- 12 Ocak 2013
- 50.730
- 60.040
- 4.323
2.takımım Trabzon gerçekten son senelerde baya tiksindirdi beni, gün geçtikçe sevgim azalıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edemem . Ama edebilseydim , serdar aziz in genclerbirligine karsi 5-1 onde iken dk 90 da sari kart gorup basaksehir macinda cezali duruma dusmesini
Belhandanin dk 90 da 3-0 onde iken sari kart gorup , yetmeyip uzerine bir sari daha gorerek atilip cezali duruma dusmesini
Hasan alinin kendi takimi 3-0 onde iken sari alip derbide oynamamasini ... daha oncelikli olarak hem kendime hem sana izah ederdim , sonra sira burak a gelirdi
Cunku bu dediklerin 100% dogru da olsa malesef takim ve oyuncu ayrimi yapilmaksizin hepsinin yaptigi seyler
Emre hangi macta yine dk 90 da sari gorup fb macinda oynamadi hatirla mesela
Bu yazdiklarim fikrine karsit yazilmis seyler degil , karsit oldugum detay hep baskalarinin yaptiklarinin algida secici olarak goze batmasi
2.takımım Trabzon gerçekten son senelerde baya tiksindirdi beni, gün geçtikçe sevgim azalıyor
Görmemiş olayım.2.takımım Trabzon gerçekten son senelerde baya tiksindirdi beni, gün geçtikçe sevgim azalıyor
.2.takımım Trabzon gerçekten son senelerde baya tiksindirdi beni, gün geçtikçe sevgim azalıyor
Fener'e kaç kere altın tepside şampiyonluk sunduk o tarz maçlarla. 2010'da da Bursa'ya puan kaybettiren bizdik, sonra kendi bacaklarına sıktılar.
Fetö falan diyorlar ya, içerde Bursa'ya maçı verseydik olup bitecekti her şey zaten, lol.
Biliyorum da sonrasını düşününce, ŞL olayımız yalanmış zaten diye düşündüm.10 puan fark yedik malum.Fener'e kaç kere altın tepside şampiyonluk sunduk o tarz maçlarla. 2010'da da Bursa'ya puan kaybettiren bizdik, sonra kendi bacaklarına sıktılar.
Fetö falan diyorlar ya, içerde Bursa'ya maçı verseydik olup bitecekti her şey zaten, lol.
"Olmasaydi yatardik" manasina gelmemekle birlikte o mac oncesi sampiyonlar ligi iddiamiz oldukca gucluydu
30 uncu hafta puan durumu 65 bursa , 64 fb , 60 GS seklindeymis . Baktim .. Kazansak bursa ile puan farki 2 ye inip son 3 haftaya en azindan lig ikinciligi iddiasi ile girecekmisiz
beraberlik iki takima da yaramamis , bursayi liderlikten ettigi gibi bize de yarari dokunmamisti . fakat iki takimin da kazanabilecegi bir mac olmustu
Çoğu yazdığın şey tutarlı olsa da mesela gidip Galatasaray’a Trabzon yatıyordu biz yapmadık ondan sonra böyle oldu ama ikisi de yanlıştı deyince bize bunun ucu dokunuyor. Genel taraftarlık refleksinde inkar ve tek taraflı görmek huyu vardır. Bu yanlış da olabilir ama sende vuku bulan objektiflik genelde bizim Leh’imize veya rakipleri zan altında bırakacak mevzularda rakipleri aklayacak , tam tersi durumlarda da bizi töhmet altında bırakacak şekilde oluyor.
Bunu düzelttiğin takdirde forumda senin üzerine oynayan, ısrarla taraftarımız olmadığını iddia edenleri de susturmuş olacaksın. Uygulamak zorunda değilsin benim şahsi fikrimdir.
Murh internetteki hamlelerimize dikkat edelim
Keyfimi alt ust eden 1 durum @Sarper Yıldırım üstat fikirlerini alalımAcil hele yapragima bak hele capsı2.takımım Trabzon gerçekten son senelerde baya tiksindirdi beni, gün geçtikçe sevgim azalıyor
Su pozisyonda nasil maicon yerine fegouli atildi hala anlayamiyorum
Adamin yuzundeki el net sekilde maiconun eli
Su pozisyonda nasil maicon yerine fegouli atildi hala anlayamiyorum
Adamin yuzundeki el net sekilde maiconun eli