# Sulley Muntari

Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"

Orta sahanın ortası için gelecekse bize az gelir. Ben oraya böyle daha efektif, daha creativ bir oyuncu düşünürdüm. Bu adamı B2B olarak düşünürsek yanılırız.

Selçuk ----Muntari

-----Transfer----

Bence pek sıkıntı çekmeyiz creativlik açıdan , Selçuk ve Muntari iyi toplar atar ileriye ama ben Muntariyin alınmasına karşıyım , daha iyi biri alınabilir senin dediğin gibi.

b2 dediğiniz nedir ya futbolda öle bi mevki yok neler uyduruyonuz

Sadece yeterli bir isim.

Daha fazlası değil.Kısa dönem kontrat ile sonuca gidebiliriz bu arkadaş üstünden.

[video=youtube;RN19rJ6sogU]https://www.youtube.com/watch?v=RN19rJ6sogU&feature=related[/video]

Muntari vs Muslera..Leo Franco-Selçuk vari bir gol olmuş :asd:

Selçuk ----Muntari

-----Transfer----

Bence pek sıkıntı çekmeyiz creativlik açıdan , Selçuk ve Muntari iyi toplar atar ileriye ama ben Muntariyin alınmasına karşıyım , daha iyi biri alınabilir senin dediğin gibi.

Ben Muntari ve kaleciden sonra yabancı transferinin kapanacağını düşünüyorum. Tabi RUF gelirse. Biz orta sahaya sadece bir tane adam alıcaz gibi. O da Muntari olacak galiba. Terim o mevkide Selçuk - Muntari ve Ceyhun düşünüyor olabilir. O bölgenin oyuncularını yazalım

Ceyhun

Ayhan

Muntari - Cambiasso (ikisinden birisi yada başka bir transfer)

Selçuk

Emre Çolak

Culio

Yekta (Devamlı unutuyoruz bu adamı)

Alt yapıdan Cumhur (kullanacaktır Terim)

bence alınacak orta saha ile birlikte orta saha transferi kapanacak

Muntari yerine kalström gelmeli.Muntari inter'de Maxwell ile birlikte en beğenmediğim oyuncuydu.

Ben Muntari ve kaleciden sonra yabancı transferinin kapanacağını düşünüyorum. Tabi RUF gelirse. Biz orta sahaya sadece bir tane adam alıcaz gibi. O da Muntari olacak galiba. Terim o mevkide Selçuk - Muntari ve Ceyhun düşünüyor olabilir. O bölgenin oyuncularını yazalım

Ceyhun

Ayhan

Muntari - Cambiasso (ikisinden birisi yada başka bir transfer)

Selçuk

Emre Çolak

Culio

Yekta (Devamlı unutuyoruz bu adamı)

Alt yapıdan Cumhur (kullanacaktır Terim)

bence alınacak orta saha ile birlikte orta saha transferi kapanacak

Böyle olursa yüzde yüz haklısın , Muntariden daha creativ bi oyuncu gerek , çok defansiv olur aksi taktirde.

Muntari başlığını okudum da ne çok istenmemiş adam.Şaşırdım cidden.Bu zamana kadar tam anlamıyla bir orta saha ile oynamadığımız içindir ki taraftarlarda ne istediğini bilemez duruma gelmişler.Kalström'ü tercih ederim diyenler olmuş kaldı ki herkes onu tercih eder.Bu iki oyuncuyu kıyaslayarak değil de takım kadrosuna bakarak hangisine daha çok ihtiyaç var ona bakmak lazım.Takımın orta sahası yıllardır çöküntü bir haldeyken, yapılan Yekta ve Culio transferleri bile takımın orta sahasında değişime neden oluyor ve taraftarların bunları unutup Muntari'ye tukaka demeleri gerçekten ilginç.Bu adamın takımı geleceği takım İnter.Haa İnter'de oynayan herkes çok iyi anlamına gelmesin ama İnter'den Cambiasso'yu değil ancak bu tarz adamları alabilirsiniz.Bu tarz adamları derken kimse küçümsediğimi düşünmesin bu adam Türkiye Ligi'nde kral orta saha olur.Oyun zekasından bahsetmiş bazıları da Mehmet Topuz'da mı var oyun zekası yoksa Selçuk Şahin'de mi ? Bize ne abi onlardan diyenler var elbet aranızda ama unutmayalım ki bu takım sadece ligde oynayacak bu sezon.Avrupa Kupalarına katılamamış bir takımın transfer handikapları olacak bu yüzden.

Cana saf bir ön libero Muntari gidip gelebilen bir orta saha aynı tipte adamlar değil. Kötü bir adam değil ama bence bizim aradığımız adam da değil.

arkadaşlar şahsi fikrim Muntari'ye Kallström'den daha fazla ihtiyacımız olduğu bir kere yaşı ideal bir de ortsahadaki yıllardır çektiğimiz dinamizm i katabilecek biri katılmayabilirsiniz...

Muntariden daha iyilerini bulabiliriz

Şöyle bir videosunu buldum.Video izleyip yorum yapmayı sevmem.Bildiğim bir oyuncu zaten kendisi de hiç izlemeyenlerin akıllarında bir resim oluşsun diye paylaşıyorum.

muntarinin top kapmaktan başka bişey yaptığı yok. tekniği istediğimiz seviyede değil. cana dan çok farkı olmayacak bir transfer

Muntarinin daha atletik ve çevik olduğu doğrudur ama tekniği ve oyun zekası dediğiniz gibi..Ama Türkiyede iş yapar mı ? yapar bence..

Orta Sahanın ortası , hem ileri hem geri çalışan bi adam yani b2b.

aslında sola yakın ,sol iç gibi oynardı

orta göbekdede oynar..

inter öncesinde muhteşem bir oyuncu idi,tam box to box

interde serseme döndü

bize gelirse mevcut kadro yapısında ve selcuk inan gibi iyi bir pasörün yanında herhalde son 10 yılda riberiden sonra ikinci en iyi oyuncu olur.

Geri
Üst Alt