Tek endişem milli ara dönüşü olması. Yoksa yener geçeriz.

Bu arada veriler ışığında yorum yapmayınız. Takım değişti, hoca değişti, dünya değişti...

Trabzona ayrı bir gıcığım var inşaallah ezeriz.
Maça gelince Önemli bir viraj bizim için,mutlaka kazasız dönülmesi gerekiyor.
Fatih hoca son haftalara önde giriyorsa o şampiyonluğu kolay kolay vermez diye düşünüyorum.

Ayrıca yeni forum hayırlı olsun..

Burak dangozu bize gol atacakmis gibi kötü bir hissiyat icindeyim, umarim yanilirim.

Ts yi korumak gibi bir niyetle yazmiyorum ama su tablo herkese yatmak mi ?

Fenerbahce 2-2 ts
Basaksehir 2-2 ts
Besiktas 2-2 ts
Ts 2-1 Gs

Ts 1-1 fb
Ts 0-1 basaksehir
Ts 0-2 besiktas

7 buyuk macta rakiplerine toplam 11 puan kaybettirmisler , istanbulda 3 rakibine de yenilmemisler , fb ye attigin 6 puanin 4 unu onlar kesmis

Gs nin 5 buyuk macta rakiplerine yaptirabildigi puan kaybi ise sadece 4 , ve o da ayni takima , fb ye

Ts sahsiyetsizce isler yapiyor oyuncularinin bazilari vasitasiyla fakat yukaridaki tablo "herkese yatti" tablosu mu

Şahsiyetsizce işler yaptılar başak ve bjk maçını izle ve gör burak kendini yere atıyor attım diyor son dk sarı kart görüyor bile bile eliyle başak ve bjk maçını verdiler bizim maçta izle gör koşu mesafelerini en az 2 km fazla koşacaklar şahsiyetsiz az bile

Fenerbahce 2-2 ts
Basaksehir 2-2 ts
Besiktas 2-2 ts
Ts 2-1 Gs

Ts 1-1 fb
Ts 0-1 basaksehir
Ts 0-2 besiktas

7 buyuk macta rakiplerine toplam 11 puan kaybettirmisler , istanbulda 3 rakibine de yenilmemisler , fb ye attigin 6 puanin 4 unu onlar kesmis

Gs nin 5 buyuk macta rakiplerine yaptirabildigi puan kaybi ise sadece 4 , ve o da ayni takima , fb ye

Ts sahsiyetsizce isler yapiyor oyuncularinin bazilari vasitasiyla fakat yukaridaki tablo "herkese yatti" tablosu mu

Şahsiyetsizce işler yaptılar başak ve bjk maçını izle ve gör burak kendini yere atıyor attım diyor son dk sarı kart görüyor bile bile eliyle başak ve bjk maçını verdiler bizim maçta izle gör koşu mesafelerini en az 2 km fazla koşacaklar şahsiyetsiz az bile
Iclerinden gececegiz gorursunuz cok rahat bi mac olucak
Olcay ve Ugur kopekleri hak ettikleri muameleyi gorup gidecekler.

Inanin biraz yav.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rakiplere yattıkları falan yok ama bize karşı ayrı bir hırsla çıkıyorlar ve maç sırasında ve sonrasında oyuncuların antipatik tavırları bizi geren unsurlar.

Mantigima oturmuyor , ts gidip mac satacak olsa kendi seyircisi onunde mi bunu yapar bu 1 , adamlar 3 rakibimize de yenilmemis ilk yarida

Ikincisi yatis neden yapilir ? Bir takim hem basaksehir hem bjk ye yatar mi ? Mantigi yok

Fb e her maci veriyorlar deniyor , baktim , son 3 macta fb nin galibiyeti yok ts ye

Alt alta topluyorum ediyorum ortusmuyor .

Nereden bakarsan oyle gorursun , ts yi yenersek biri de istatistik cikarir der ki "Gs ye maci veren ts nin istanbulda Gs nin rakiplerine bir maglubiyeti bile yok" deseler asiri mantiksiz bulmaz miyiz

Biz de deriz ki 7 macta 5 kere yenmisler .

Uzar gider .. gucun varsa ts kim allah askina ? O kadar bir menem takim olsalar ilk 4 te olurlardi

Adamlar fb kadar sike yaparken gidip fb ye vurmak icin pankart hazirlarsan , sonra seni yenmeye baslayinca da kumeye kumeye diye tempo tutarsan , 5 kere de yenilirsen adamlara da boyle konusma sansi verirsin

rakiplere yattıkları falan yok ama bize karşı ayrı bir hırsla çıkıyorlar ve maç sırasında ve sonrasında oyuncuların antipatik tavırları bizi geren unsurlar.

En dogru yorum bu.

Evet yatmiyorlar rakiplere karsi ama bize karsi oynadiklari kadar da azimli ve istekli oynadiklarini düsünmüyorum digerlerine karsi.

Ts maclarinda cok hakem dahli oluyor lehte aleyhte . Mesela gecen sezon istanbulda attiklari gol ofsaytti , yendigimiz sezon trabzondaki macta penaltilari verilmemisti , istanbuldaki macta ise iki taraf da dogranmisti , bu sene trabzondaki macta yine sacma sapan kararlar verildi

Ama bjk macinda taliscanin net elle oynamasi var penalti , medel in atilmasi lazim , bir iki hata daha vardi ciddi ama genelde ts alehyine .. biri verilse ts ye donerdi mac

Ben bir tek ic sahadaki basaksehir macinda cok birakmis , salmis , umursamaz gordum ts yi , geri kalan maclarda hep zorladilar , bjk macinda kotulerdi ama hakem hakem olsa bjk kazanamazdi o maci

Rıza Çalımbay "Eğer kendimize yeniden büyük hedef koymak istiyorsak Galatasaray'ı yenmeliyiz. Trabzon olarak İstanbul'dan başımız dik döneceğiz."

