Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.158
- 148
- 1.358
Cevap: "G.Saray Muntari'ye teklif yaptı"
kaç yaşında beyler bu aga.
kaç yaşında beyler bu aga.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muntari candır-canandır ! Bizim teknik oyuncuya ihtiyacımız yok bize ortasaha amelesi lazım koşan pres yapan top kapmaya çalışan. Bunların hepsi muntari'de var !
Muntariyi beğenmeyene avatarımdakini öneririm![]()
Transfer ölçümüz Sarp mı?
ben ölçüden bahsetmedim elindeki en son adam böyle iken Muntari'ye burun kıvırmak abes kaçar...
Alakası yok aynı fiyata hatta daha ucuzunu Fransa liginden sürüyle futbolcu alırsın ki aldığın adam da Afrikalı Barış Özbek. Bu oyuncuya burun kıvırılır.
Barış´ı geri alalım o zaman Trabzon´dan.Bize zeki,fizik gücü yüksek ve teknik adam lazım,yemişim deli dana gibi koşmasınını!
ben ölçüden bahsetmedim elindeki en son adam böyle iken Muntari'ye burun kıvırmak abes kaçar...
Barışla muntari'yi birmi tutuyon![]()
![]()
Barış'da beyin yok beyin ! Kendimizi gökyüzünde görmeyelim avrupa'da olmayan Galatasaray'a cambiasso fln gelmez ! Muntari gelirse gelir
Elimizde Sarp var diye , Sarptan iyi olan her bi futbolcuya gel aga mı diyeceğiz , çok saçma . Aynı fiyata Muntariden daha iyisini alabilicek durumda iken neden almayalaım ?