# Sulley Muntari

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

Cana ilen neden kiyasliyoz onu anlamadim. Muntari kotu bir oyuncu, Udinesede iyi oynamis. Interin en kotu oyuncularindan biri ilan edilmis bir adam. Ve gecen sezon kiralik gittigi Sunderland da ilk 11 e girmekte zorlanmis bir oyuncudur. Ve oynadigi maclari izledim, bir iki iyi pasdan baska hicbir yarari yok.

YouTube - ‪Sulley Muntari Stupidity - Catania 3 - 1 Inter Milan‬‏

Üstelik Sunderland opsiyon hakkiyla kiralamisti. Performansindan memnun kalmadiklari için kullanmadilar. Muntari ancak B8'den bosalan kazma orta saha oyuncu kontenjanini tekrar doldurur.

Evet Kewell gelmeden yazilanlari da burada paylasalim, ya da Keita.

Serie A ve Premier Lig ile sirin ligimiz arasinda fark var bildiginiz uzere.

Evet Kewell gelmeden yazilanlari da burada paylasalim, ya da Keita.

Serie A ve Premier Lig ile sirin ligimiz arasinda fark var bildiginiz uzere.

Kewella kimse laf etmemisti, Keita'yı da cogu kisi tanımıyodu veya oyunu hakkında fikri yoktu. Yinede olumlu karsılandı.

Cana ilen neden kiyasliyoz onu anlamadim. Muntari kotu bir oyuncu, Udinesede iyi oynamis. Interin en kotu oyuncularindan biri ilan edilmis bir adam. Ve gecen sezon kiralik gittigi Sunderland da ilk 11 e girmekte zorlanmis bir oyuncudur. Ve oynadigi maclari izledim, bir iki iyi pasdan baska hicbir yarari yok.

YouTube - ‪Sulley Muntari Stupidity - Catania 3 - 1 Inter Milan‬‏

+ Inglizcesi olanlar bi baksin, kendi taraftari ne dusunuyor.

* Yuzde 75% satilmasini istiyor...

Adamlarin ne dedigini yazardim buraya ama zamanim yok. Ama simdiye kadar okudugumun hepsi burdaki interli gibi dusunuyo

"God damn it. He is returning????"

Yani "Allah kahretsin, [inter'e] geri mi geliyor"

Yahu İnter de başarısız olan bir oyuncu bizde başarılı olamaz mı, ne gereksiz yorumlar bunlar. İnter'e niye alındı bu adam, Portsmouth da müthiş oynadığı için. Demek ki başarılı olduğu ortamlar var Muntari'nin. Sunderland'de, Marsilya'da iyi sezonlar geçiren Cana bizde kötü oynadı. Lyon da gitsin diye kampanya başlatılan Keita burda efsane oldu. İş yapmaz denilen Nonda taraftarın sevgilisi oldu. Taraftar yorumlarına pek dikkat etmemek lazım..

onu mu dedim ben?

onu mu dedim ben?

2. bir Serhat olma yolunda ilerliyorum diyosun yani? Millet ne diyorsa aksi cevapla karsılık veriyosun. Olmuyor reis.

Muntari yetersiz olan Cana'dan daha yetersiz bir oyuncusu. Stoper pozisyonuna transfer edilicekse gelsin. Bu adam Inter'e yakısmadıgı gibi Galatasaray orta sahasınada yakısmaz.

5-0'lık City macı aklıma geliyoda, aman diyorum. Vieira-Toure ikilisi bu adamı 70 dakika sahadan sildiler. Bu kadar ne yaptıgını bilmez, her topa cift ayakla dalan baska bir oyuncu yok piyasada.

gelmesin defansı gerçekten çok iyi ama pek güven vermiyor

Yahu İnter de başarısız olan bir oyuncu bizde başarılı olamaz mı, ne gereksiz yorumlar bunlar. İnter'e niye alındı bu adam, Portsmouth da müthiş oynadığı için. Demek ki başarılı olduğu ortamlar var Muntari'nin. Sunderland'de, Marsilya'da iyi sezonlar geçiren Cana bizde kötü oynadı. Lyon da gitsin diye kampanya başlatılan Keita burda efsane oldu. İş yapmaz denilen Nonda taraftarın sevgilisi oldu. Taraftar yorumlarına pek dikkat etmemek lazım..

Yani "Ya tutarsa" hasabi yapiyorsun. 5 milyon bonsevis ve 2.5 senelik fiyatini kim odeyecek. Klup zaten borc icinde yuzuyo, hatali ve yanlis transfer yapma luksumuz yok. 2007 de iyi bir sezon gericen biz oyuncuyu istiyorsun. Hagi tuttu diye iyi kluplerde oynamis yasli adamlari topladik kac senedir, sonuc ne?

Eger Cana gelmeden once bu forumda olsaydin, onada karsi cikardim. :b5:

Bu adam her maç kırmızı görür..

Böyle adamları almayacaksın gram beyin yok bu herifte..

Çatara patara girer..

Muntari artık bıktı

Aslan'ın gündemindeki yıldızlardan biri olan Sulley Muntari, kulübü İnter'den git gide uzaklaşıyor.

Ganalı futbolcunun menaceri Frank Schreier, yaptığı açıklamada İtalyan kulübünde olup bitenleri anlamakta zorluk çektiğini ifade etti. Schreier, “Teknik direktör Leonardo görevinden ayrıldı ve Paris Saint Germain’in sportif direktörü oldu. Yeni hocanın kim olacağı henüz belli değil” derken Muntari’nin ilgisizlikten şikayetçi olduğunu vurguladı. Schreier, “Kulüpte hiçbir yetkiliden bize görüşme talebi gelmedi. Muntari de geleceğini düşünmek zorunda. Bu durumdan bıktığını ve ayrılmaya yakın olduğunu söyleyebilirim” diye konuştu. Schreier daha önce yaptığı açıklamada, Galatasaray’dan çok cazip bir teklif geldiğini ve değerlendirebileceklerini söylemişti.

fanatik

Cevap: Muntari artık bıktı

bize gelsin dyecem 50 kişi karşı çıkacak. o yüzden susuyorum :D

Muntari, Mourinho ile birlikteyken müthişti. Aynı katkıyı sağlarsa gelsin. Güzel olur.

Ben de Muntari haberlerinden bıktım.Fransa'dan alınabilecek çok yetenekli orta saha oyuncuları varken neden bu adamın peşine düşeriz halen anlamış değilim.

bi an önce temmuz olsada bitse şu transferler. paranoyak olduk be:dedikodu:

vayyy bızım sitenin mobil ozelligi varmıs yeni kesfettim

Muntari nasıl oynatılmak isteniyor acaba?

Bir ön libero,Muntari,ve 10 numara?

Yada Selçuk Muntari?

Yada Selçuk,Muntari,ZM?

Yada değişik kombinasyonlar?

Ben ilki olacaksa Muntari Gelsin diyorum şahsen.

Mohamed Sissoko'yu tercih ederim.Şu adama bir yüklenilse..

Tabii bonsevisi pahalı da olabilir,ancak ilaç olur...Reyes ,Forlan transferinden daha çok sevinirim...

Geri
Üst Alt