Gel 1 Nisan gel. Gel de koyalım şu Rıza'ya.

selçuğun eksikliğini hissetmeyiz ekstra bir oyuncu değil
bjk maçında oynamamak için 90+4 bilerek sarı kart gören burak okadar kıl oldumki ipneler herkese yattı

Fenerbahce 2-2 ts
Basaksehir 2-2 ts
Besiktas 2-2 ts
Ts 2-1 Gs

Ts 1-1 fb
Ts 0-1 basaksehir
Ts 0-2 besiktas

Önceki maçlar tamam ama ben son Bjk maçında istekli oynadıklarına inanmıyorum. O maç hiç içime sinmedi, halen daha da sorsalar temiz değil derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rıza'nın bjk maçında yaptığı değişiklikler yatmaktan da beterdi.Tam anlamıyla siz gol atmayı beceremediniz durun ben sizin yerinize gol attırayım değişiklikleri.Kimse bana bjk maçında olanları iyi niyetli bir şekilde açıklayamaz.Bariz şekilde hatır şikesi yapılmıştır o maçta.Hem de aleni bir şekilde

Besiktas ve IBB maclarinda Trabzon dan rahatsiz oldum.

IBB macini oyuncular verdi, Besiktas macini da Riza.

Guzel diyorsunuz ama su sekilde dusunelim . Eger ts yi son 2 macta basaksehir ve bjk de yenememis olsaydi sizce normal miydi ts kalibresinde bir takimin ligin ilk 4 sirasindaki 4 takimla oynadigi 7 macta hic yenilgi almamis olmasi ?

Elbette yenileceklerdi . Basaksehir macinda buz kesmek denir ya , oylelerdi , basaksehirin fb karsisindaki hali gibiydi

Besiktas macinda da kotulerdi , fakat hakem de baya canak tuttu o mac bjk galibiyetine . Hadi ndoye un golunde roda faul yapti tamam ama bir net penalti , bir net kirmizi kart verilmedi , hem de mac dengede iken ..

şikecilere karşı oynayacagız

Guzel diyorsunuz ama su sekilde dusunelim . Eger ts yi son 2 macta basaksehir ve bjk de yenememis olsaydi sizce normal miydi ts kalibresinde bir takimin ligin ilk 4 sirasindaki 4 takimla oynadigi 7 macta hic yenilgi almamis olmasi ?

Elbette yenileceklerdi . Basaksehir macinda buz kesmek denir ya , oylelerdi , basaksehirin fb karsisindaki hali gibiydi

Besiktas macinda da kotulerdi , fakat hakem de baya canak tuttu o mac bjk galibiyetine . Hadi ndoye un golunde roda faul yapti tamam ama bir net penalti , bir net kirmizi kart verilmedi , hem de mac dengede iken ..
0-0 giden bir maçta orta sahayı tamamen boşaltıp oyunu tamamen rakibe bırakmak amatör adamın yapmayacağı iş.Çok acil 3 puan lazımdır da anlarım bunu yapmasını ama 0-0'ken yapmak bildiğin art niyet.Ts kötüydü de bjk çok mu iyiydi.Adamlar bildiğin pozisyona giremiyordu değişlikler olana kadar.Ondan sonra zaten yürüye yürüye gelmeye başladılar ve 5 dakikaya attılar.Ancak bir aptal veya şikeye yeltenen birisi yapar o değişiklikleri

Feghouli bunlara patlar. Ilk macin yüzünden zaten nefret doludur bunlara karsi. Gercek Feghouliyi ilk defa 90 dk boyunca görebiliriz.

Gary ve Gomis zaten hoplatir bunlari. Tek cekindigim adamlari Okaydir. Serdar Buraki bicer zaten problem olmaz

0-0 giden bir maçta orta sahayı tamamen boşaltıp oyunu tamamen rakibe bırakmak amatör adamın yapmayacağı iş.Çok acil 3 puan lazımdır da anlarım bunu yapmasını ama 0-0'ken yapmak bildiğin art niyet.Ts kötüydü de bjk çok mu iyiydi.Adamlar bildiğin pozisyona giremiyordu değişlikler olana kadar.Ondan sonra zaten yürüye yürüye gelmeye başladılar ve 5 dakikaya attılar.Ancak bir aptal veya şikeye yeltenen birisi yapar o değişiklikleri

Ne yalan soyleyim o macta kucka rezaletti , olcay ile beraber ciktilar ve roda ile yusuf girdi

Mac dengede giderken de olsa , yusuf neden oynamiyor , kucka ciksin filan diyordum . Tabi ki ben anlamayabilirim riza nin boyle bir luksu yok . Ama kendi sahasinda oynayan bir ekibin td sinin de hucuma yonelik bir degisiklik yapmasi cok garibime gitmedi

Bu degisiklikler olmayip da golu yese , elinde roda gibi yusuf gibi degerler var , kuckaya nasil 90 dk sabrettin gibi yorumlar olacagina bahse varim

Geri
Üst Alt