Süheyl Batum: "Erden Timur & Okan Buruk yapısını bozmadan başlarına Ünal Aysal'ı getireceğim"

rivayı anlarım da floryada max gelir elde etme fırsatı varken birine verelim rahat edelim mantığını reddediyoruz
dursun bu konuda karar değiştirmeyecekse ki bence seçimden önce bi r yapabilir, erden ağbi dr. süheyl hocaya yanlamak suretiyle içimize su serpmeli
ünal aysalın demeç görevini üstlenip erden ağbinin bir pro yöneticiyle takımı yönetmesi hoş bi fikir
Ünal Aysal sadece kulüp sözcüsü olsa 10 numara iş yapabilirdi. Onun kadar Aziz ve Ali'yi itin ardına sokan yönetici hatırlamıyorum.

rivayı anlarım da floryada max gelir elde etme fırsatı varken birine verelim rahat edelim mantığını reddediyoruz
dursun bu konuda karar değiştirmeyecekse ki bence seçimden önce bi r yapabilir, erden ağbi dr. süheyl hocaya yanlamak suretiyle içimize su serpmeli
ünal aysalın demeç görevini üstlenip erden ağbinin bir pro yöneticiyle takımı yönetmesi hoş bi fikir
iki yolda ticaret oalrak yapabilirsin
A) pay verirsin - maliyet sana girmez (artar devamlı çünkü - sürekli para ödemek demektir inşaat)
B) maliyetini sekteye uğramadan planlayıp , taşeronunu sürkli süperpoze etmen lazım - acele edip işini kalitesiz yapmaması için.

fakat sıkıntı "BB den çıkma" olayında kitleniyor çünkü kendi sözleriyle Drusn başkan "en büyük vaadimiz en önemli vaadimiz BB den çıkmak" dedi nisan sonu ve üzerine avans muhabbeti yaptığı için ve 3 hafta içerisinde tutarlılık olmadığından oluşuyor.

erden timur sportife ama nasıl ikna edilir en ufak fiktim yok - dursun başkanın baya baya sağ kolu rolünü üstlendi çünkü baya baya. baksan sanki 2. başkan falan yok - bi erden timur var dursun'un yanında gibi görüntü oldu.

Süheyl tarafında bakış açısı bence güzel - GSnin hakkı vs sert dille hep savunulur
ama görev dağılımını anlamış değilim.

baktığın zaman Ünal Aysal FM oynar gibi sportife bakarken - tüm tanatanalı konular Süheyl Batum'da kalıyor gibi duruyor.

Florya projesinde çalışmak isterim...

valla Taşeron olarak verilse GS tarafında (Florya AŞ heralde) 7 24 kontrol mekanızmasi gibi yaşarım o şantiyede.

hem GS tarfındasın - hem işini yapıyorsun - insan yorulmaz be.
Valla ben mekanik anlamda herşeyi yaparım projeyi versinler yeter. En kalitelisini en ucuza alırım. İşçilik kontrol ederim... Tepelerinde boza pişiririm. Para varsa sıkıntı yok.

Valla ben mekanik anlamda herşeyi yaparım projeyi versinler yeter. En kalitelisini en ucuza alırım. İşçilik kontrol ederim... Tepelerinde boza pişiririm. Para varsa sıkıntı yok.
aslında çok katlı yapıda olmadığından kabası bitenler çok hızlı sonlanır

aslında çok katlı yapıda olmadığından kabası bitenler çok hızlı sonlanır
Yanlışım varsa düzelt seçimden sonra kim seçilirse seçilsin Florya projesinde tekrar yetki alması için Genel Kurul yapılacak değil mi? Haziran'da yeni bir yetki Genel Kurul'u olacak Florya ve stadın yanındaki proje için sanırım.

Yanlışım varsa düzelt seçimden sonra kim seçilirse seçilsin Florya projesinde tekrar yetki alması için Genel Kurul yapılacak değil mi? Haziran'da yeni bir yetki Genel Kurul'u olacak Florya ve stadın yanındaki proje için sanırım.
e dönem değiştiği için mutlaka olacaktır yav - hatırlamıyorum da ,2022'de verilen yetki 1 başkanlık dönemi içinse zaten mecburen yapılır. Süresiz olacağınıda sanmıyorum sanki.

divanın youtubeuna baktımda - yetki toplantısını bulamadım yav

Galatasaray'ın sayfasındaymış - içinden bulmak lazım.

