Neden ki?Üstattttttttttttttttttttttt sucuk yedırmez ettin bizi üstaddddddddd
Neden ki?Üstattttttttttttttttttttttt sucuk yedırmez ettin bizi üstaddddddddd
agzımda sucuk varken gordum yazdıgını ustadddddNeden ki?
Toynağın tadını alma diye üstatBir kere şahin sucuk aldım bir kere yedik kalanı kedilere mama oldu. Çok kötüydü yahu, bu kadar baharat yemek istersek kaşık kaşık yeriz kardes
agzımda sucuk varken gordum yazdıgını ustaddddd
Benim mesajdan önce at bahsi geçti, bu yüzden yazdım İsocum.Üstat seri üretim için at, kedi, köpek, eşek, domuz bulamazsın. Katakullileri tavuk ve küçükbaş atıkları yani ibik, gaga, ayak, kıkırdak, toynak kullanılıyor. O yüzden helal diyorlar. Sağlıksız da değil çünkü işlemden geçirilip pişiriliyor ama yediğin atık ne tavuk ne kırmızı et.
Konserve balıkta da satışı olmayan elde kalmış ingilizin, iskandinavın, japonun tenezzül etmediği okyanus ürünlerini ucuza kapatıp konserveliyorlar yani bizim denizlerimizden gelmiyor soran olursa da orkinos cinsi bu diyorlar.
Türkiyede o kadar at popülasyonu yok hatta her sene pek bilinmese de TSK at ve katır ihalesi açar zar zor talep toplar o derece... Ki at üretim çiftliklerinin kahir ekseriyeti sizin orada eskişehirde sen de bilirsin at kıtlığı... Nasıl seri üretimi olacak? Bunlar hep şehir efsanesi... Ama dediğim gibi kemik, toynak, kuyruk, deri, tırnak vesaire kullanılıyor ama hepsi kanatlı, küçük ve büyük baş hayvanların...Benim mesajdan önce at bahsi geçti, bu yüzden yazdım İsocum.
Bizde tatarlar yer at eti. Bu yüzden tatar köylerinde beslerler ya da yarış için alırlar ömrü bitince keserlerTürkiyede o kadar at popülasyonu yok hatta her sene pek bilinmese de TSK at ve katır ihalesi açar zar zor talep toplar o derece... Ki at üretim çiftliklerinin kahir ekseriyeti sizin orada eskişehirde sen de bilirsin at kıtlığı... Nasıl seri üretimi olacak? Bunlar hep şehir efsanesi... Ama dediğim gibi kemik, toynak, kuyruk, deri, tırnak vesaire kullanılıyor ama hepsi kanatlı, küçük ve büyük baş hayvanların...
Hangi markaya önerirsin üstadToynağın tadını alma diye üstat
Ayrıca tatarlardan başka Türkiyenin tarihi at yetiştirme merkezi Mahmudiye'dir orayı kastettim asılBizde tatarlar yer at eti. Bu yüzden tatar köylerinde beslerler ya da yarış için alırlar ömrü bitince keserler
Hepsi yapıyor haklılar hepsi kredi borçlusu faiz altındalar patır patır kapanırlar o yüzden kasaplardan sucuk alın onlar gerçek etten yapar. Ha tabi bir türk kasap klasiğidir mutlaka kıymanın, sucuğun içine saç katar, tükürürler ama olacak o kadar...Hangi markaya önerirsin üstad
Ben yeni yeni kurtuluyorum yıllarca ben de herşeyi selçuk diye okurdumSucuğu Selçuk diye okudum...
Gscimbom mobil
Sanirim bir daha sucuk yemeyecegim ustad. Hurmetler.Hepsi yapıyor haklılar hepsi kredi borçlusu faiz altındalar patır patır kapanırlar o yüzden kasaplardan sucuk alın onlar gerçek etten yapar. Ha tabi bir türk kasap klasiğidir mutlaka kıymanın, sucuğun içine saç katar, tükürürler ama olacak o kadar...
O zaman kebap da yeme tava da zira onlar da kıyma... Ucuz yemek isteyenleri sanılanın aksine daha temiz ve sahtekarlık yapması daha zor olduğundan taşlık, ciğer, dalak, billur gibi ucuz sakatat yemeğe davet ediyorum. Sakatat deyince yemek akla geliyor o da yeni yeni bizim adanalıların sayesinde; mumbar, işkembe, şırdan biraz da kokoreç lakin bunlar yemek ve her dışarı yemeği gibi hijyen olmayabilir.Sanirim bir daha sucuk yemeyecegim ustad. Hurmetler.