her fırsatta uğur'a dönüp el kol hareketi yapıp gollere sevinen taraftar görmek istiyorum.

Öyle bi koyalım ki sesleri Trabzon'dan gelsin.

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Donk
Belhanda - Selçuk
Feghouli - Gomis - Rodrigues

TD: Fatih TERİM​

En son içeride yenildiğimiz gibi absürt işler olmaz ise şansları yok.

Talimat almış bir hakem olmazsa sahada kesinlikle kazanırız diyorum 50 bin taraftar önünde başını döndürürüz bunların...Kalan 8 haftada umarım gereksiz cezalar sakatlıklar olmazda ligin kralı geri döner artık Beşiktaşın şımarıklığı sıkmaya başladı...

Hocam artık sen geldin şu bize karşı panter kesilen ve dangalak topçularının yendikten sonra ötüp durdugu takıma lütfen gerekeni yapıver.
Hatta öyle bi gerekeni yap ki o gün stada giden tüm renkdaşlar zevkten 4 köşe olarak ayrılsınlar.

Yahu Trabzon'dan falan korkuyorsanız Galatasaraylı demeyin kendinize. Her maçta puan kaybedebilirsin her takım her takımdan puan alabilir Süper Lig'te ama korkmayın yahu. Yazık günah. Bir de winnerız diye dolaşıyorsunuz ortalıkta.

1 haftayı aslıhan gürbüzle geçirsem sabredebilirim.daha cok var :/

Yine en son biz oynuyoruz.5 haftanın sadece 1 inde erken oynuyoruz.Sizin yapacağınız programın :mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pazar günü olması iyi olmuş maçı seyredebileceğim demektir. Hınca hınç dolu tribünler önünde marizleriz. Rahat olun.

Sana mı soracak tff ne zaman oynayatacagini üslubuna dikkat civelek

Bu Alemin Tek Kralı

Ben de sana mı soracağım nasıl konuşacağımı.Hadi işine bak sinirlerimi zıplatma.Askerlik arkadaşım mısın da bana soyadımla hitap ediyorsun.Ulan azcık yaşınıza başınıza bakın da karşınızdakiyle öyle konuşun.Soyadım burda yazan değil diye milyon kere söyledim ama hala aynı devam edenler var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben kolay maclari once , rakip oldugum takimlarla ise sonra oynamayi yeglerim hep

cumadan kazanip beklerken , ne sonuc ciksa kar dersin .. ama cuma puan kaybedersen de , rakipler de belki kaybeder dersin

eskiden sonra oynamanin avantaj oldugu dusunulurdu fakat ben buna hep muhaliftim

fakat bjk veya fb , basaksehirle oynarken de tam tersi , son maci oynamak isterim , cunku lig oynanirken son maca veya en azindan pazar aksamina kalmak tum ilginin o zamana yogunlasmasi ve en sahibinin motivasyonunun , deplasman takiminin da stresinin artmasi demek

hele hele de puan olarak avantajli isen

Maçın 1 Nisan'da olduğunu düşünürsek olası puan kaybında başlıklar belli.

Ercan in yorumlarina 90% istirak etmem , hatta burada da satasan kendisi , kesin haksiz

ama hakkini vermem lazim ki tartistigi uyeyi bu konu ozelinde paspas yapmis ... (diger takismalarda kim galip geldi bilemem ama burada arkadasi harcamis resmen)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Aç baka bakalım yenildiğimiz veya zorlandığımız maçları ne zaman oynamışız.Boş boş konuşma da aç bak

Genelde ya rakiplerden sonra , ya da son maca kaldigimizda puan kaybetmisiz .

sanirim buyuk maclarda cok puan kaybi olmasi da etken olabilir , cunku o tarz maclari sona atiyorlar rating acisindan

Geri
Üst Alt