e dönem değiştiği için mutlaka olacaktır yav - hatırlamıyorum da , temmuz 2022'de verilen yetki 1 başkanlık dönemi içinse zaten mecburen yapılır. Süresiz olacağınıda sanmıyorum sanki.
Süresiz yetki olmaz zaten. Kendi dönemini içeren bir yetkidir. O yüzden Florya, stad yanı için tekrar yetki alınır. Kemerburgaz ve Mecidiyeköy'de ise proje başladığı için o devam eder yeki alınmasına gerek kalmadan.

ananasın basın toplantısı var bu arada - bulutlar üzerinde gelecek mi bakalım. (Konu dışı)

Süresiz yetki olmaz zaten. Kendi dönemini içeren bir yetkidir. O yüzden Florya, stad yanı için tekrar yetki alınır. Kemerburgaz ve Mecidiyeköy'de ise proje başladığı için o devam eder yeki alınmasına gerek kalmadan.
üstteki yeki kurulunda 03:20:00 de klasik aylıklarda muhalefet olan abi tekrar sorgulamış fizibiliteleri vs üzerine aslında ufak ufak sorgulamış bugünkülere bağlı minör argümanlar.

zaten mantıken yönetim kurulunda kişiler değiştiği için 2022-2024 yönetimine verildi yetki aslında.

Böyle baktığında Dursun Özbekte tekrar yetki alması gerekir sanki - orda da ortam karışabilir bakınca.

bakalım, 2 gün kaldı sayılır şurda.

38429842 tane gereksiz kişiyi dinledikten sonra sonucu görürüz.

Rezan kolpa atıyor. Gelir gelmez Terim için kulise başlar bak demedi demeyin ki Fatih Terimi çok seven birisiyim ama bizden uzak durmalı.

Futbolu ciddi bir şekilde takip ettigim dönem Özhan Canaydın dönemiyle başlıyor, öncesinde basit taraftardim. Maçları izler, ne transfer takip ederdim, ne yöneticiler kim bilirdim. Hele ki Aysal döneminde çok yakinen takip ettim. Madem sen vakıfsin güzel kardesim, bize anlatabilir misin neden Riva izni

Futbolu ciddi bir şekilde takip ettigim dönem Özhan Canaydın dönemiyle başlıyor, öncesinde basit taraftardim. Maçları izler, ne transfer takip ederdim, ne yöneticiler kim bilirdim. Hele ki Aysal döneminde çok yakinen takip ettim. Madem sen vakıfsin güzel kardesim, bize anlatabilir misin neden Riva izni verilmediğini-ki o dönem gerçekten çok karşı çıkmıştım, mal varlığı satılmaması icin- FTnin TFF başkanı, Ali dürüst ve Abdulrahimle Ünal Aysalin kuyusunu neden kazdigini anlatabilir misin? Ünal Aysal dediğimiz adamın yanlışları olduğunu kabul ediyorum. Ama kulübün zamaninda yok olmamasini sağlayan ve ciddi manada ileri götüren, klasik Galatasaray siyaseti, ego ve konjonktür tarafından yenilen eski başkana saygım sonsuz. Gelse tekrar yapabileceğini düşünmüyorum. Ama suanki yönetim gibi her alanda ezilen Galatasaray olmayacağını biliyorum. Peşkeş cekilmeyecegimizi biliyorum. Birileri memnun olacak diye karsız anlaşmalarla arazilerimizden olmayacagimizi biliyorum.

Rahmetli Mustafa Cengizin yapılan bu saçma anlasmalar yüzünden neler çektiğini ve ne kadar uğraş verdiğini biliyorum. Onunda şansına başkan yiyen FT vardı ne hikmetse. Madem vâkıfiz Galatasaraya, Dursun dönemleri ile Aysal dönemleri arasında yapılan yanlışların ve doğruların kıyasıni isteyelim sizden. Aysal Galatasaray için neler yapmış 82 yılda, Dursun neler yapmış 72 yılda. Kim kâr elde etmiş, kim neler yapmış öğrenelim sizin değerli bilgileriniz vasıtasıyla
1. Riva iznini vermeyen kulüp kongresi; hesabını niye benden sorduğunu anlayamadım, uygun bulmamışlar demek ki. O Gayrımenkul Fonu kurulmuş olsaydı da meyveleri hemen toplanabilecek bir şey değildi bildiğim kadarıyla. İyi olurdu veya kötü olurdu demek doğru olmaz, detayları sonrasında konuşulacak ve şekillenecekti, proje doğmadan öldüğü için mevzu kapandı gitti.

