STTK Yarı Final | Galatasaray LH 64-69 Anadolu Efes | M.S | 7 Şubat

Sezon başında takımın başında Oktay hoca varken farklı kazanmıştık Efes'e karşı ama şu anda Efes'i yenen takımdan oynamayan 2-3 oyuncu var bizde sakatlıklardan ötürü.

Ama Oktay hocanın Ergin hocaya karşı ''sürekli kaybediyorum'' baskısı yaşadığı da bir gerçekti. Bu bize avantaj sağlıyordu.

Geçen sene bir dolu eksikle çıktığımız maçı bile baya farklı kazanmıştık yanlış hatırlamıyorsam. Mahmuti her daim Ataman'a ezilmiştir, yani şu son 2 maç bunu iyice gözler önüne serdi. Gerçi Efes Mahmuti gittiğinden beri ciddi çıkışa geçti, sadece bizim maçta değil, Eurolig de bile averaj takımı olur dediğimiz takım maçlar kazanmaya başladı üst üste.

turgay-demirel.jpg

bu işte futbola benzeyecek..terim & demirören birlikteliği gibi ataman & demirel birlikteği olursa şaşırmam...

Sanırım maaş ödemelerinde sorun varmış. Ama söz verilmiş oyunculara ödemelerin yapılacağına dair. Eyüp Yıldız twitter'da yazmış.

Doğruysa eğer bunun da etkisi olabilir bu aralar kötü olmamızda. Parasını alamayan oyuncu haliyle pek sıkmıyordur. Geçen sene de bir ara yaşamıştık bu durumu. Hatta Gordon ihtarname çekmişti kulübe. Ki o ara da kötü oynuyorduk. Belki yine ödemeler yapılınca düzeliriz :D

Ergin hoca ne oldu ya bu iş kendi taraftarına atarlanmakla olmuyormus değilmi.1 hafta içinde 2 kez adamın aklına alırlar işte böyle.Hadi çık konus bakalım şimdide.

Gecen haftaki mac için taraftarın gereksiz tutumundan bahsetmiştim ama feci yanılmısım. Aynı takıma karsı bugun 11 sayıdan mac verilebiliyorsa bunun acıklaması teknik-taktikten baska en iyi ihtimal finansaldır. 3 kulvar, yoğun tempo, inişler-cıkıslar vs. diye acıklamaya kalksanda olmaz cünkü biz düşüş yasamadık ki, resmen yere cakıldık. Ortada bir kriz varsa sorumlular gerekirse yıllardır yerden yere vurduğumuz Efes'i örnek alarak gerekeni yapsınlar. Bugün belki bir kupadan elendik ama sezon için hala hicbirsey bitmedi. Hala sorunlar çözülebilir.

Ender'in 3lüğü temizmiş. Ben de öyle görmüştüm. Şerefsiz hakemler.

Maçtan yeni geldim . Tek bir şey söyleyeceğim . Kerem Gönlüm Galatasaraylı falan değildir .......... çocuğudur . Tribünlere her sayı attığında hareket çekti . Ayrıca orda efesi destekleyen fenerlilerin de ta ..

Spor Gündemi ‏@SporGndemi35 3 dk.

Galatasaray Ender Arslan'ın sayılmayan üçlüğünden dolayı Federasyona maçın tekrar oynanması için başvuruda bulundu.

Ender'in üçlüğü tertemiz . Üçlük girdikten sonra skorboarda işledi ama sonrasını unuttum . Demek ki iptal edilmiş . Ama çok temizdi . Elinden çıktıktan sonra yarım saniye sonra falan kırmızı ışık yandı .

Bu takımda bulunan oyuncuların performansı ARROYO'ya hakarettir. Yazık be adam çırpınıyor takımı için Ender Bey,Sinan Bey gereksiz top kayıpları,gereksiz zaman harcamalarla süre eritiyorlar.

Ergin Atamanda da azıcık şeref varsa istifa eder . Son dakikalardaki yaptığı oyuncu değişiklikleri saçma sapan yerlerde faul yapmamız onun eseridir . Bu takımı sadece Arroyo'nun oynatması da onun eseridir . Seneye İvkoviç'e basalım parayı alalım . Yoksa seneye 4.'lük için mi oynarız 5'lik için mi oynarız onu bilemem . Gel gelelim bizi oyunculara . Ender Arslan , Sinan Güler , Erceg başta olmak üzere hepsinin ABV . Bir gram ruhları yok .

2. yarıyı izlemedim ama beklenen bir yenilgi idi ilk yarıdaki 9 sayılık farka rağmen. Sen skor yükünü dağıtamaz isen maçı kaybedersin. Engin ne kadar kötü olabilir ki şu Ender in yerini alamaz rotasyonda. Milli takım yoluna gidiyor hoca açık bir şekilde ortaya çıktı. Obra teklifi reddetmiş. Hoca bu kafa ile gidecekse yolları ayırmak daha hayırlı olur. Yağızer hoca ile daha istekli bir şekilde yola devam edebilirz.

Kerem Gönlüm olayını. Şaşırdım ben de

Bu adam Galatasaraylı olamaz . Geçen sene de böyle tuhaf hareketler yapmıştı ama ben geçiştirdim . Bugünkü yaptıklarını fenerliler yapmaz . Ayrıca bir pozisyonda da hakemi dövmediği kaldı sonra biz tepki verince bize sus işareti yaptı .

Kerem'e bak sen,Arena'ya gelip takımı destekleyen Kerem mi bu?

bi ara baya fark atmıştık şaşırdım açıkçası yenilmemize..

sağlık olsun

Bu adam Galatasaraylı olamaz . Geçen sene de böyle tuhaf hareketler yapmıştı ama ben geçiştirdim . Bugünkü yaptıklarını fenerliler yapmaz . Ayrıca bir pozisyonda da hakemi dövmediği kaldı sonra biz tepki verince bize sus işareti yaptı .

Kerem gönlüm Galatasaray lılık trenini kaçıralı çok oldu. Bizi zamanında 3 kuruş fazla para için reddetiğinde o iş bitmişti zaten.

Geri
Üst Alt