Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
kıymetli 1 genel kurul üyesi renkdasimizin ifadesine gore kazanma sanslari yüzde 5 bile değilmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1/2-Dursun mu aldı floryayı?Arazileri alan değerlendirecekse selahattin beyazıtın rivasını niye dursun sattı?(Hem de ciklet parasına)Süheyl Batum ve Ünal Aysal’a sormak istediklerim:
1. Florya arazisini siz mi aldiniz? Birakin aldınız mı sorusunu, alma ihtimaliniz var miydi? Bence sıfır ihtimal. Ne emlak biliyosunuz, ne devlet ve belediyelerle manalı bir iliskiniz var. Hukukla ilgili ahkam kesmekle olmuyor bu işler.
2. Madem siz almadınız ve alamazdınız zaten, neden baskasının başarısı üstüne konmaya çalışıyorsunuz?
3. İcardi’yi, Mertens’i, Torreira’yı, siz mi getirdiniz? Getirebilir miydiniz? Efenim biz Drogba’yı Sneijder’i getirdik diyebilirler, haklılar. Ancak Ontiverioları, Hayroviçleri de siz getirdiniz. Üstelik ne zaman? Sizi başarıya götüren Terim’i, Albayrak’ı ve Dürüst’ü arkalarından bicaklayip kendi bildiginizi okudugunuz donemde. Demekki bu oyuncuları da onlar getirdi. Siz tek basiniza kalinca, gorduk sizin transfer kapasitenizi.
4. Sizden sonraki Galatasaray başkanı, Ünal Aysal Galatasaray uçağından paraşütle atlamıştır dedi. Hakkında bir Galatasaray Başkanı’nın bu kadar ağır sözler sarfettiği bir eski başkan olarak, hangi yüzle herhangi bir yönetimin yanından geçebiliyorsunuz?
5. Bir sermaye artışını bile beceremeyen başkan olarak hangi finansal konuda hangi basariyi elde etmeyi umuyorsunuz?
Kendini hatip zannedip her konusmayi kendi yapmak isteyen, aldigi yetki sinirlarini asacak islere soyunup BB diye yedirmeye calisan bir baskanimiz var ama yine de size 100 basar bence.
Galatasaray Yönetimi, Hak Hukuk’un kalmadigi ulkemizde Hukukla ilgili ahkam kesmekle olmaz. Baslanan isleri de bozarsiniz.
Siz bu isleri yakindan takip edin, hakkimizi yedirmeyin, o kadar. Bundan fazlasi sizin elinizden gelmez Süheyl Bey. Bu da ciddi bir katkidir zaten.
Cehapeli Batum
Zırvalamayı bırak
şimdi bu olay da yanlış, savunma bakımından net hatalı.Ünal neredeymiş kaç zamandır. Ne zaman kasa doldu gelir arttı hemen parsayı toplamaya geldi. Bu adam ne kadar çer çöp varsa dolduran biri, zamanında taraftar isyan etmese Muslera yerine Lauro denilen birini getirecekti.
Hemen şimdi listeyi yazalım.şimdi bu olay da yanlış, savunma bakımından net hatalı.
Adamı isteyen hoca öneren taffareldi yav ne yapsın ben iyi scoutum şuna karar veririm mi diyrcekti.
Buna karşılık da drogba,sneijderleri gördük, melo gibi bir ezici güç sahibi olduk. Telles gibi sonrasında brezilya my oyuncusu olacak herifi aldık.
Portekizin gelecek vaad eden oyuncusu brumayı aldı.
O takımın ezici gücü olan meloyu ve tellesi para almadan kiralık gönderdi herif yav.
3 milyona da sattı. O ikisini o paralara biz istesek alamazdık. Bunlar kıyaslanacak işler değil
Sonuçta başkan oydu rengim. Ünal Aysal bize Çamdal kazığını,Ontivero'yu,Hajrovic'i geçiren adamdı en nihayetinde. Dursunu savunmuyorum hatta Dursun ilk seçildiğinde ilk dönemi yazdıklarım ortada ama bu Ünal Aysal'ın çer çöpü doldurmasını söylememize engel değil. Erden bence Dursun'un yanındaysa o kazanmalıdır. Ünal Aysal 80 yaşında AIG de bizi öpen yine Ünaldı.
