# Sulley Muntari

Cevap: # Sulleyman Ali Muntari

Reyes'İ sağa alıp,Elmander'i kulübüye korsak,Orta alanda boşalan yerede iyi bir 10 numara koyarsak,güzel bir 11 olabilir.

Arkadaşların söyledikleri doğru yalnız,Forlan gelirse o 10 numara gibi oynar,Baros ya da Elmander santrafor olarak oynar.Yani muhtemelen orta sahaya defansif yönü biraz ağır basan bir oyuncu alırız daha da takviye yapmayız o bölgeye.

Reyes'İ sağa alıp,Elmander'i kulübüye korsak,Orta alanda boşalan yerede iyi bir 10 numara koyarsak,güzel bir 11 olabilir.

Anlaşılan şu ki Fatih Terim 5 değil 4 orta sahayla oynayacak. 2 değil 1 forvetle oynayacak. Elde Elmander ve Forlan gibi 2 tane Alex pozisyonunda oynatacağı adam var. Bunlardan birini o bölgede kullanıcak. Baros gönderilir mi bilmiyorum, bence plan buysa sadece Elmander ve Forlan yetmez sezonu götürmeye, bence bu nedenle kalır ve 3 ü değişmeli oynarlar. Hatta Forlan Atletico'da Aguero ile sürekli önlü arkalı değişerek oynuyordum. Burda da Elmander ile aynı değişimi gösterir saha içerisinde.

Bu arada hücum hattı eğer uyum sağlar ve sakatlık yaşamazsa son derece yeterli. Reyes oynadığı her bölgede oyun kurma özelliğine sahip bir adam. O bakımdan bence çok kıymetli bir oyuncu.

Ancak Muntari'yi de alırsak şöyle bir orta saha ve defans hattı ortaya çıkıyor ideal 11'de

Muntari - Selçuk

Çağlar - Servet - Ujfalusi - Sabri

Bu geri dörtlünün tek avantajı Sabri'dir. Tam Reyes'in arkasında istediği cins bir oyuncu. Performansını katlar bu oyuncunun Sabri. Ancak topu hücum hattına taşımak hakikaten çok zor olacak bu orta sahayla. Selçuk tamam topu kullanabilen bir adam. Ama defansa da oyun kurma özelliği olan Garay gibi bir oyuncu şarttı eğer Muntari transfer edilecekse. Servet'in topla oynama becerisi belli, Ujfalusi kötü değil ama takımı ileri taşıyacak bir Popescu da değil. Muntari zaten kontrolsüz güç. Orta sahada her yere koşsun. Baskı yediğimiz maçlarda çok zorlanırız.

Herkes Muntari'nin başarısız olacağını düşünüyor ama inanın bana Muntari gelirse çok başarılı olacak! bugün İtalyada, İngilterede yılda 15-20-25 maç oynayan adam inanın Türkiye'de 30-35-40 maç rahat oynar! Kendimizi fazla yüksek görmemeliyiz alttarafı Türkiye ligi oynayacağız! o yüzden bu adam bizi uçurur.. Zaten böyle mücadelesi yüksek oyuncular biizm ligde iş yapar, bizde kallström gibi kırılgan ve defans yönü zayıf adam iş yapmaz! Kallströmdense şahsen bin defa Muntari derim ben. Adamın kariyerinde Şmapıyonlar ligi sampıyonlugu Seri a sampıyonlugu Ingıltere kupası bile var! Hem düşünsenize sağ içte Selçuk sol içte Muntari tadından yenmez! adam hem zenci hem sol ayaklı daha ne istiyorsunuz? bizimde zencimiz olacak sonunda işte :) hem ne demişler Fener zenci sever :D

Mustafa Sarp'da 35-40 maç oynuyor, sonuç ortada. Sadece fazla maç oynaması önemli değil, aklıyla oynaması önemli. Muntari'de o akıl yok. Mustafa+Barış= Muntari sadece renk farkı var.

