Allah korusun

Bu Alemin Tek Kralı

Benim hatırladığım son Trabzonspor maçları ''orta sahamızın ne kadar yetersiz olduğunu gördük'' dediğimiz, Trabzon'un topa daha çok hakim olduğu ve son 7 maçtır 5 mağlubiyet aldığımız maçlardı. En son 4 kırmızı kartla bitirdikleri maçta kazanmışız. Bu seriyi kırmamız açısından çok önemli kazanmamız.

Son düzenleme:
Benim hatırladığım son Trabzonspor maçları ''orta sahamızın ne kadar yetersiz olduğunu gördük'' dediğimiz, Trabzon'un topa daha çok hakim olduğu ve son 7 maçtır 5 mağlubiyet aldığımız maçlardı. En son 4 kırmızı kartla bitirdikleri maçta kazanmıştık en son. Bu seriyi kırmamız açısından çok önemli kazanmamız.
Evet bu sefer hesap çok kabardı elek etmeliyiz

Bu Alemin Tek Kralı

Cuma günü taraftar açısından sıkıntılı olır
Son oynayınca eli ayağı birbirine giriyor takımın.İddaa ediyorum İBB-BJK maçı dün bizim maç bugün oysaydı yenilirdik.En son oynar ve bizden önce rakipler kazanırsa bu maç bitmez bizim için.Ben şimdiden yazayım,geçen hafta da yazmıştım Konya maçından önce kıçımızdan ter aktı maçı alana kadar.5 bin 10 bin az gelsin ama şu takım ilk değilse bile en kötü ikinci sırada oynasın maçını

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Feghouli Donk Belhanda Rodrigues
Sinan Gomis

Mariano yedek olur, ver mehteri.

Bu hafta şampiyonluk adına çok önemli bir haftaydı ancak önünüzdeki haftada az sayılmaz.

Biz hamsilerle, bjk Alanya ile, Fb Kayseri ile başakta akhisarla oynayacak. Hepsi çok önemli ve ligin kaderini belirleyen maçlar olacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Feghouli Donk Belhanda Rodrigues
Sinan Gomis

Mariano yedek olur, ver mehteri.

TS'nin hücum gücü iyi, savunması kötü. Önlemi elden bırakmamak lazım. Fb maçında çıkan kadrodan tek fark Fernando yerine Donk'un oynaması olur. Sinan sonradan girdiğinde daha etkili olduğu için hoca sona saklayacaktır. Mariano'yu ise oynatacağını sanmıyorum.

Bam bam bam yapıcaz ts yi 5 li kombine çıkaran yönetime sevgilerimi iletiyorum bu maçı kaçırmamam lazım

Şu maçın hiç bir mazereti yok.

Ezip geçmeliyiz şu şerefsizleri.

sent via GSC

DYoSvajX0AAlRVx.jpg

maçın son 10 dksı oley çekerek bitmeli.

ligi lider götürdüğümüzde hep şampiyon olmuşuzdur değişsen bir şey olmayacak gene biz olucaz
Hamsilerede çok rahat koyarız

onazi şu an için trabzonun en iyi oyuncularından bir tanesi.
malatya maçında onur 3 tane yüzde 100 kurtardı.
skor 4-1 ama herşey olabilirdi o maçta.

kucko okay
yusuf

bu 3lü ile oynaycaklar büyük ihtimal bizim maçta.

Geri
Üst Alt