Yanlış bilinen bir şey; hemen satış yapılsa ve para kasaya girseydi bile içine düşülmüş olan FFP kıskacına hiçbir faydası olmayacaktı. Orada baz alınanın ''Direkt futboldan elde edilen gelirlerle giderler arasındaki denge'' olduğunu biliyorsundur. Hele bazılarının kapıldığı ''Para yağacak, yeni Sneijder-Drogbalar gelecek!'' tarzı hayaller düpedüz cehalet eseriydi yani.

2. Kökten Terimperest ve Aysal düşmanı imişim varsayımından hareket etmişsin galiba; alakası olmadığını, alıntıladığın mesajda fazlasıyla ifade etmişim zaten. Tekrar okumanı rica ederim.

Bu başlıkta başka bir mesajımda, aksi yönde görüşlere cevaben, AİG olayında Ünal Bey' in kulübe çok önemli katkıda bulunduğunu söyledim. Oradan elde ettiği saygınlığın başkan seçilmesinde muhakkak etkisi olmuştur.

Daha seçim öncesinde verdiği harikulade mesajlara pek çokları gibi hayran olmuş, ''İşte GS yi büyük Avrupa kulübü yapacak adam!'' demiştim. Geneli itibariyle desteğimi Terim' i paketlediği zaman dahil olmak üzere sürdürdüğümü de yine mesajımda belirtmişim; daha ne yapmalıydım, tapınmalı mıydım?..

Keşke ipleri tamamen eline aldıktan sonra beklentilerimizi karşılasa ve doğru bir planlama dahilinde gerçekten o diline pelesenk ettiği 'kurumsallaşma' yı sağlayabilseydi. Son dönemde, kurumsallaşma adına işbaşına getirdiği profesyonelleri suçlayan, karşı suçlamalara cevap veremeyen de kendisi oldu. City' de filan astronomik bütçeler kullanmaya alışkın Mancini' yi, yerine getiremeyeceği vaadlerle işbaşına getirdikten itibaren yaptığı her hamle yanlış oldu, toparlamaya çalıştıkça daha da batırdı ve sudan bir bahaneyle -Fatih Altaylı' nın aylar öncesinde bizleri öfkelendiren iddiasını doğrulamak suretiyle- kaçıp gitmek zorunda kaldı.

3. Dursun Özbek savunucusu değilim ki Ünal Aysal-Dursun Özbek dönemlerini kıyaslayıp da hangisinin niye daha iyi olduğunu ispatlamaya yönelik uzun mülahazalar yapmam gereksin. Keşke her bakımdan güven veren başka bir ekip ortaya çıksaydı da meydan bunlara kalmasaydı.

''Vakıf olma'' lafımda gocunulacak bir şey yoktu aslında. Ben bu işlere zamanında gereğinden fazla kafa yorduğum ve senin argümanlarını zayıf bulduğum için öyle demişimdir, belki de çoğu konuda yanılıyorumdur. Herkesten daha iyi bildiğim iddiasında hiç bulunmam, kimin neyi ne kadar bildiğini kim bilebilir?..Yine de kusura bakma...

Bu başlığı yeni gördüm ve düşünülen yapıyı saçma buldum, teşekkürler..

Ünal Aysal basınla ilişkileri yönetse, yönetim kurulu ile Sportif A.Ş. arasındaki köprü olsa ve transfer görüşmelerine katılsa; bu sayede Erden Timur yanında doğru profesyonellerle (veri analistleri, gözlemciler vs.) sadece saha içini yönetmeye odaklansa müthiş bir yapı kurmuş oluruz. Okan Buruk'a da sadece teknik yönetim kalmış olur, hatta onun da ekibini genişletmeliyiz ama orasına sonra da bakabiliriz

Süheyl hocanın açıklamalarının kalanı zaten bütünüyle doğru. Resmen Florya'yı son anda kurtardı adam aday olarak, her Cimbomlu hocaya teşekkürü borç bilmeli

ya uğraşamayacağım bakmakla - o dönemlerde bu kadar detaylı yönetim işlerine bakmazdım.

Riva projesinin başlangıcnı anlaşmasını yapan Dursun Özbek'in ilk dönemi mi ?

Forumdaki Cumhur İttifakı sevdalılarının Tostosçu olması çok normal, sonuçta Dursun Özbek'in de gayesi o çarkın dönmesidir. Bu arada lafım sana değil Hasancım lütfen beni alıntılama senin sadece aşırı iyimser olduğunu biliyorum

Geri
Üst Alt