kenardaki alternatiflere bakacak olursak hala Barış giriyor kurtarıcı olarak. Yıllardır nasıl değişmez bu gerçek. Bizim gördüğümüzü göremiyorlar mı da takviyeleri zamanında yapamıyorlar.

Kesinlikle haklısınız,zaten sırıtmazlardı demiyorum bu kadar sırıtmazlardı diyorum :) 4-4-2'de sonuçta kanatlar beklere daha yakın ve yardımcılar.

Kısacası 4-3-3 çok riskli ve dengesiz bir sistem hele de Türkiye için ama maksimum getirisi en çok olan sistem kesinlikle.

4-4-2 daha dengeli ve götürüsü az olan bir sistem ama maksimum getirisi de bir o kadar az.

Bizim kısıtlı kadromuz 4-4-2'yi rahat bir şekilde oynayabilirdi.Hatta bu maç 4-2-2-2 oynasaydık çok çok rahat bir maç çıkarırdık ama bir göz boyama olurdu herşey. Bu maçta yenilmemiz bütün sıkıntıları göz önüne serecektir,o yüzden 4-3-3 oynadığımıza bir nevi seviniyorum.

Bu forumda insanları provoke edip küfür edip 3 ay ceza alan adamları affedersiniz.Bakın hala aynı adam işte.Pardon adam dedim.İnş gereğini yaparsınız

Uğur, bu sözün yeri burası değil lütfen gereken yapılır.

Ne kanat ne de hücum ne de Defans.Heryerde kötüydük.

ulen Gio olucakki şimdi sivasın sol tarafı kevgir ederdi bomboştu ama işte emre çolağı koyarsan oraya hiç bi atak yapamayız.

Bazılarına göre E. Çolak ve Serdar Özkan, Gio'dan iyi futbolcu.

Gio gibisini bulduk ve kaçırdık. Hata yaptı maalesef bu konuda yönetim.

İsim vermeme gerek yok. Sonra "lanlı lunlu konuşuyo yea" diye mesaj atıyorlar ki alıntıladıkları mesajda bir "lan" kelimesi bile yok.

Orkun bulurum o mesajın

Lan sız kımı kandırıyosunuz demedın mı mesajının ıcınde hanı bana laf atmıyodun burdakı fatıh terımı savunan arkadaslara cahil deme hakkını nerden buluyon kardesım

ya tartışmayın yeter. bu kadroyla bu sonuç hiç süpriz olmadı . rijiyede sallamaya gerek yok o buraya gelirken bu sistem oynayacağını biliyorduk . şu anda bir suçlu arıyosanız yönetime sallayın

Bazılarına göre E. Çolak ve Serdar Özkan, Gio'dan iyi futbolcu.

Gio gibisini bulduk ve kaçırdık. Hata yaptı maalesef bu konuda yönetim.

Bunlardan yoksa, kaçırırsın.

blogileparakazanmak.jpg

Uğur, bu sözün yeri burası değil lütfen gereken yapılır.

Namık nerde yapılıyor Adnan sezgıne leb demeden ceza alıyolar Fatıh terıme yuzsuz o bu denılıyo burdakı ınsalara cahıl gıt lıseyı bıtır denılıyo hakeret edılıyo raporluyoruz hanı nerde yapılıyo gereken bı soyle cok sınırlendım susuyorum artık yeter ya

Son dakika,

F. Rijkaard istifa etti, Fatih Terim yerine getirildi.

Yaptığı basın toplantısında,4-4-2 sistemiyle yerden baskılı, bol presli, ileri-geri oynayan bir Galatasaray olacağız, dedi Fatih Terim.

---

Çaktırmayın, belki inanırlar da, forum bir süre rahat eder.

Yahu Orkun ben uzun süredir Rijkaard'ı eleştiriyorum geçen sezon ortasından beri, üstelik Terim'i getirmenin bu takımın temellerine dinamit koymak olduğunu düşünüyorum ben istediğim gibi Rijkaard'ı hatalarını kafasına dan dan vura vura eleştirebilirim ne dersin ;)

Kesinlikle haklısınız,zaten sırıtmazlardı demiyorum bu kadar sırıtmazlardı diyorum :) 4-4-2'de sonuçta kanatlar beklere daha yakın ve yardımcılar.

Kısacası 4-3-3 çok riskli ve dengesiz bir sistem hele de Türkiye için ama maksimum getirisi en çok olan sistem kesinlikle.

4-4-2 daha dengeli ve götürüsü az olan bir sistem ama maksimum getirisi de bir o kadar az.

Bizim kısıtlı kadromuz 4-4-2'yi rahat bir şekilde oynayabilirdi.Hatta bu maç 4-2-2-2 oynasaydık çok çok rahat bir maç çıkarırdık ama bir göz boyama olurdu herşey. Bu maçta yenilmemiz bütün sıkıntıları göz önüne serecektir,o yüzden 4-3-3 oynadığımıza bir nevi seviniyorum.

Mesele burda. Ligde başarılı olursun, ama Avrupa'ya gittin mi tuttururlar sana geri dönersin. :)

Kadron kaliteli olduktan sonra 4-3-3 de oynarsın, 4-4-2'de.

Mesele kadronun kaliteli olması.

Çok şey değil ya, 2 orta saha transferi.

Beyler Rİjkaard bas bas gio yu isterken almıyacağız diyen ve yerine keitayı satıp serdarı alan yönetimde mi suç yoksa rijkaardda mı

Beşiktaşlılar ne güzel keyif yapıyor lan? Adamların biraları, rakıları, mezeleri, eşleri, çolukları çocukları yanlarında Guti'yi Quaresma'yı izliyorlar. Biz de burda Galatasaray'ı kurtaralım.

Adamlar haklı beyler...

4-4-2 iyi olsa ingiltere daha gruplarda elenmezdi allah aşkına gerrard lampard la

Geri
Üst Alt