Ankara'dan geliyorum pazar maç günü sabah sabiha gökçen ucuz uçak bileti buldum ordana havabüs ile taksime taksim metrodan sanayiye oradan seyrantepe metro durağı Türk Telekoma böyle gidiliyor sanırım ilk defa geleceğim maça stadda bir sorum olacaktı kapılar kaçta açılıyor içeriye kaçta girebiliriz en erken bir de girmeden önce dışarıda birkaç bir şeyler içsek içeriye girmekte sorun yaşamayız değil mi güvenlikçiler alkol kontrolü yapmıyorlar değil mi bir de 2 bira yüzünden içeri almazlarsa kavga çıkartmayım son olarak araba anahtarı falan içeri girerken alıyorlar değil mi sorun çıkartmıyorlar maça gelirken dikkat etmek gerekn noktalar var mı çok mu kalabalık oluyor geri dönüşte metro falan izdiham oluyor mu teşekkür ederim...

Ankara'dan geliyorum pazar maç günü sabah sabiha gökçen ucuz uçak bileti buldum ordana havabüs ile taksime taksim metrodan sanayiye oradan seyrantepe metro durağı Türk Telekoma böyle gidiliyor sanırım ilk defa geleceğim maça stadda bir sorum olacaktı kapılar kaçta açılıyor içeriye kaçta girebiliriz en erken bir de girmeden önce dışarıda birkaç bir şeyler içsek içeriye girmekte sorun yaşamayız değil mi güvenlikçiler alkol kontrolü yapmıyorlar değil mi bir de 2 bira yüzünden içeri almazlarsa kavga çıkartmayım son olarak araba anahtarı falan içeri girerken alıyorlar değil mi sorun çıkartmıyorlar maça gelirken dikkat etmek gerekn noktalar var mı çok mu kalabalık oluyor geri dönüşte metro falan izdiham oluyor mu teşekkür ederim...
4 buçukta açılır kapılar.

Diğerleri de sorun olmaz lakin maç sonu sıkıntı yaşarsın, çok kalabalık olur o yüzden ya biraz erken ya da geç çıkmak lazım.

teşekkür ederim renktaş cevabın için dönüşte acelem yok geç çıkarız hele bir de yenmişsek inşallah hiç çıkmaya gerek yok stadda yatarım dönüş uçak pazartesi sabah zaten sabiha gökçene yetişirim sorun olmaz

16.45 gibi açılır kapılar
stada m2 metrosuyla ulaşabilirsin
sanayi durağından aktarma yapacaksın
tabelalar yönlendiriyor zaten
stadın önünde biranı içebilirsin
içeri almazlar ama

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teşekkür ederim Berat Renktaş cevabın için, son bir soru daha sorayım o zaman stad yakınlarında tekel büfe market falan var mı nereden alabiliriz nevaleyi?

rakipte o yok bu yok olayları kesinlikle bize gelmyor trabzndaki macta komple yoklardı takımın yarısı sakattı ,gördük sonucu

mümkünse her rakip tam kadro olsunki bzimkilerin konsantreside tam olsun

trabzonda ilk maçta da bir sürü adam yoktu da ne oldu?

5278339.jpg

Teşekkür ederim Berat Renktaş cevabın için, son bir soru daha sorayım o zaman stad yakınlarında tekel büfe market falan var mı nereden alabiliriz nevaleyi?

Seyrantepe metrosunun, seyrantepe merkeze çıkan tarafı var, o bölgeden alabilirsin ya da sanayi mahallesi metrosunda in oradan alıp stada yürü hava iyi olursa.

bileti olup da maça gitmeyecek varsa 2 tane bilet arıyorum varsa devredecek bana ulaşırsa sevinirim.

google maps'te baktım sanayi metro durağından türk telekom arena yaklaşık 5 km. yürüyerek 1 saat sürüyor, seyrantepe metro durağından da aynı şekilde 1 saat gösteriyor yürüyerek türk telekoma, bu işte gariplik var sanırım

Fırat Aydınus kötü oldu, sivasa deplasmanda 2-1 yenildiğimiz maçta uydurma bir penaltı çalmıştı, diğer maçında beşitaşa 3-0 yenildik bu sezon, tek galibiyetimiz bursa deplasmanında 2-1 ile zar zor yendiğimiz maç, mesela geçen sene evimizde 1-0 yenildiğimiz fener maçını da Fırat Aydınus yönetmiş, eyyamcı bir hakeme benziyor, bu maçta adil bir yönetim gösterir inşallah, federasyondan talimat almazsa her türlü yeneriz trabzonu gerekirse hakemleri ve federasyonu da üst üste koymamız lazım

google maps'te baktım sanayi metro durağından türk telekom arena yaklaşık 5 km. yürüyerek 1 saat sürüyor, seyrantepe metro durağından da aynı şekilde 1 saat gösteriyor yürüyerek türk telekoma, bu işte gariplik var sanırım

15 dakikalık yol hocam yürüyerek, sanayi metrosu - stat arası

Geri
Üst Alt