# Sulley Muntari

Cevap: # Sulley Muntari

Muntari alternatif olarak düsünülmez, bu neredeye imkansiz gibi. Muntari yada Källström, bu iki isimden biri alinacaktir. Daha takimda o bölge icin Emre, Selcuk, Yekta, Ayhan ve Culio var. Bunlar zaten o bölge icin suanda yeterlidir, biz Källström'e odaklanalim.

Defansiv orta sahaya Cana, Ceyhun ve Selcuk(gerekirse) yeter. Orta sahanin ortasina da Emre, Yekta, Selcuk, Ayhan, Culio + Källström yeter de artar.

Muntari suanda hem maliyet hemde Afrika Kupasina gidecek olmasindan dolayi bana gereksiz geliyor.

muntari ön liberoda oynuyorda. kalstörümün yerine düşünülüyorsa hic düşünülmesin.

Oynar ama ön libero orjinli bir adam değil, orta sahada sol iç'te oynadı bu zaman kadar, sol kanatta falan oynamışlığı falan da var ona bakarsan. Kallström'le çok farklı tip oyuncular, Muntari basan, daha defansif bir oyuncu, Kallström ise daha ofansif ama sonuç olarak oyun tarzları birbirine benzemese de aynı mevkinin oyuncuları. Birbirlerinin alternatifi olacak oyuncular değiller ama Kallström sanırım yönetimin istediği bir isimi teknik ekibin değil. Fatih Terim'in aklında daha çok böyle tip bir oyuncu olabilir, Kallström'ü o yüzden bekletiyor olabilir, o zaman anlarım.

NOT: Ayrıca Necati, alternatif derken transfer hedefi olarak alternatiften bahsediyorum, yoksa Muntari'yi alıp yedek bekletmeyceklerini ben de biliyorum.

dun muntari nin interden bir macini izledim,gelirse top kapma rekoru kirabilir:D

cok top caliyor ve cok kosuyor ama oyun kurmasini bilmiyor.

Hala Cana'nı yerine Muntari deniliyor ya,pes doğrusu.Kocakoca insnalarda bunu haber yapıyor.Yahu ne alaka Muntari ne alaka Cana.Nerde bu devlet nerde bu insanlar.

Top kullanamaz, oyun zekası vasat, tekniği iyi değil ve ofansif katkısı yok denecek kadar az.

Önce Muntari sonra İnter geliyor!

İtalyan ekibiyle iyi ilişkileri olan Galatasaray, Muntari için büyük ölçüde anlaşma sağladı. Cim Bom, önce yıldız oyuncuyu, sonra da sezon açılışı için İnter'i Türkiye'ye getirecek.

muntari-37029_501.jpg

Galatasaray, transferde bombaları bir bir patlatıyor. Dün Ceyhun Gülselam'la sözleşme imzalayan Aslan, ardından Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı kadrosuna kattı. Ancak Cim Bom'un durmaya hiç niyeti yok. Şimdiki hedef, İnter'in Ganalı yıldızı Sulley Muntari.

Yönetimin bu konuda en büyük güvencesi, İnter kulübüyle yıllardır süren iyi ilişkiler... Özhan Canaydın döneminden beri İnter Başkanı Moratti'yle yakın ilişkileri bulunan Galatasaray, öncelikle Muntari transferinde kolaylık istedi. İtalyan ekibinin bu ricaya, "Siz oyuncuyla anlaşın, kulüpler arasında bir sorun yaşanmaz" cevabını verdiği öğrenildi. Galatasaray'ın ayrıca İnter'den, başta Diego Milito olmak üzere, başka futbolcular için de araştırma yaptığı kaydedildi. Sarı-Kırmızılılar'ın, İtalyan devinden transfer dışında da önemli bir isteği oldu. Sezon açılışı için Barcelona'yı düşünen yönetim, bu takımın yoğun programı nedeniyle amacına ulaşamayınca rotayı İnter'e çevirdi. Yapılan görüşmelerin sonucunda İnter, 24 Temmuz'da Türk Telekom Arena'da sezonun açılış maçına gelmeyi kabul etti.

Cana yerine Muntari gelirse Digitürk´ü paramparça yapacağım.

Cana ile muntariyi nasıl mukayese ediyorsunuz anlamıyorm, cana pas özürlü muntari gayet güzel pas yapabiliyor.

Selçuk-Muntari-Kallström orta sahası şampiyonluğa oynatır

Muntari gelirse, yeni sezon formasını Mustafa Sarp alacağım.

Bazı oyuncuların oynadığı klupler sizi yanıltıyor.Muntari çok kötü bir oyuncu net olarak.

Önce Muntari sonra İnter geliyor!

İtalyan ekibiyle iyi ilişkileri olan Galatasaray, Muntari için büyük ölçüde anlaşma sağladı. Cim Bom, önce yıldız oyuncuyu, sonra da sezon açılışı için İnter'i Türkiye'ye getirecek.

muntari-37029_501.jpg

Galatasaray, transferde bombaları bir bir patlatıyor. Dün Ceyhun Gülselam'la sözleşme imzalayan Aslan, ardından Lazio'nun Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı kadrosuna kattı. Ancak Cim Bom'un durmaya hiç niyeti yok. Şimdiki hedef, İnter'in Ganalı yıldızı Sulley Muntari.

Yönetimin bu konuda en büyük güvencesi, İnter kulübüyle yıllardır süren iyi ilişkiler... Özhan Canaydın döneminden beri İnter Başkanı Moratti'yle yakın ilişkileri bulunan Galatasaray, öncelikle Muntari transferinde kolaylık istedi. İtalyan ekibinin bu ricaya, "Siz oyuncuyla anlaşın, kulüpler arasında bir sorun yaşanmaz" cevabını verdiği öğrenildi. Galatasaray'ın ayrıca İnter'den, başta Diego Milito olmak üzere, başka futbolcular için de araştırma yaptığı kaydedildi. Sarı-Kırmızılılar'ın, İtalyan devinden transfer dışında da önemli bir isteği oldu. Sezon açılışı için Barcelona'yı düşünen yönetim, bu takımın yoğun programı nedeniyle amacına ulaşamayınca rotayı İnter'e çevirdi. Yapılan görüşmelerin sonucunda İnter, 24 Temmuz'da Türk Telekom Arena'da sezonun açılış maçına gelmeyi kabul etti.

Interden ne zaman oyuncu aldıkta iyi ilişkilerimiz var.

Alacagimiz en kotu oyunculardan biri olur. Kesinlikle gelmesin, aradigimiz kan degil.

bu kadar haftalık transfer sessizliğinden sonra muntari geliyorsa fatih hocanın bir bildiği vardır derim bunca zamandır floryada sabahlıyo. ama ben genede inanmıyorum nedense bu transfere

Geri
Üst Alt