Süleyman Hurma: "Bizim insanımız fakir"

Lan neden bahsediyonuz bu ulkede calisanlarin %80 i 550 € ve alti kazaniyor!!!

Heeee ama evrupa bizi kiskaniyo tabi!

neden herkes 5000 euroya taktı :)

Öyle diye diye zaten böyle oldu ya , salak herif iste!
Yok 5000€ yok 6000€ .
Normal bir isci alamaz, bu paralari genelde Firmalarda cok yüksek konumlar alir.

Almanya‘da net 2.000€ (3.100€ brüt yapar) aliyorsan iyisindir o bile yetmiyor ama 2.000 + aliyorsan biraz daha rahat yasiyorsun.
Kiralar 700€‘dan basliyor 1.700‘a kadar cikiyor 3-4 oda.

Bayern Münih Kategorie 1 - 70€ .
Borussia Dortmund Kategorie 1 - 55€
RB Leipzig Kategorie 1 - 87€

Bundesliga nerde / Süper Lig nerde.
Zaten genelde burda senelik Kombi aliyorlar, gitmiyorsan internet‘den kulübler o yerini satiyor veya özel siteler var ordan satiyorsun.

Son düzenleme:
Süleyman Hurma: "Efendim yurt dışında şöyle yapılıyor diyorlar. Almanya'da adam alıyor 5.000 Euro maaş, 150 Euro bir bilete veriyor. Ben Karagümrük'te 20 lira yaptığım zaman bileti, insanlara pahalı geliyor. Bunu kabul etmemiz lazım, bizim insanımız fakir."
Galatasaraylılar zengindir para olarak olmasa bile gönül olarak zengindir hepsi bizde localarda bir bilete 1.000 TL veren iş adamları da var kale arkası tribüne 100 lira veren işçiler de var ama kaç para verirse versinler tüm sınıflar eşittir, dosttur, kardeştir, arkadaştır, Galatasaray sosyal ve demokrat bir kulüptür her kesime hitap eder, sınıflar arası ayrımcılığı yasaklar

Süleyman Hurma: "Efendim yurt dışında şöyle yapılıyor diyorlar. Almanya'da adam alıyor 5.000 Euro maaş, 150 Euro bir bilete veriyor. Ben Karagümrük'te 20 lira yaptığım zaman bileti, insanlara pahalı geliyor. Bunu kabul etmemiz lazım, bizim insanımız fakir."
ne diyon kardeşim alamanya bizi kıskaniyür ne diyon hüloğğğğ.

Karagümrük maç bilet fiyatını 20 liraya çıkardığı zaman maça gitmeyen taraftarlar fakirdir demek yanlış bir ifade fanatik değil denmeli doğrusu ben Galatasaray maç bileti 200 lira olsa da giderim ama çoğu zengin arkadaşlarım var tanıdığım sözüm ona Beşiktaşlı ama takımı için bugüne kadar tek kuruş para harcamamış şimdi buna taraftar denir mi

Adamın verdiği rakamlar mecazi neden herkes buna takıldı ?

Ancak hesaba katmadığı Almanların para biriktirmede dünya Şampiyonu oldukları...

Geri
Üst Alt