Ancak Muntari'yi de alırsak şöyle bir orta saha ve defans hattı ortaya çıkıyor ideal 11'de

Muntari - Selçuk

Çağlar - Servet - Ujfalusi - Sabri

60. dakikadan sonra Muntari kafayı yer :D

Selçuk'un defansif özelliklerinin çok fazla olmadığını düşünürsek Muntari o bölgeyi biraz zor taşır gibi sanki

umarım yönetim bu hatayı yapmaz muntari beyniyle değil ciğeriyle oynar oyun okuma zekası nerdeyse yok topu geçen rakibe vurmak gibi hobileri var sabriyi yeni düzelttik bu adam ultraslan ın ömründen ömür alır catania deplasmanında 2 dakika da zorla 2 gereksiz sarı kart gördükten sonra morinho nun gözünden düşmüştü ne zaman yedek kaldı inter kendini topladı

kim kallström gibi sıradışı bir yetenek varken barış özbekin zenci modeline mesai harcamak tamamen gereksiz muntari go home dostum..

Sevilla Napoli falan istiyor

Muntari iyi oyuncudur.

Sülüman Din kardeşiyiz ama gelme lan Kim gelsin sen gelme

Kallström'ü daha çok isterdim ama sanki Selçuk'un yanına 90 dk koşup basan bir adam daha iş yapar gibi. Umutluyum ben.

Kallström'ü daha çok isterdim ama sanki Selçuk'un yanına 90 dk koşup basan bir adam daha iş yapar gibi. Umutluyum ben.

Kim'i istemeyen adam su sebepten dolayı istemiyorsa eyvallah diyebilirim ama bu laftan sonra adayım sülüman derse hadi be ordan derim kibarca lafım sana degil üstad sen yazdıgın icin senden aldım:) Muntari ne cigersizdir nede oyun zekası üst düzeydedir vasat bir zenci o kadar fransa liginde hem cigersiz hem akıllı adamlar buluruz biraz tuzlu olsada he ucuz olsun dersin en azından cigersiz bulursun:D

canadan farki yoktur. her an takimi 10 kisi burakabilecek. teknigi 0 olan birisidir.

İlginç bir eşitlik var.

Bence daha iyisi gelebilirdi ama bu da idare eder şıkkı olsa o birinci olur. :)

Gelmesin bu adam,bıktım barış tarzı,muntari tarzı beyinsiz ortasahalardan.İstemiyorum böyle adamları.

Kim'i istemeyen adam su sebepten dolayı istemiyorsa eyvallah diyebilirim ama bu laftan sonra adayım sülüman derse hadi be ordan derim kibarca lafım sana degil üstad sen yazdıgın icin senden aldım:) Muntari ne cigersizdir nede oyun zekası üst düzeydedir vasat bir zenci o kadar fransa liginde hem cigersiz hem akıllı adamlar buluruz biraz tuzlu olsada he ucuz olsun dersin en azından cigersiz bulursun:D

Anladım. :) Doğru söylüyorsun zaten bence 6-7 milyon euro verilecekse daha iyisi çook rahat bulunur. Ama gelecekse de vay niye geldi diye üzülmem.

Lorik Cana en azından sarı kart gördükten sonra frene basmayı biliyor, sertliği azaltıyor. Muntari ise öyle değil, nerdeyse rakibe her müdahalesi tehlikeli. Top kullanma becerisi de pek iyi değil ayrıca.

boş boş konuşmayın beyler... adam o kadar kötü topçuda nasıl İnter'e kadar yükseldi? morunho körmüydü? adamın kariyerinde ŞL şampiyonlugu bile var! bence yılın transferi olur Muntari tam anlamıyla dunya capında bir oyuncu. Muntarinin iyisi Cambiassodur oda bize gelmez. Tabi siz barışalra sarplara alışmışsınız muntari reyiz neyinize.

[video=youtube;YALsSfu2LM0]https://www.youtube.com/watch?v=YALsSfu2LM0&feature=related[/video]

boş boş konuşmayın beyler... adam o kadar kötü topçuda nasıl İnter'e kadar yükseldi? morunho körmüydü? adamın kariyerinde ŞL şampiyonlugu bile var! bence yılın transferi olur Muntari tam anlamıyla dunya capında bir oyuncu. Muntarinin iyisi Cambiassodur oda bize gelmez.

Kerem inanının kariyerinde uefa kupası var. q7 yide jose istedi kac kere oynadı? Bir tez savunurken tutarlı savunun bari benim babam senin babanı döver yada fener bizi yendi biz uefayı aldık o zaman fenerde uefa sampiyonu mantıgıyla yapmayın su işi gözünüzü seviyim

Geri
Üst Alt