Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Merhaba Arkadaşlar, Ben de maça geliyorum, Doğu alt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıra ve koltuğunu da yaz da gelmişken bir pataklayıp göndereyim seni.Uçan kuşa borçlandım geliyorum Allah utandırmasın. Batı üstte olacağım.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 buçukta açılır kapılar.Ankara'dan geliyorum pazar maç günü sabah sabiha gökçen ucuz uçak bileti buldum ordana havabüs ile taksime taksim metrodan sanayiye oradan seyrantepe metro durağı Türk Telekoma böyle gidiliyor sanırım ilk defa geleceğim maça stadda bir sorum olacaktı kapılar kaçta açılıyor içeriye kaçta girebiliriz en erken bir de girmeden önce dışarıda birkaç bir şeyler içsek içeriye girmekte sorun yaşamayız değil mi güvenlikçiler alkol kontrolü yapmıyorlar değil mi bir de 2 bira yüzünden içeri almazlarsa kavga çıkartmayım son olarak araba anahtarı falan içeri girerken alıyorlar değil mi sorun çıkartmıyorlar maça gelirken dikkat etmek gerekn noktalar var mı çok mu kalabalık oluyor geri dönüşte metro falan izdiham oluyor mu teşekkür ederim...
16.45 gibi açılır kapılarAnkara'dan geliyorum pazar maç günü sabah sabiha gökçen ucuz uçak bileti buldum ordana havabüs ile taksime taksim metrodan sanayiye oradan seyrantepe metro durağı Türk Telekoma böyle gidiliyor sanırım ilk defa geleceğim maça stadda bir sorum olacaktı kapılar kaçta açılıyor içeriye kaçta girebiliriz en erken bir de girmeden önce dışarıda birkaç bir şeyler içsek içeriye girmekte sorun yaşamayız değil mi güvenlikçiler alkol kontrolü yapmıyorlar değil mi bir de 2 bira yüzünden içeri almazlarsa kavga çıkartmayım son olarak araba anahtarı falan içeri girerken alıyorlar değil mi sorun çıkartmıyorlar maça gelirken dikkat etmek gerekn noktalar var mı çok mu kalabalık oluyor geri dönüşte metro falan izdiham oluyor mu teşekkür ederim...
trabzonda ilk maçta da bir sürü adam yoktu da ne oldu?
Teşekkür ederim Berat Renktaş cevabın için, son bir soru daha sorayım o zaman stad yakınlarında tekel büfe market falan var mı nereden alabiliriz nevaleyi?
cevabın için tekrardan ayrıca teşekkür ederim renktaş maça sen de geliyorsun inşallahSeyrantepe metrosunun, seyrantepe merkeze çıkan tarafı var, o bölgeden alabilirsin ya da sanayi mahallesi metrosunda in oradan alıp stada yürü hava iyi olursa.
google maps'te baktım sanayi metro durağından türk telekom arena yaklaşık 5 km. yürüyerek 1 saat sürüyor, seyrantepe metro durağından da aynı şekilde 1 saat gösteriyor yürüyerek türk telekoma, bu işte gariplik var sanırım