Bence FTnin saçma transfer politikası ile Ünal Aysali bir tutmayalim. İsteyen belli alan belli. Adama zamaninda prime Sneijder getirildiğinde ben kakayi istiyordum diyen bir TD vardı. Kadronun posasıni çıkartıp içine edip milli takıma kaçtığında, konjonktürde Aysali kisiyladiginda o transferler yapıldı. Birileri derin yalnızlık yaşadım diye hikaye anlatırken asıl yalnizligi o dönem Aysal yaşamıştır.
O yalnızlığı isteyen bizzat Sayın Aysal olmasın?!Bence FTnin saçma transfer politikası ile Ünal Aysali bir tutmayalim. İsteyen belli alan belli. Adama zamaninda prime Sneijder getirildiğinde ben kakayi istiyordum diyen bir TD vardı. Kadronun posasıni çıkartıp içine edip milli takıma kaçtığında, konjonktürde Aysali kisiyladiginda o transferler yapıldı. Birileri derin yalnızlık yaşadım diye hikaye anlatırken asıl yalnizligi o dönem Aysal yaşamıştır.
O yalnızlığı isteyen bizzat Sayın Aysal olmasın?!
Zamanında çok konuşulmuş mevzular. Daha başkanlık makamına oturmadan Fatih Terim' i istemediği, 'koalisyon' yönetiminin dayatmasıyla 'kerhen' kabul ettiği sağlam kaynaklarca milyon kez söylendi ve yalanlanmadı. Koalisyonda o dayatmayı yapan Ali Dürüst ve A. Albayrak' ı ilk fırsatta tasfiye etmesi tesadüf müydü sence? Egosantrik ve kindar yapısıyla maruf Fatih Terim bunun elbette farkındaydı ve beraber mutluluk pozları verirken de ikilinin husumeti örtülü şekilde devam etmekteydi. MT olayı aslında bu yoldaşlığı bozmak için ikisine de fırsat oldu. Ve nihayetinde muhterem ex başkan amacına ulaşıp ipleri tümüyle ele aldı; sonrasında neler olduğunu biliyoruz; sen memnun kaldıysan bir şey diyemem...
Bunları ayrılık sürecinde net Aysal' dan yana tavır almış biri olarak söylediğimi belirteyim, mesajlar kayıtlıdır. ''Madem anlaşamıyorlar, inisiyatifi tamamen kendisi ele almak istiyor; herhalde bir planı vardır'' diye düşünmüştüm o zamanlar. Zira takımın gidişatı zaten iyi değildi, Terim çuvallamaya başlamıştı; MT olayı en çok da Terim için ballı bir fırsat olmuştu.
Lakin ex başkana olan güvenim, daha TD arayışlarında ''TD Anglosakson olacak'' zırvasıyla beraber, yerini önce şüpheye, çok geçmeden de hayal kırıklığına bıraktı. Menajer marifeti saçma sapan transferlere milyonlar saçması; diline pelesenk ettiği 'kurumsallaşma' nın kulübü perişan etmesiyle de son buldu...
Konuya pek vakıf olmadığın anlaşılıyor. Takıldığın hususlar olursa yardımcı olmaya çalışırım naçizane...
İyi de o istemediği adamları bertaraf ettikten sonraki icraatlarını sorarım o vakit. Nasıl bir yönetim kurduğunu; takıma, kulüp bütçesine, ülke şartlarına asla uymayacak TD tercihleri yaptığını; Tugay' ın net ifadesiyle onların görüşünü de almadan, yamyam menajerlere kanarak saçma sapan transferler için kulübü milyonlarca borçlandırdığını; yetmedi kiminin parasını ödemeyerek bedava gitmesine ve üstüne kulübü tazminat yüküne maruz bırakmasını görmezden mi gelelim? Sahi neyi baz alalım mesela sence? FB ye kuru kuruya lafla posta koymasını filan mı?..aysal kalibresindeki bi adamın ft ile veya albayrak ile fln çalışmak istememesi normal şeyler.
öte yandan sneijder transferi çok büyük bi olaydı o dönemde, icardi transferinden de büyüktü. aysal evet çok hatalar yaptı ama sonuçta deneyimsizdi, deneyimsiz haliyle avrupada tekrar adımızı duyurdu. yine gelirse aynı hataları tekrarlayacağını düşünüyor musunuz? özellikle erden timurla fln çalışma şansı olursa ?