Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.427
- 5.964
- 1.373
Lan neden bahsediyonuz bu ulkede calisanlarin %80 i 550 € ve alti kazaniyor!!!
Heeee ama evrupa bizi kiskaniyo tabi!
Heeee ama evrupa bizi kiskaniyo tabi!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden herkes 5000 euroya taktı![]()
Galatasaraylılar zengindir para olarak olmasa bile gönül olarak zengindir hepsi bizde localarda bir bilete 1.000 TL veren iş adamları da var kale arkası tribüne 100 lira veren işçiler de var ama kaç para verirse versinler tüm sınıflar eşittir, dosttur, kardeştir, arkadaştır, Galatasaray sosyal ve demokrat bir kulüptür her kesime hitap eder, sınıflar arası ayrımcılığı yasaklarSüleyman Hurma: "Efendim yurt dışında şöyle yapılıyor diyorlar. Almanya'da adam alıyor 5.000 Euro maaş, 150 Euro bir bilete veriyor. Ben Karagümrük'te 20 lira yaptığım zaman bileti, insanlara pahalı geliyor. Bunu kabul etmemiz lazım, bizim insanımız fakir."
ne diyon kardeşim alamanya bizi kıskaniyür ne diyon hüloğğğğ.Süleyman Hurma: "Efendim yurt dışında şöyle yapılıyor diyorlar. Almanya'da adam alıyor 5.000 Euro maaş, 150 Euro bir bilete veriyor. Ben Karagümrük'te 20 lira yaptığım zaman bileti, insanlara pahalı geliyor. Bunu kabul etmemiz lazım, bizim insanımız fakir."
Benimde ilk o aklimdan gecti. Almanyada kim 5k euro maas aliyor5000€ derken çok mütevazı bir yaklaşım olmuş gerçekten.
benBenimde ilk o aklimdan gecti. Almanyada kim 5k euro maas aliyor![]()
Bak bunda haklisin, gençlikleri Opel Corsa, Emekli olunca Mercedes Cl Klasse ile geçiyor..Adamın verdiği rakamlar mecazi neden herkes buna takıldı ?
Ancak hesaba katmadığı Almanların para biriktirmede dünya Şampiyonu oldukları...
Ali abi 150 Euro yollar mısın?
IBAN AT ASLANIMAli abi 150 Euro yollar mısın?