# Sulley Muntari

Cevap: # Sulley Muntari

Bazı oyuncuların oynadığı klupler sizi yanıltıyor.Muntari çok kötü bir oyuncu net olarak.

bu adam bu kadar kotuyse udinese'de nasil oynadi o kadar yil? portsmouth'ta nasil fa cup kazanan takimin en onemli adamlarindan birisi oldu? ordan nasil intere gitti?

Cevap: # Sulley Muntari

bu adam bu kadar kotuyse udinese'de nasil oynadi o kadar yil? portsmouth'ta nasil fa cup kazanan takimin en onemli adamlarindan birisi oldu? ordan nasil intere gitti?

FA Cup'un finalinde bu sezon Birmingham da oynadi, kiyas etmek dogru olmaz. IBB de kupa finali oynadi mesela.

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

olur olur sen merak etme

Oynadığı takım bir futbolcunun kaliteli olup olmadığını tek başına göstermez tabiki.Bu sadece bir değişken olabilir ama birsürü değişken arasında bir değişken tabiki.Çok büyük,çok başarılı takımlarda 3-4 tane saçma sapan futbolcu sayılabilir,hani yeteneksizin önde gideni dediğim türden.

Ancak burda şöyle bişeyde var,mesele tarzını beğenmekte olabilir.Mesela bazıları çok teknik olmasada savaşan futbolculardan hoşlanır,bazıları bundan hoşlanmaz,yani onun için futbol daha değişik bir oyundur,bu açıdanda kaliteli futbolcu değerlendirmesi daha başkadır.

bu adam gana takiminda da gayet iyiydi ayrica oyle cok kotu boooog igrenc insh gelmez denecek bir adam degil

Kapısında yattığımız Muslera'yı 40 metreden avlamıştı.

Katılıyorum.

Oynayacağımız sisteme göre faydalı olabileceğini düşünüyorum,gelirsede itirazım olmaz.Ancak beğenmeyenlerede birşey diyemem.Çünkü biraz değişik stili olan bir adam.Beğeni konusunda uzlaşmak zor oluyor o açıdan.

İnter'de Mourinho sürekli şans veriyordu.

Herif iyi şut atıyor Cana'dan artısı da bu ...

[video=youtube;vioc9eU7naA]https://www.youtube.com/watch?v=vioc9eU7naA[/video]

bakin canayi cok severim ama muntariye kazma diyen adamlar lutfen cevap versin, o golde topu alip dondugu gibi cananin topla donmesi yaklasik kac saat surer?

bakin canayi cok severim ama muntariye kazma diyen adamlar lutfen cevap versin, o golde topu alip dondugu gibi cananin topla donmesi yaklasik kac saat surer?

Cana-Muntari'den kötü, Muntari-Mustafa Sarp'dan kötü.

Kilid.

adam tek başına bi orta saha FT nin tek önliberolı taktikle oynayacağını düşünürsek mutlaka lınması gereken biri tek başına ön libero oynayabilen az oyuncudan biri

Cana ilen neden kiyasliyoz onu anlamadim. Muntari kotu bir oyuncu, Udinesede iyi oynamis. Interin en kotu oyuncularindan biri ilan edilmis bir adam. Ve gecen sezon kiralik gittigi Sunderland da ilk 11 e girmekte zorlanmis bir oyuncudur. Ve oynadigi maclari izledim, bir iki iyi pasdan baska hicbir yarari yok.

YouTube - ‪Sulley Muntari Stupidity - Catania 3 - 1 Inter Milan‬‏

+ Inglizcesi olanlar bi baksin, kendi taraftari ne dusunuyor.

* Yuzde 75% satilmasini istiyor...

Adamlarin ne dedigini yazardim buraya ama zamanim yok. Ama simdiye kadar okudugumun hepsi burdaki interli gibi dusunuyo

"God damn it. He is returning????"

Yani "Allah kahretsin, [inter'e] geri mi geliyor"

avrupanın kalbur üstü oyuncusudur kalström ü tercih ederim

Geri
Üst Alt