STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL S: 10/11 H:1 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | 14 Ağustos | Maç Sonucu

Yahu Orkun ben uzun süredir Rijkaard'ı eleştiriyorum geçen sezon ortasından beri, üstelik Terim'i getirmenin bu takımın temellerine dinamit koymak olduğunu düşünüyorum ben istediğim gibi Rijkaard'ı hatalarını kafasına dan dan vura vura eleştirebilirim ne dersin ;)

Mehmet hocam, F. Rijkaard için istersen "en kötü t.d bence" diyebilirsin. Fikrindir, saygı duyarım.

Ama ben "rijkaard futbolu bilmiyo yeaa, yerine yılmaz vural gelsin" gibi cahil ve vizyonsuz mesajlara karşı tepkimi gösteriyorum. Bu da benim doğal hakkım.

Ahanda benim program başladı bakalım ne diyecekler valla bu kez kızmayacam ne derlerse desin Ahmet Çakar ile Erman

Namık nerde yapılıyor Adnan sezgıne leb demeden ceza alıyolar Fatıh terıme yuzsuz o bu denılıyo burdakı ınsalara cahıl gıt lıseyı bıtır denılıyo hakeret edılıyo raporluyoruz hanı nerde yapılıyo gereken bı soyle cok sınırlendım susuyorum artık yeter ya

Kaan bahsettiğin raporların çoğu gelmedi, şu an yoğun durum biraz yanlış görülen şeylerin yaptırımı uygulanır merak etmeyin.

Ayrıca, günümüz futbolunda 4-4-2 sistemiyle başarılı olabilen takım neredeyse yok.

Orta sahasında Lampard ve Gerrard gibi iki üstad varken başarılı olamadı İngiltere.

M. Sarp ve Ayhan varken biz ne yapabiliriz? :D

Mehmet hocam, F. Rijkaard için istersen "en kötü t.d bence" diyebilirsin. Fikrindir, saygı duyarım.

Ama ben "rijkaard futbolu bilmiyo yeaa, yerine yılmaz vural gelsin" gibi cahil ve vizyonsuz mesajlara karşı tepkimi gösteriyorum. Bu da benim doğal hakkım.

Orkun bak hocam bu kadroya göre hoca dersen Yılmaz Vural derim ne dersin?

RIJKAART severler Kanaltürk ü seyretmeyin tavsiye etmem.

Orkun bak hocam bu kadroya göre hoca dersen Yılmaz Vural derim ne dersin?

O zaman kulübü kapatalım daha iyi derim.

Mesela Rijkaard'a göre kadro kurmakta zaten.

Ne yani? A. Ferguson bu takımın başına gelse ve başarılı olmasa (ki bence mümkün değil şu haliyle), A. Ferguson'u gönderip Yılmaz Vural'ı getirelim mi diyeceğiz.

Mesele kadroyu kaliteli kurmak.

Bu arada millet bizim yenilgimizi beklediğimizi düşünüyorlar niang için ama bizimle aynı anda biten marsilya maçı vardı üstelik oyundaydı yani tamam bizimle de alakası olabilir ama zaten niangın son maçı olduğunu hepimiz biliyorduk olayı daha komik hale getirmeyin

bu forumda çok mesajım yok, yazmaya da hakkım yok sanırım bazılarına göre ama insanların yorumlarını cahil ve vizyonsuzluk olarak görmek bence cehaletin en ileri düzeyidir rütbesi ne olursa olsun...

Ayrıca, günümüz futbolunda 4-4-2 sistemiyle başarılı olabilen takım neredeyse yok.

Orta sahasında Lampard ve Gerrard gibi iki üstad varken başarılı olamadı İngiltere.

M. Sarp ve Ayhan varken biz ne yapabiliriz? :D

4-4-2 genel bir terim. Takımda kanat orijinli oyuncu yokken kanatlı oynamaya hiç gerek yoktu. Gayet Milan'ın Kaka varken taktiğini uygulayabilirdik.

4-2-2-1-1 ;

---------------Aykut---------------

Ali-------Neill---------Servet---Hakan

---------Cana-------Mustafa-------

----------------------------------

---------Emre------Arda----------

-------------Kewell---------------

-------------Mehmet-------------

Ha bu kadroda da beklerin aslında hep gidip gelebilmesi lazım ama Sivas gibi rezil rüsva bir göbeğe sahip olan takımı biz bu taktikle delik deşik ederdik bence. Sadece Mehmet oyuna girdikten sonra en az 2-3 pozisyonda sırtını koyup 3 kişiyi başında meşgul etti zaten. Sivas tarzı takımlara Batdal gibi santroforlar lazım.

Ahmetle Erman ne derse hakkaten bende kızmıyacam bu sefer. Bizim yönetim medyanın eline malzeme oluyosa kendi hatalarıdır. Zaten ermanla ahmet ne diyecekki bize? Transferler yapılmadı bu adamlarla bu takım yürümez dicek eleştirip durucaklar , doğruyu söylicekler yani çakıp çakıştırsınlar yönetime hiç dokunmucak bu sefer bana.

4-4-2 genel bir terim. Takımda kanat orijinli oyuncu yokken kanatlı oynamaya hiç gerek yoktu. Gayet Milan'ın Kaka varken taktiğini uygulayabilirdik.

4-2-2-1-1 ;

---------------Aykut---------------

Ali-------Neill---------Servet---Hakan

---------Cana-------Mustafa-------

----------------------------------

---------Emre------Arda----------

-------------Kewell---------------

-------------Mehmet-------------

Ha bu kadroda da beklerin aslında hep gidip gelebilmesi lazım ama Sivas gibi rezil rüsva bir göbeğe sahip olan takımı biz bu taktikle delik deşik ederdik bence. Sadece Mehmet oyuna girdikten sonra en az 2-3 pozisyonda sırtını koyup 3 kişiyi başında meşgul etti zaten. Sivas tarzı takımlara Batdal gibi santroforlar lazım.

Kismi olarak doğru. Ancak o kadroda ki Kaka'nın gösterdiği hayvani performansı günümüzde Messi bile göstermiyor. :)

Sezona kükreyerekmi başladık şimdi?

Hala sorunlu rejikaard diyor kanaltürk.

Kismi olarak doğru. Ancak o kadroda ki Kaka'nın gösterdiği hayvani performansı günümüzde Messi bile göstermiyor. :)

Sivas'ı yenmemiz için öyle bir performansa gerek de yok zaten. Yine de bu kadroyla yenseydik bile bir göz boyama olacaktı. Şimdi herşey açık ve net bir şekilde ortaya çıktı, eksikler neler. Eğer Adnan Polat, bu durumdan Rijkaard'ı sorumlu tutarsa kendi pimini çeker.

bu sene de deplasmandan bize ekmek çıkmayacak belli oldu.

Geri
Üst Alt